2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Maalesef ona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
Bizim üniversitede Eski Türk Dili hocalarımızdan birinin adı Orhun diğerininki İlteriş’ti

Üzülme canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı,uzun ömürlü olsun

Canım gözün aydın, Allah anali babalı büyütsün insallah. Hic üzülme kisa sürede toparlar yanına gelir insallah minnos kız

Ayy canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah güzelliğe haftası tam dolmasa bile boyu kilosu harika hiç üzülme sakın sütun etkilenmesin bol bol sağ sen sütünü iki güne kavuşursun melegine Allah bize de hayırlı doğumlar nasıp etsin inşallah.

Günaydin kizceler bu gece bir kere anca uyandım ne güzeldi deliksiz uyumak

maşallah bebişimize. hiç canını üzme inşallah en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize.

Günaydınn. Benden de sezaryen olcaklara tavsiye : Sondayı uyuştuktan sonra takmalarını isteyin hemşilerden. Benimkini odada takacaklardı. Ameliyathanede taktırdım. Bu bilgiyi de burdan almistim 2019da
Ya onu benim ilk doğumda kabul etmemişlerdi, illa ayıkken taktılar

Son düzenleme:
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Moralini bozma sakın. Minnakin en kısa sürede kucaginda inşallah.

Yok sadece + 250 ₺ PCR testi için istiyorlar
4000 TL de doğum 1 gece yatış bide anesteziyi karşılıyor . Ekstra birde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyor onun ucretini bilmiyorum

Bebeğim devlet hastanesinde yaptır PCR yapıyorlar sorun etmiyorlar

Oy kurban olduğum hoşgeldin sefa getirdin dünyaya Allah sağlıkla kavuştursun sizi mutlu yuvanızda

Genel aneztezi de bayiltmadan takıyorlar aynen yazdığın sebepten ötürü. Yine de benim kız biraz narkoz etkisinde kalmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…