2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok teşekkür ederim doktor 2 hafta daha dayansa çok iyi olur diyor ama dayanacak gibi degil anlam veremiyorum yalancı kasılmalarda bu derece kötüsüne denk gelmemiştim. Çok sancılı geçiyor son zamanlar inşallah iyi olur. Herkes saglıkla kucagına alsın inşallah

Biz kızımız olsaydı Masal ismini düşünüyorduk. Belki hoşunuza gider bence çok tatlı bir isim

Sancılardan dolayı mı erkene gün verdi?
Yok idrar da protein pozitif çıktı ondan.
Anladım canım benim hayırlısıyla kucağına al inşallah Tansiyonun nasıl peki ?
İnşallah Tansiyonum kontrol esnasında 15e 8 çıktı. Normalde 12ye 8 çıkardı. Tansiyon yüksek çıkınca idrar istedi doktor. İdrarda da protein pozitif çıktı işte

Covidken protein çıkmıştı idrarda bak tansiyonum hep düşüktur
15 e yukselmisti

Anladım canım hayırlısı olsun, hastanede misin peki eve yolladı mı?

İlk doğum açıklığı ne demekmiş ben de anlamadım ama yumuşama varsa açılmaya başlamıştır.
Benim de alt karnımda ağrı var bugün ama üşütmüşüm gibi sanki
Ya ben normal doğum yapmama rağmen hala vajinal muayeneden korkuyorum, salı günü de mi bakmasa acaba doktorum diyorum ama ellemediği sürece gelmeyecek bu bebek bence

Sünii sancı beter bişey normal sancı yavaş yavaş başlıyor sonra şiddetleniyor süni birden şiddetleniyor normal sancı acı hissi 3 yada 4 le başlıyor süni direk 10 yaşayan biri olarak böyle hissettim ben

Al bendende catir catir dogurdum ama alt muayene beni benden alio diodum ya en son muayenede tasikardiye kadar cikti cunku muyaneden hemen sonra kan grldi bidaha bidaha muayene derken delirdim haliyle de bebegede yansidi vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…