Yokluğun hissedildi vallahiSelam kızlar beni merak etmişsiniz sağolun varolun ,iyiyim çok şükür sorunum yok 2 gündür yogundum biraz .Ufak çaplı hastalarım var etrafta ama iyiler çok şükür.Benim modum düşük neden bilmiyorum doğum yaklaştıkça heyecan korku hepsi bir arada çok
Beslenme dikkat et acı ve katı şeyler yeme bol sebze su kuru meyve tuket bir de foto krem surebilirsin az az o bolgene kanama varsa fayda sağlar yapacak başka hiç bir şey yok maalesef hormonlar ciddi anlamda etkiliyor ben bir de kan ilacını bir süredir bıraktım arada alıyorum o da yapıyorAnalar, bacilar, normalde hic oyle bir sorunum olmamasina ragmen gebeliklerimde kabizlik (muhtemelen kan ilacindan) ve buna bagli istenmeyen bir takim kotu sonuclarim oluyor, detay vermeyeyim anlamissinizdir.. Dogumdan sonra her sey normale donmustu kizimda ama simdi yine ayni sorunu yasiyorum..Dogum sirasinda bu sorun yaratiyor mu, oncesinde bisi yapmak lazim mi tedavi icin bisi kullandiniz mi krem vs? Simdi bir de onun icin doktora gitmek istemiyorum tovbe yarabbim doktora gidip grlmekten biktim. Evde bisiler yapim hafifleteyim diyorum.
fito krem demek istedin di mi cnm?Beslenme dikkat et acı ve katı şeyler yeme bol sebze su kuru meyve tuket bir de foto krem surebilirsin az az o bolgene kanama varsa fayda sağlar yapacak başka hiç bir şey yok maalesef hormonlar ciddi anlamda etkiliyor ben bir de kan ilacını bir süredir bıraktım arada alıyorum o da yapıyor
Aynenfito krem demek istedin di mi cnm?
Ölç canım takip et bakalım sende. Eve geldm ölçtüm 12ye 7 şuan.Him anladim bende de tam tersi bi durum oldu bu ara ya dusuk tansiyon bu sabah yine dusuktu. yerimden kalkamiyorum..
Gayet guzel degerin. Benim 9/6, 9/5, 10/5 bu aralar boyle... Normalim benim de 12/7 civaridir.Ölç canım takip et bakalım sende. Eve geldm ölçtüm 12ye 7 şuan.
Haftan cok guzel, bebisin kilosu cok guzel, acilman her sey maasalllah olmasi gerektigi gibi, nazar degmesin. Hayirlisi olsun tum oklar dogumu isaret ediyor:) Kolayca kavusun insallahSelam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bugün kontrolüm vardı kızçem 3700 olmuşbenim son zamanlarda biraz tansiyon problemim vardı 13lerde seyrediyor hep birde kasılma esnasındada tansiyonum yükseliyor her defasında onu söyledim kasılmalar sıklaştı dedim bebeğin kilosu var anlattıklarında hiç istemediğimiz şeyler değil bi muayene edeyim dedi. Açıklığa baktı bu arada 0 acı çok rahat geçti ve 3cm açılmam var kızlar ben şok oldum. Nst çekildi 1tane 60larda çıktı ağrı ona dayanarak salı günü yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi. Suni istemediğimi söyledim hiç korkma ilk doğumda yaşadığın zorlukların olmaz o ilk olduğu için çok zordu bak şimdiden 3cm açılmışsın dedi belki kızın suniye gerek kalmadan salıya kadar kendi gelmek ister merak etme dedi. Pazartesi sabahtan aç karna gel tekrar bakalım karar verelim yatışına dedi bakalım bende durumlar böyle
Analar, bacilar, normalde hic oyle bir sorunum olmamasina ragmen gebeliklerimde kabizlik (muhtemelen kan ilacindan) ve buna bagli istenmeyen bir takim kotu sonuclarim oluyor, detay vermeyeyim anlamissinizdir.. Dogumdan sonra her sey normale donmustu kizimda ama simdi yine ayni sorunu yasiyorum..Dogum sirasinda bu sorun yaratiyor mu, oncesinde bisi yapmak lazim mi tedavi icin bisi kullandiniz mi krem vs? Simdi bir de onun icin doktora gitmek istemiyorum tovbe yarabbim doktora gidip grlmekten biktim. Evde bisiler yapim hafifleteyim diyorum.
