2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangi hastaneymiş kız o

Maalesef ona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
Yok ya erkekler isim koymasın, benimkide böyleydi o kadar saçma çocuğa yakışmayacak isimler buluyor ki anlatamam, şimdi örnek vereyim belki birilerinin yakınlarının isimleri olabilir

Yok ya erkekler isim koymasın, benimkide böyleydi o kadar saçma çocuğa yakışmayacak isimler buluyor ki anlatamam, şimdi örnek vereyim belki birilerinin yakınlarının isimleri olabilir
Benimki bi ara Alper Tunga diyordu
Kimsenin yakınında böyle bir isim yoktur rahatça yazabilirim

Dusundumde iki lohusa karşılıklı
Sutler akmis
Sac bas dağılmış
Uykusuz gozler
Delirmis hormonlar

Oyy maşallah kızçeye bak hele tombik gözün aydın canım doğurdum doğurcam derken doğurdun maşallah yaa moralini hiç bozma rahat rahat nefes alınca hemencecik getirirler annesi, bakmışsın yarın yanında, sen zaten ameliyatlısın bu gece güzelce uyu sütün bol bol gelsin dinlen

Gözün aydın, maşallah Allah analı babalı büyütsün. Hiç endişe etme inş bu zamanlar da geçer kavuşursunuz hasret giderirsiniz. Sen bu arada onun ve oğluşun için güç toplamaya bak

Kiz iyiymis baya nst benim
Hastanede 50 yarın randevum var yine giricem
Bakalım
Muayene dışında Nst için de çağırdı 29 unda o da ücretsizmiş . Bazı yönleri güzel ya hastanenin sadece 1200 lira birden zam yapmasına takıldım ben
Dusundumde iki lohusa karşılıklı
Sutler akmis
Sac bas dağılmış
Uykusuz gozler
Delirmis hormonlar
Ahahah hayali bile ürkütücü

Benimki bi ara Alper Tunga diyordu
Kimsenin yakınında böyle bir isim yoktur rahatça yazabilirim
Benimkide oğlana hamileyken haktan diyordu, niran ünsalın kardeşi şarkıcı haktan varya ondan dolayı ya belki bu ismi seven vardır ama sırf sanatçı diye istenilmez ki kızada Bi ara tutturdu Zehra ismini, aslında güzel isim ama bizim arabalarda 4 Zehra var ama eşim neden Zehra istiyormuş hayatta tahn edemezsiniz, Gülşen bubikoğlunun Tarık alanla filmi varya çatıdan atladığı, orda adı Zehra diye

Konuştuk 2800 fiyat verdiler şimdi 4000 diyor Ocak zammı için birşeyler yapmaya çalışacakmis yatış çıkıştaki hanımefendi giren girdi daha yapsan ne olur diyecektim diyemedim
Şimdiden ödeme yapmayı teklif edin siz de.. Bizim de bugün kontrolümüz vardı ön ödeme yapmayı teklif ettik hemen kabul ettiler.. Hatta benim şu anki süreçte doğumum normal görünüyor ve haliyle normal doğum ücreti ödedik eski fiyattan ama herhangi bir durumda doğumum sezeryana dönerse diye de sezeryan ücretini şimdiki fiyattan ödeyeceğimizin garantisini de aldık.. Elimize küçük bir kağıt verdiler.. Şu anki ödediğimiz ücret ve eğer sezeryan olursa ek ödeyeceğimiz ücret diye.. O kağıdı saklıyorum..

Bizim hastane doktorlu normal doğum için sezaryenden daha fazla ücret istiyor. Siz de sezaryene ekücret mi vereceksiniz olursa?

Ödemeyi kabul etmiyorlar ama fiyat sabitlemek için tekrar konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…