İşte devlette iyi bi doktordan randevu bulup ta sezaryen günü alabilirsen sıkıntı yok iki gün yatar çıkarsın daa randevu bulunmuyor rabbim yardımcınız olsunKeşke adam akıllı hizmet alabilsek devlette bu özellere muhtaç olmasak valla zoruma gitti ya 1200 lira adamlara 12 lira gibi geliyor galiba
Ben de uzaklaştım artık düşünmeyi bıraktım hatta ne olacak bakalım merak ediyorumKocan konudan baya uzaklaşmış anlaşılan
Bize de söyle karar verinceBen de uzaklaştım artık düşünmeyi bıraktım hatta ne olacak bakalım merak ediyorum
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Önlem amaçlıdır tabi ki canım sen üzülme güçlü ol ki döndüğünde bol bol emzirirsin tosunu oy maşallah maşallah nasıl sevindim iyi olmanızaKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Ayyy çok sevindim sağlıkla almışsın kucağına ..Maşallah boyu ,kilosu çok iyi doğmuş atlatır o hemen annesi.Hic canını sıkma.Gule güle büyüt inşallah sağlıklaKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Gözünaydın Allah bağışlasın ikinizde sağlıcakla kavuşursunuz inşallahKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Hoşgelmiş hanımefendiKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Kizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canimKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Doğurmaya 13 gün kaldı oğlumun adı yok
Hala işim koyamayan var mı?
Kızzz bacımsu meraktan öldükKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
İsimleri bulun yoksa kaynanalar devreye giriyor
Hastanen kallafiymis iyi bi fiyat medical park ixin aslında 15 filan diyolardı dogumaMedikal park , özel kadın doğum var o da aynı şekilde zam yapmış onuda aradım
Bulduğumuz isimlere falancanın oğlunun adı , zor söyleniyor, güzel değil, çocukla dalga geçerler diye diye soğuttular. Keşke söylemeseydim.
Toprak dedim. Top derler çocuğa okulda dalga geçerler, bak kapıdan ağlaya ağlaya giriyor napacaz şimdi diyorgülsem mi sinirlensem mi bilemedim
Esin haklı adam gidip Aslan koymaz tabiMaalesefona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
Ben soranlara henüz karar vermedik diyorum ama inanmıyolar. Sanki koymuşuz da saklıyomuşuz sanıyorlar ama öyle bir şey yok.
Allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Canim gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsunKizcelerrrrrrr6.45 ti sanirim kizcemle kavustuk 51cm 3780 gr dogdu. Dogdugunda solunum skintisi olmus ama anneye temas ettirelim sans verelim demilser getirdiler emzirdim ayy nasi guzel emiyor zilliii ama az sonra skinti yeniden olustu ve aldilar kuvozde suan hatta baska hastaneye sevk ettiler burda yer olmadigindan kizim ve ben farkli hastanelerdeyiz ama ben guveniyorum kizcem guclu anasi kilikli sapasahlam 2 3 gune cikar ordan zilliiii anasi ozel hastane planliyordu kendisi gitti ozele kuruldu moralimi yuksek tutmak istiyorum bakmayin guldugume cok agladim yeni sakinledim. Doktor ayri geldi anlatti durumunu cok ciddi bisi asla yok dio gittigi hastane doktoru ayri anlatti da sakinledim.
Şubata kaymaktan korkuyorum bendeBilmiyorum ya
Herkes doguruyor bak
Sıraya girdiler
Biz zavallılar cok beklicez
Daha vaktimiz var zaten de
Herkea dogurunca bi istaha geldik
Şubata kaymayalımda
Benim de oyle masallah diyecektik biliyosnz kendimize nazar degdiriyorz:) tuvalete cikamaz kabiz olursam sancim oluyo okdr bi de dedigin gbi gece biraz kalcam sirtm fln agriyo ama ayakta geciriyorm cok sukur aman ilk 4 ay okdr zor geciyo ki bulantisi kusmasi allah yuzume bakti son aylarda zorlamadiBenimde sakin gidiyor, ayakta çok kalınca ayaklarımın altı ağrıyor. Yatarken kalça ağrısı bir de40. Haftayı görürüm şu an hazır değilim zaten
Benim Sancar hoşuma gitti.Maalesefona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?