2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nasıl oldun canım geçti mi ağrıların?
Sütün geldi mi?
Bugun cok daha iyiyim hamdolsun. Bebekte iyi yiyor iciyor ziciyor uyuyor modundayiz hep ama gece oyle degil tamda karnimdaki gibi belirli saatlerde aziyor uyumuyor vs vs hakkaten karnimdaki hareketliligi ile uyumlu saatleede cosuyoruz resmen

Al bendende catir catir dogurdum ama alt muayene beni benden alio diodum ya en son muayenede tasikardiye kadar cikti cunku muyaneden hemen sonra kan grldi bidaha bidaha muayene derken delirdim haliyle de bebegede yansidi vs vs
Benim de her alt muayenede muhakkak kan gelir, hem çok kasıyorum kendimi hem de o bölgem çok hassas.
İlk doğumda da hatta doktor hiç alakasız yerlerin bile yırtıldığını söylemişti, dikişim çok olmuştu o yüzden

İlkinde kahverengiydi belliydi nişan olduğu
Bu sefer açık sarı akıntı gibi ama her zamanki akıntılar gibi değil daha yoğun sümüksü
açık renk beyaz falan çamaşır giyip takip et canım bu arada bugün bana bakılfı hiç canım acımadı asistan korktuğumu anladı sen normal doğurmuşsun korkma dedi güldü kanama falan da olmadı ama inş bu doğumda su gelmediği sürece evde sancımı çekeceğim hatta hastaneye gidip o çevrelerde yürüyeceğim tedbir amaçlı
37. haftamdayım. İdrarda protein pozitif çıktı bugün o yüzden
geçmiş olsun canım planlı ne güzel her şeyin hazır gideceksin
ben ahududu yaprağı ve adaçayı içiyorum hurma aklıma gelirse yiyorum bence etkisi plasebo ben bugün 38+4 ü bitiriyorum ha belki doğumu başladıktan sonra açılmayı hızlandırıyordur bilmiyorum

Doktor da korkuttu beni
Nereden kesilecek belli olmaz, Doğumu biz izliyoruz sadece dedi. Kafa kemikleri anüse doğru baskı yaparsa yok ordan gelmeyeceksin diyemiyoruz dedi.
Kesi açıyoruz rahat geçsin diye ama ne olacağı belli olmaz her şeyin riski var dedi

Haftası erken değil demi ya. Solunum sıkıntısı falan çekmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…