2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yokluğun hissedildi vallahi hepimiz aynı durumdayız seninki bir tık daha farklı ardında evladın olduğu için.. Hepsi geçecek burda ol bak modun hemencik yükselir

Beslenme dikkat et acı ve katı şeyler yeme bol sebze su kuru meyve tuket bir de foto krem surebilirsin az az o bolgene kanama varsa fayda sağlar yapacak başka hiç bir şey yok maalesef hormonlar ciddi anlamda etkiliyor ben bir de kan ilacını bir süredir bıraktım arada alıyorum o da yapıyor

fito krem demek istedin di mi cnm?

Bir soru daha kizlar, normal dogumda epidural alinmali mi alinmamali mi sizce? Agriyi hafifletiyomus sanirim. Bana kesin soracaklar belki de sormadan yapacaklar bilmiyorum..

Selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bugün kontrolüm vardı kızçem 3700 olmuş benim son zamanlarda biraz tansiyon problemim vardı 13lerde seyrediyor hep birde kasılma esnasındada tansiyonum yükseliyor her defasında onu söyledim kasılmalar sıklaştı dedim bebeğin kilosu var anlattıklarında hiç istemediğimiz şeyler değil bi muayene edeyim dedi. Açıklığa baktı bu arada 0 acı çok rahat geçti ve 3cm açılmam var kızlar ben şok oldum. Nst çekildi 1tane 60larda çıktı ağrı ona dayanarak salı günü yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi. Suni istemediğimi söyledim hiç korkma ilk doğumda yaşadığın zorlukların olmaz o ilk olduğu için çok zordu bak şimdiden 3cm açılmışsın dedi belki kızın suniye gerek kalmadan salıya kadar kendi gelmek ister merak etme dedi. Pazartesi sabahtan aç karna gel tekrar bakalım karar verelim yatışına dedi bakalım bende durumlar böyle

Haftan cok guzel, bebisin kilosu cok guzel, acilman her sey maasalllah olmasi gerektigi gibi, nazar degmesin. Hayirlisi olsun tum oklar dogumu isaret ediyor:) Kolayca kavusun insallah

Ben de korkuyorum Doğumdan sonra daha kötü olur diye. Kabızlık geçerse düzeliyor. Acı olduğu zamanlar tuvaletten çıkınca duşa giriyorum ılık suyla yıkayınca rahatlıyor . Günde 4-5 kere öyle yaptım acısı geçti. Ama duruyor orda

Haftan cok guzel, bebisin kilosu cok guzel, acilman her sey maasalllah olmasi gerektigi gibi, nazar degmesin. Hayirlisi olsun tum oklar dogumu isaret ediyor:) Kolayca kavusun insallah
Saol canım inşaAllah bukez kolay olur. Kızçem le aynı bedendeki son günlerimiz diye düşündükçe gözlerim doluyor.

Evett 2 ocaktı kendimi o güne hazırlamasam da aralık sonuna hazırlamıştım aa sizinkinin 2’sini geçip mi 3’ü olacak Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Valla lohusalık tam bir sudan çıkmış balık olma durumu oldu bende

3 cm açıklık olmasına rağmen ağrı yok mu?

Bir soru daha kizlar, normal dogumda epidural alinmali mi alinmamali mi sizce? Agriyi hafifletiyomus sanirim. Bana kesin soracaklar belki de sormadan yapacaklar bilmiyorum..
Ona doktor karar verir sanırım, ben ilkinde istedim yapmadı, zaten açılmamın hızlı olduğunu, epidural takılırsa doğumu yavaşlatabileceğini söylediler. Zaten sonradan öğrendiğime göre yan etkileri de varmış.

Ben dayanamamistim doktora mesaj atmıştım. Bana Proctolog fitil ile kremini beraberinde kullanmamı söyledi. Kullanmaya başlayanca 2 günde hafifletti. Fitil bitene kadar kullandım sorunda kalmadı

Ben dayanamamistim doktora mesaj atmıştım. Bana Proctolog fitil ile kremini beraberinde kullanmamı söyledi. Kullanmaya başlayanca 2 günde hafifletti. Fitil bitene kadar kullandım sorunda kalmadı
ya ben de sorayim haftaya kontrolumde niye eziyet cekiyorum acaba.. sagol cnm. zaten normalde de satiliyomus simdi baktim birini soyler alirim

Epidural doğumu biraz yavaşlatıyormuş ve ağrıyı hissetmediğin için yırtılma ihtimali artıyormuş ama itmen gereken zamanları doğru yönlendirilirsen bu ihtimal azalıyormuş. Ben şimdi pelvik kaslarını güçlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince en az olması için. Bir de tabi çok büyük bir nimet aynı zamanda ağrıların en dayanılmaz zamanlarında hissetmiyorsun.

Gayet guzel degerin. Benim 9/6, 9/5, 10/5 bu aralar boyle... Normalim benim de 12/7 civaridir.
Gebelikte tansiyon normalden biraz daha düiük çıkıyormuş benim de normalde 12/7 dir şimdi hep 10.5/ 6.5 civarı. Tabi hep kontrol etmek lazım önemli mesele

ya ben de sorayim haftaya kontrolumde niye eziyet cekiyorum acaba.. sagol cnm. zaten normalde de satiliyomus simdi baktim birini soyler alirim
Evet sor bana bir zararı yok dedi krem veya fitil tek başına yeterli değil ikisini bir arada kullan çok rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…