Saol canım inşaAllah bukez kolay olur. Kızçem le aynı bedendeki son günlerimiz diye düşündükçe gözlerim doluyor.Haftan cok guzel, bebisin kilosu cok guzel, acilman her sey maasalllah olmasi gerektigi gibi, nazar degmesin. Hayirlisi olsun tum oklar dogumu isaret ediyor:) Kolayca kavusun insallah
Valla aynen akşam diyorum yırtıp çıkacak karnımı selamm ben geldim diye öyle bir baskı
Amin sağolasın, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inş bebelerimize. Bir de göreceğiz suni sancıyı yedikten sonra da böyle konuşabilecek miyimtabi o zamana kadar kendi sancılarıyla gelir de gerek kalmaz inş
Yaabizim beklenen tarihimiz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam, bizimkinin de 3 ün de planlanıyor inş. Sonra birlikte gideriz ve bence de lohusalıkta birbirimizle paylaşacağımız çok daha fazla şey olacak kesin tecrübeler, bebişlerle ilgili kafamıza takılanlar.. vs inş çok güzel geçer hepsi
3 cm açıklık olmasına rağmen ağrı yok mu?Selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bugün kontrolüm vardı kızçem 3700 olmuşbenim son zamanlarda biraz tansiyon problemim vardı 13lerde seyrediyor hep birde kasılma esnasındada tansiyonum yükseliyor her defasında onu söyledim kasılmalar sıklaştı dedim bebeğin kilosu var anlattıklarında hiç istemediğimiz şeyler değil bi muayene edeyim dedi. Açıklığa baktı bu arada 0 acı çok rahat geçti ve 3cm açılmam var kızlar ben şok oldum. Nst çekildi 1tane 60larda çıktı ağrı ona dayanarak salı günü yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi. Suni istemediğimi söyledim hiç korkma ilk doğumda yaşadığın zorlukların olmaz o ilk olduğu için çok zordu bak şimdiden 3cm açılmışsın dedi belki kızın suniye gerek kalmadan salıya kadar kendi gelmek ister merak etme dedi. Pazartesi sabahtan aç karna gel tekrar bakalım karar verelim yatışına dedi bakalım bende durumlar böyle
Ona doktor karar verir sanırım, ben ilkinde istedim yapmadı, zaten açılmamın hızlı olduğunu, epidural takılırsa doğumu yavaşlatabileceğini söylediler. Zaten sonradan öğrendiğime göre yan etkileri de varmış.Bir soru daha kizlar, normal dogumda epidural alinmali mi alinmamali mi sizce? Agriyi hafifletiyomus sanirim. Bana kesin soracaklar belki de sormadan yapacaklar bilmiyorum..
Ben dayanamamistim doktora mesaj atmıştım. Bana Proctolog fitil ile kremini beraberinde kullanmamı söyledi. Kullanmaya başlayanca 2 günde hafifletti. Fitil bitene kadar kullandım sorunda kalmadıAnalar, bacilar, normalde hic oyle bir sorunum olmamasina ragmen gebeliklerimde kabizlik (muhtemelen kan ilacindan) ve buna bagli istenmeyen bir takim kotu sonuclarim oluyor, detay vermeyeyim anlamissinizdir.. Dogumdan sonra her sey normale donmustu kizimda ama simdi yine ayni sorunu yasiyorum..Dogum sirasinda bu sorun yaratiyor mu, oncesinde bisi yapmak lazim mi tedavi icin bisi kullandiniz mi krem vs? Simdi bir de onun icin doktora gitmek istemiyorum tovbe yarabbim doktora gidip grlmekten biktim. Evde bisiler yapim hafifleteyim diyorum.
ya ben de sorayim haftaya kontrolumde niye eziyet cekiyorum acaba.. sagol cnm. zaten normalde de satiliyomus simdi baktim birini soyler alirimBen dayanamamistim doktora mesaj atmıştım. Bana Proctolog fitil ile kremini beraberinde kullanmamı söyledi. Kullanmaya başlayanca 2 günde hafifletti. Fitil bitene kadar kullandım sorunda kalmadı
Epidural doğumu biraz yavaşlatıyormuş ve ağrıyı hissetmediğin için yırtılma ihtimali artıyormuş ama itmen gereken zamanları doğru yönlendirilirsen bu ihtimal azalıyormuş. Ben şimdi pelvik kaslarını güçlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince en az olması için. Bir de tabi çok büyük bir nimet aynı zamanda ağrıların en dayanılmaz zamanlarında hissetmiyorsun.Bir soru daha kizlar, normal dogumda epidural alinmali mi alinmamali mi sizce? Agriyi hafifletiyomus sanirim. Bana kesin soracaklar belki de sormadan yapacaklar bilmiyorum..
Gebelikte tansiyon normalden biraz daha düiük çıkıyormuş benim de normalde 12/7 dir şimdi hep 10.5/ 6.5 civarı. Tabi hep kontrol etmek lazım önemli meseleGayet guzel degerin. Benim 9/6, 9/5, 10/5 bu aralar boyle... Normalim benim de 12/7 civaridir.
himm anladim gidisata gore demek ki tamam cnm sagol iyi oldu ogrenmem.Ona doktor karar verir sanırım, ben ilkinde istedim yapmadı, zaten açılmamın hızlı olduğunu, epidural takılırsa doğumu yavaşlatabileceğini söylediler. Zaten sonradan öğrendiğime göre yan etkileri de varmış.
Evet sor bana bir zararı yok dedi krem veya fitil tek başına yeterli değil ikisini bir arada kullan çok rahat edersinya ben de sorayim haftaya kontrolumde niye eziyet cekiyorum acaba.. sagol cnm. zaten normalde de satiliyomus simdi baktim birini soyler alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?