2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar bayadır yokum aktif olamadım malesef,başımdan bir sürü olay geçti. Şeker tansiyon çıktı hastahanede yattım erken doğum riskim var bir sürü igne vurdum durdu çocuk ama şuandada çok zorluyor karnım taş gibi arada çok yumuşuyor arada taş kesiliyor nefes aldırmıyor. 2-3 hafta daha dayansa şükür etcem ama dayanmıyor sizlerde durumlar nasıl doğum yapanlar var mı nasılsınız

Kardeşim kız ama hiç doğum yapmadığı doğru
O tabi olayın bilimsel yönünü anlatıyor bana. Ama her doğum ve herkesin hissetmesi farklı sonuçta. Bi de acaba ne kadar verdikleri ile alakalı olabilir mi bilemiyorum şimdi ondan bir şey diyemeyeceğim

Kesinlikle tabiki ayni degil ve psikolojik alakasi yok
Hic bilmeden ilk dogumumda bağladılar
2. De normal sancının ne demek
Oldugunu bile bilmiyordum
Bi baktım dogurdum
Objektif yorum yapabiliyorum
Valla doğrudur ama her doğum farklı sonuçta belki biraz da ben telkin etmek için öyle söylemiştir bir de acaba ilk doğumla ikinci doğumun farkı da etkili olabilir mi, hani ilk doğum normal olsa ikincisi suni sancılı ve ona göre kıyaslansa tamam ama dediğim gibi bilmeden konuşuyorum sonuçta

kızlar bugün ben de kontrole gittim acilde muayene olunuyor açıklıkta baktı %60 yumuşama mı olgunlaşma mı bişey dedi alt karnımdaki belimdeki ağrışar nst de çıkmıyor, bebeğim 37 haftalık ölçümleri. açıklık sordum ilk doğumun açıklığı dedi o demekki bir parmak açıklık falan mı demek istedi? yani 2 cm falan?
T tulperde salı günü sana ne diyecek bakalım doktorun

Canım çok geçmiş olsun öncelikle en önemlisi bebeği durdurmuşlar yoksa küvezde kalabilirdi belki. Bide karnının taş kesilmesi bence normal yalancı kasılmalar olabilir. Az kaldı bundan sonra dogsada pek tehlikeli durum yoktur o yüzden canını sıkma bence

Cok gecmis olsun canım
Rabbim sağlıcakla kavuştursun ins
Valla bende tecrubemi paylaştım canım
Ama kim anlatsa boyle söylüyor
Sancin varken sonradan hizlandirmak icin takılan farkli dedigim gibi
Adı ustunde suni iste
Seninde cok az kalmis ya
Hadi Allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…