Canım çok geçmiş olsun öncelikle en önemlisi bebeği durdurmuşlar yoksa küvezde kalabilirdi belki. Bide karnının taş kesilmesi bence normal yalancı kasılmalar olabilir. Az kaldı bundan sonra dogsada pek tehlikeli durum yoktur o yüzden canını sıkma bence
Çok teşekkür ederim doktor 2 hafta daha dayansa çok iyi olur diyor ama dayanacak gibi degil anlam veremiyorum yalancı kasılmalarda bu derece kötüsüne denk gelmemiştim. Çok sancılı geçiyor son zamanlar inşallah iyi olur. Herkes saglıkla kucagına alsın inşallah
İsim konusu açılmışken bende fikrinizi almak istiyorum.Başından beri eşimde bende çook kararsısız hep vakti var diye erteledik ama bu süre zarfında kayınpederim hep isimler buldu ve hiçbiri içimize sinmeyen çook ağır kadın isimleri.
Ben hep şakaya vurdum güldüm geçtim hatta kayınvalidem bırak çocuklar seçsin sen zamanında annenlere söz hakkı vermedin annesi koyucak dedin bu kadar uzatma diyor ama eşim de bunu söyleyecek bi tip yok açıkcası babasına da çook düşkün.
Bende hep güldüm geçtim diye ciddiye almadım açıkcası son haftalarda karşı taraf bizimkiler falan aslında kulağa kötü gelmiyor falan diyolar hatta eşimin tarafı benim bulduğum isim için çook klasik herkeste var falan demiş kayınvalidem anlattı bunu da.
Bizimkiler zaten hiçbir şeye karışıp huzursuz etmek istemezler bana da sürekli adam heves ediyor ilk torunu isim koymak istiyor kırma diyolar ama işte içime sinmiyor nihayetinde benim de ilk çocuğum.
Yani kısaca isim konusunda çook karışığım ve eşim hala daha bulamadım aklıma gelmiyor falan diyor bu isim konusunda gerçekten çokk bunaldım fikrinizi almak istedim
İnşallah Tansiyonum kontrol esnasında 15e 8 çıktı. Normalde 12ye 8 çıkardı. Tansiyon yüksek çıkınca idrar istedi doktor. İdrarda da protein pozitif çıktı işte
Kızlar ben bugün itibariyle hurma, ahududu yaprağı çayı, ananas ve sıcak suyla komprese başladım. Normal doğum için işe yarar mı ne dersiniz Benim doktor sezaryene yönlendirecek gibi ona kalmadan normal doğurmak istiyorum
İnşallah Tansiyonum kontrol esnasında 15e 8 çıktı. Normalde 12ye 8 çıkardı. Tansiyon yüksek çıkınca idrar istedi doktor. İdrarda da protein pozitif çıktı işte
kızlar bugün ben de kontrole gittim acilde muayene olunuyor açıklıkta baktı %60 yumuşama mı olgunlaşma mı bişey dedi alt karnımdaki belimdeki ağrışar nst de çıkmıyor, bebeğim 37 haftalık ölçümleri. açıklık sordum ilk doğumun açıklığı dedi o demekki bir parmak açıklık falan mı demek istedi? yani 2 cm falan? Ttulperde
salı günü sana ne diyecek bakalım doktorun
İlk doğum açıklığı ne demekmiş ben de anlamadım ama yumuşama varsa açılmaya başlamıştır.
Benim de alt karnımda ağrı var bugün ama üşütmüşüm gibi sanki
Ya ben normal doğum yapmama rağmen hala vajinal muayeneden korkuyorum, salı günü de mi bakmasa acaba doktorum diyorum ama ellemediği sürece gelmeyecek bu bebek bence
Cok gecmis olsun canım
Rabbim sağlıcakla kavuştursun ins
Valla bende tecrubemi paylaştım canım
Ama kim anlatsa boyle söylüyor
Sancin varken sonradan hizlandirmak icin takılan farkli dedigim gibi
Adı ustunde suni iste
Seninde cok az kalmis ya
Hadi Allah kavuştursun
Sünii sancı beter bişey normal sancı yavaş yavaş başlıyor sonra şiddetleniyor süni birden şiddetleniyor normal sancı acı hissi 3 yada 4 le başlıyor süni direk 10 yaşayan biri olarak böyle hissettim ben
İlk doğum açıklığı ne demekmiş ben de anlamadım ama yumuşama varsa açılmaya başlamıştır.
Benim de alt karnımda ağrı var bugün ama üşütmüşüm gibi sanki
Ya ben normal doğum yapmama rağmen hala vajinal muayeneden korkuyorum, salı günü de mi bakmasa acaba doktorum diyorum ama ellemediği sürece gelmeyecek bu bebek bence
Al bendende catir catir dogurdum ama alt muayene beni benden alio diodum ya en son muayenede tasikardiye kadar cikti cunku muyaneden hemen sonra kan grldi bidaha bidaha muayene derken delirdim haliyle de bebegede yansidi vs vs