2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ok cnm sagol. sen o activating labor hareketlerini yapacak misin, buna cesaretin var mi:)) Ben heralde 1 gun kala fln cesaret edip yapabilirim:))

Şimdi ayva çekirdeğinden jeli yapsam uzun süre bekler mi kızlar bozulma olur mu
Sanki erken gibi geldi bana cnm. Eger iyilestiren sey icindeki vitaminlerse bozulabilir, daha 1 ayin var gorunuyor. Cekirdek varsa elinde kilitli posetle (kiymetlimisss) buzdolabina koy dogum olunca iki dakkada biri yapiverir.

ben 264 tane 1 no bez aldım bebişim minyon olacak boşa gitmez inşallah
maşallah hem ona hem sana
açıklığın darısı başımıza
eğer salıya kadar bol squat vs hareketler yaprsan daha da artabilir açıklığın ordan sonrası zaten hızlı olur dr un dediği gibi

Ok cnm sagol. sen o activating labor hareketlerini yapacak misin, buna cesaretin var mi:)) Ben heralde 1 gun kala fln cesaret edip yapabilirim:))

Ben dün yapmaya çalıştım yok olmuyor
Bacaklarım çok acıdı. O zamana kadar bacak kaslarınızı güçlendirecek egzersizler yapın görüldüğü gibi kolay değil.

Ben de hep Aralık sonu diye düşünmüştüm ama hanımefendinin gelesi yok gününü dolduracak galiba

Sende 22.01.2022 doğur oda çok güzel tarif
Valla benim beklenen 21 Ocak aslinda tam tarihim. Doktorla o tarihe kadar normal dogum olmazsa daha da beklemek istemiyorum seklinde konustuk. O da tamam ben o zaman tarih vereyim dedi o gunu yazmis. Icimden de sevinmedim degil kova burclariyla anlasamiyorum Annem kova da kovalar alinmasin:)) Bu arada o tarihte sen dogurabilirsin sana da munasip beklenen tarihine bakinca:)

Kizlar ben hastaneden gelen kitapciga goz atiyorum yine, getirilmesi onerilenler arasinda Lohusa Kusagi/kemeri de var. Sezeryan olanlar icin diye eklemisler, lazim demek ki ne bileyim alayim bari dedim. Uyguna buldum burda siparis ettim son dakika alisverisi. Normal dogum olsa da takarim illaki gobek kalir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…