2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal desenize rahatladım baya ben de doğuruyorum sanmıştım ilk olduğunda

Senin gene bir gün diyorsun ben bildiğin mesanedeki idrar muamelesi görüyorum geldiği an gitmezsem sancı başlıyor
Usutmeden kaynaklı büyük ihtimal kizlar ayaklara dikkat edin sıcak giyinin

Benim canım hastanem hiç acımadan zam yapmış 1200 TL zam nedir ? 4000 TL olmuş ve 1 ocakta tekrar zam yapılacakmış

Bizim hastane de tam iki katına çıkarmış fiyatı. Ocakta bi daha zam yaparlarsa ne olacak bilmiyorum.

Akşam akşam canım sıkıldı ya resmen soygunculuk
Sinirlerim tepeme çıkıyor ya
Nihayetinde eski hastayız
Birde 2 kati nedir
2 kez zam nedir

Benimde sakin gidiyor, ayakta çok kalınca ayaklarımın altı ağrıyor. Yatarken kalça ağrısı bir de 40. Haftayı görürüm şu an hazır değilim zaten
Ben hastane çantamı şimdi hazırladım yarın tam 38+0 oluyorum evide topladım artık paşanın keyfi bilir istediğinde gelsin

Dolarda düştü eee düşürsünler onu bahane ediyorlardı ya zamlarda hiç geri çekilme yok
Geri cekilmeyi birak
Ustune koymaya devam ediyolar baksana
Ben hastane çantamı şimdi hazırladım yarın tam 38+0 oluyorum evide topladım artık paşanın keyfi bilir istediğinde gelsin
Yaa masallah masallah
Tam herseyi hazırlıyordum hasta oldum
Hala gucum yok
Bebeginkiler hazirda yine
Benimkiler henuz hic hazir degil
Regl ağrısı nedir ya bu neyin habercisi oluyor? Umarım gaz sıkışması falandır
Regl ağrısı artarak devam ederse doguruyorsun demektir
Ama rutin bi hazırlık sancılarımız devam ediyor zati
Sen yine de kapiya kiy cantani

Keşke adam akıllı hizmet alabilsek devlette bu özellere muhtaç olmasak valla zoruma gitti ya 1200 lira adamlara 12 lira gibi geliyor galiba
Önceden gidip konusmamiydiniz Merve
Benimde ocakta dogdu dohdu eski fiyat
Doğmazsa zamlı dedi
Gulem mi aglayam mi bilemedim

Önceden gidip konusmamiydiniz Merve
Benimde ocakta dogdu dohdu eski fiyat
Doğmazsa zamlı dedi
Gulem mi aglayam mi bilemedim
Konuştuk 2800 fiyat verdiler şimdi 4000 diyor Ocak zammı için birşeyler yapmaya çalışacakmis yatış çıkıştaki hanımefendi giren girdi daha yapsan ne olur diyecektim diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…