2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gözün aydın canım ne güzel kavuşmuşsunuz hepimiz seni merak ettik. Kizcenlede tez zamanda bir araya gelirsin çok düşünme kendini yorma artık sütun çoğalsın. Önemli olan ikinizde sagliklisiniz

Dusen dolar da aman aman bi dusus degil ki ya bikac hafta onceki haline geldi. sutten biliyorm sute zam karari geldiginde dolar 11.8di, karar yururluge girene kdr 14 oldu dolar ztn onun kâri da erimisti. boyle devam etse bi zam daha 1 ocakta gelcekti smdi biraz dustu ama ya daha az bi zam gelir ya da gelmez bilmiorm. Yani oyle ooowww nasil da dolari dusurdk bi durum yok ortada ztn ekim 20de dolar 9du...

Oyyy MaşaAllah çok şükür kavuşmuşsunuz kızçene merak etme Allahın izniyle bikaç güne çıkar bol emzikli kakalı günlere akarsınız sen nasılsın canım ağrın sızın var mı? Genel anestezi mi oldu?

İlçede diye galiba fiyat diğerlerine göre biraz aşağıda

İlçede diye galiba fiyat diğerlerine göre biraz aşağıda

Ben o isimli hastanelerin fiyatlarına güvenemiyorum. Ekstra bir mama açtık dese kim bilir ne yazar diye korkuma yanaşmadım. Nispeten daha makul hastane seçtim umarım
Ama senin hastanen gerçekten uygun ismine göre .

Ben o isimli hastanelerin fiyatlarına güvenemiyorum. Ekstra bir mama açtık dese kim bilir ne yazar diye korkuma yanaşmadım. Nispeten daha makul hastane seçtim umarım
Ama senin hastanen gerçekten uygun ismine göre .
Ya onu da konuştuk yenidoğan bakımı için ekstra ücret yokmuş birde 1 gece diyorlar ama doktor 2 gece bırakırsa da ekstra ücret almıyoruz dedi . Beni cezbeden kısmı yenidoğan yoğunbakım ünitesi olması oldu Allah muhtaç etmesin de gerekli bir durumda anında müdahale edilebilir .
Çok iyiymiş gerçekten
Adana da olsam devlette özel muamelesi yapacak hastane var ama annemi ikna edemiyorum orda doğuma sen gel ben sana bakarım hastaneyle evim 5 dk

Evet yoğun bakım ünitesi olması önemli, onu da SGK karşılıyor zaten.

Ay bu kadar detaylı nasıl anlıyosunuz helall valla
Başının altta olduğunu doktor söylemişti ayakları hep sağ tarafıma uzatıyor solda pek kıpırdama yok solda yalnız düz dolgun bişey var, muhtemelen sırtı solda ayaklarıda hep sağımda minik minik geriyor sürekli artık dönmediği için hep aynı pozisyonu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…