2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim hastane doktorlu normal doğum için sezaryenden daha fazla ücret istiyor. Siz de sezaryene ekücret mi vereceksiniz olursa?
Evet benim hastanede sezeryan daha pahalı..
Ödemeyi kabul etmiyorlar ama fiyat sabitlemek için tekrar konuşacağım
Siz muhasebesiyle direkt konuşun onlarla halledebiliyorsunuz.. Hatta çok sakin bir şekilde farklı hastaneleri de değerlendirebileceğinizin sinyalini verin.. Hastanelerin nakit paraya ihtiyaçları çok var.. Şansınızı deneyin..

Kızlar benim ilk doğumum çok kolay geçti diyebilirim.. Hem de suni sancı almama rağmen düşünün.. Beni sancı esnasında en çok zorlayan şey sürekli burundan nefes alıp ağızdan vermekten kaynaklı burnumun tıkanmasıydı.. Sancı molalarında eşime anlatabildiğim kadarıyla breetriht yapışkanından almasını rica ettim.. Ama o yapışkan da bu sefer terlemekten kaynaklı burnumda durmadı.. 6aydır şu altta linkini paylaştığım aparatı kullanıyorum inananılmaz büyük rahatlık tavsiye ediyorum hepinize.. Ama 6 ayın sonunda o ortadaki bağlantı noktası koptu şu anda kopuk halde de olsa kullanıyorum.. Şimdi indirimde olduğunu görünce Doğum için yeni sipariş verdim iki tanesi bir tane fiyatına resmen.. Hastane çantama koyacağım..

Invoker - Horlama Önleyici Burun İçi Silikon Aparat Horlama Aparatı Paket İçeriği 2 adet

ne guzel bilgi bunu dogumda mi takicaz

Bu arada bu aparatı ben horladığım için değil alerji kaynaklı geçiş mevsimlerinde burun içi etlerim şişiyor ve geceleri nefes alamıyorum.. Ağızdan da nefes asla alamam boğazım hemen rahatsızlanır.. Her gece olmasa da şu anda hamilelikten kaynaklı da gece nefes alamadığım anlar oluyor.. Hafta da en az 2 kez ya da 3 kez aparatla uyuyorum.. Her defasında da icat edene dua ediyorum..

S
ne guzel bilgi bunu dogumda mi takicaz
Sancı çekerken takın doğum bitene kadar dursun bence.. Benim bu aparata kesinlikle ihtiyacım olacak eminim.. Bu yüzden sağlamını sipariş ettim hemen uygun yakalamışken.. İlk başta takmakta zorlanırsanız hafif saf yağ sürün daha rahat olur tahriş olmaz..

Ben 5 ocak görünmesine rağmen sakin ilerliyorum ayakta kalırsam belim ağrıyor birde yatakda zor dönüyorum son günümü beklicem heralde

Ocak başı anaları pek bir sakin doğurmaya niyetiniz yok galiba

Ocağın en başındakilerden biri olarak bir haftadır her akşam diyorum bugün geliyor herhalde ama tık yok, gününü doldurmadan gelmeyecek herhalde
ben artık beklemiyorum

Allah analı babalı büyütsün canım benim çok yakında toparlayacaktır emin ol hem sende toparlarsın o süreçte

Blntkbra canım gözün aydın maşallah size
çok yorgunsundur dinlenmen lazım ama kızın için 2-3 saatte bir süt gelmese bile sağım yapmalısın kolostrumu kızına götürürler şifa olur, sağımla 3 güne memelerin dolar taşar kızına kavuşunca bol bol emzirirsin.
ameliyat nasıl geçti spinal mi oldu? ağrıların nasıl yürüdün mü? biraz detay versen

Günaydınn. Benden de sezaryen olcaklara tavsiye : Sondayı uyuştuktan sonra takmalarını isteyin hemşilerden. Benimkini odada takacaklardı. Ameliyathanede taktırdım. Bu bilgiyi de burdan almistim 2019da

Genel anestezi olacağım için hemen beklemeden bebeği almaları gerekiyor sanırım.
Hazırlıkları önce yaparlar herhalde bu durumda. Çok uzun süre bebeğin anestezi altında kalmasını istemezler.
Hiç takmasalar daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…