2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Konuştuk 2800 fiyat verdiler şimdi 4000 diyor Ocak zammı için birşeyler yapmaya çalışacakmis yatış çıkıştaki hanımefendi giren girdi daha yapsan ne olur diyecektim diyemedim
Hangi hastane bu ya
Hayir az buzda yapmamiski zammı

Biz iki gündür bi isme karar verdik ama
Birileri çomak sokmazsa

Bulduğumuz isimlere falancanın oğlunun adı , zor söyleniyor, güzel değil, çocukla dalga geçerler diye diye soğuttular. Keşke söylemeseydim.

Toprak dedim. Top derler çocuğa okulda dalga geçerler, bak kapıdan ağlaya ağlaya giriyor napacaz şimdi diyorgülsem mi sinirlensem mi bilemedim

Bencede soylemeyin .Ben de ilk zamanlar söyleme gafletinde bulundum .Saçma sapan benzetmeler ,yorumlar ,yok bilmemnenin soyadiymis ,yok birinin torununun adiymis .Sonra baktım seçenek söylemeye başladilar.Şak diye yapıştırdım adı hemen

Yok sadece + 250 ₺ PCR testi için istiyorlar
4000 TL de doğum 1 gece yatış bide anesteziyi karşılıyor . Ekstra birde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyor onun ucretini bilmiyorum
150 civarı bisey dediler uyuşmazlık iğnesi için bana. Benim de uyuşmazlık ihtimali var

Canlandırma yapıyorlar bir de bak çocukla dalga geçtiler ağlıyor . Dövememiş de gücü yetmemiş hepsine

Maalesef öyle marketlerde soyguncu gibi bindirdi zamları bugün bakıyorum internet fiyatlarına hiç geri çekme yok
Doları Bi konuşması düşürdü madem neden bukadar zamlar yapılmadan önüne geçilmedi millet davul çaldırıyor dolar düştü diye, de bizim işimiz dolarlarla değil yapılan zamlarlara b itarafımıza girdi giren dolar düşmüş çıkmış doları olan düşünsün

Ben soranlara henüz karar vermedik diyorum ama inanmıyolar. Sanki koymuşuz da saklıyomuşuz sanıyorlar ama öyle bir şey yok.

Canlandırma yapıyorlar bir de bak çocukla dalga geçtiler ağlıyor . Dövememiş de gücü yetmemiş hepsine
Yeterki iste her isimle dalga geçecek birşey bulursun. Ben Asel istedim anlamını beğendiğim için eşim diyorki Aselsan derler dalga geçerler . Kendisi Asya dedi bu sefer bende Asya kıtası diye dalga geçerler dedim kestirip attım böyle böyle uzayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…