2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizcelerrrrrrr 6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.

Keşke adam akıllı hizmet alabilsek devlette bu özellere muhtaç olmasak valla zoruma gitti ya 1200 lira adamlara 12 lira gibi geliyor galiba
İşte devlette iyi bi doktordan randevu bulup ta sezaryen günü alabilirsen sıkıntı yok iki gün yatar çıkarsın daa randevu bulunmuyor rabbim yardımcınız olsun

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sanada çokk geçmiş olsun canım

Önlem amaçlıdır tabi ki canım sen üzülme güçlü ol ki döndüğünde bol bol emzirirsin tosunu oy maşallah maşallah nasıl sevindim iyi olmanıza
Sen nasılsın peki, ağrın sızın?

Ayyy çok sevindim sağlıkla almışsın kucağına ..Maşallah boyu ,kilosu çok iyi doğmuş atlatır o hemen annesi.Hic canını sıkma.Gule güle büyüt inşallah sağlıkla

Gözünaydın Allah bağışlasın ikinizde sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Hoşgelmiş hanımefendi Allah analı babalı büyütsün . Rabbim çabucak kavuştursun sizi inşallah

Maşallah kuzuya emme refleksi gelişmiş güçlü bebiş. Sen moralini yüksek tut kızın minik olmasına rağmen senden daha güçlü, baksana affetmemiş sütü içmiş sen moralini bozma o güçlü bir şekilde gelecek yanına . İnşallah beraber çıkarsınız hastaneden .

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canim Bunuda atlatır minik kız hic uzulme ❤

Kızzz bacımsu meraktan öldük
Gule gule büyüt bebisi
Ne guzel kucağına alabilmissin masallah
Atlatır annesi ne guzel kiloda da doğmuş
Sen dikkat et kendine
Sütün etkilenmesin
Sana da cok gecmis olsun

İsimleri bulun yoksa kaynanalar devreye giriyor
cok haklı bir laf dedin
Sulale bile girebilir devreye
Medikal park , özel kadın doğum var o da aynı şekilde zam yapmış onuda aradım
Hastanen kallafiymis iyi bi fiyat medical park ixin aslında 15 filan diyolardı doguma
İns orta yolu bulursunuz 4 binin üstüne cikmazsa ben okeyim medical icin
iste comak sokarlar dedigim sey tam
Olarak bu
Maalesef ona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
Esin haklı adam gidip Aslan koymaz tabi
Hem kartal daha guzel
Yalnîz bizim babayla seninkinin kafalar benziyor
Bende onun buldugu isimlerle dalga geciyordum artık Kadir bİlge kül kağan filan diye evde dolaniyirdum
Ben soranlara henüz karar vermedik diyorum ama inanmıyolar. Sanki koymuşuz da saklıyomuşuz sanıyorlar ama öyle bir şey yok.
bence oyle zannetmeleri daha iyi
Yoksa baska önerilerle gelecwklwr

Allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini 1-2 günr kalmaz kavuşursun yavruna

Canim gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun Sikintilariniz olmus insallah en kisa zamanda gecsin bitsin kavusun. Maasallah kilosu boyu cok guzel sen simdi kendine iyi bak, moralini asla dusurme ki zaten doktorlarin da soylemis ciddi bisi olmadigini. Seni beklerken arada kac kisi dogurdu bilsen Surpriz isimler dogurduk, dogurduk diyiverdi sastik kaldik

Benimde sakin gidiyor, ayakta çok kalınca ayaklarımın altı ağrıyor. Yatarken kalça ağrısı bir de 40. Haftayı görürüm şu an hazır değilim zaten
Benim de oyle masallah diyecektik biliyosnz kendimize nazar degdiriyorz:) tuvalete cikamaz kabiz olursam sancim oluyo okdr bi de dedigin gbi gece biraz kalcam sirtm fln agriyo ama ayakta geciriyorm cok sukur aman ilk 4 ay okdr zor geciyo ki bulantisi kusmasi allah yuzume bakti son aylarda zorlamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…