2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tam olarak korkuyorum diyemem de üşeniyorum sanırım ya
Şimdi sancılar gelecek de hastaneye gidicez de bekle bekle sonra doğuma gir geri gel yeni düzen falan bunlar zor geliyo bana
Hayırlısıyla atlatsaydık bi.

İlkinde nasıl yaptıysak ikincide de öyle olacak korkma, hatta 2.ler daha kolay oluyormuş ya ondan ayrı bi cesaret geliyo bana.
Ben korona testi vericem salı günü inan ondan daha çok korkuyorum
Üstelik o gün vereceğim test pazar gününe kadar geçerliymiş, pazara kadar doğuramazsam o gün tekrar verecekmişim pöfff.

Benim bebiş ayaklarıyla midemi delecek az kaldı
Valla aynen akşam diyorum yırtıp çıkacak karnımı selamm ben geldim diye öyle bir baskı

Amin sağolasın, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inş bebelerimize. Bir de göreceğiz suni sancıyı yedikten sonra da böyle konuşabilecek miyim tabi o zamana kadar kendi sancılarıyla gelir de gerek kalmaz inş

Yaa bizim beklenen tarihimiz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam, bizimkinin de 3 ün de planlanıyor inş. Sonra birlikte gideriz ve bence de lohusalıkta birbirimizle paylaşacağımız çok daha fazla şey olacak kesin tecrübeler, bebişlerle ilgili kafamıza takılanlar.. vs inş çok güzel geçer hepsi

Aynen cnm bizim gelin ilk doğumu çok zordu acilmasi falan hemen olmadi ama 2.doğumu o kadar kolay olduki doktor az daha gelmesen evde dogaracakmissin demiş
İlk cocugu kiz 2.cucuğu erkek annem herzaman der erkek bebekler daha kolay oluyor diye
Sanci olarakta sadece bel ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrısi vardi gelinimizin
Insllah sizinde kolay bir doğumunuz olur

arkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bel ağrım var onun dışında bir belirti yok henüz doğuma işaret değildir di mi daha 36. Haftaya yeni girdik
Geceleri beni de uyandırıyor agri ama ben hic orali olmuyorum. Agrilarima resmen yuz vermiyorum. Mesela dun Parol ictim gecsin diye, kas agrisi muamelesi yapiyorum onlara Tabi seninkinin siddeti fazladir bir sey diyemem cnm ama bu aralar o kasılmaların agrilarin olmasi normal deniyor. Uzanip bol bol dinlen agirlastik artik belimize vuruyor tasimak kolay degil o kocaman karni

Yok yolladı canım. Ona kalsa yarın alacaktı ben pazartesi istedim

Benm hep negatif çıkardı bugün bi baktım pozitif. Senin kaç gün sonra almıştı?
Hayirlisi olsun cnm insallah saglikla kavusun. Benim de her gittigimde bakiyolar cikmadi ama bak senle ayni haftadayiz artik cikabiliyo demek ki. Benim de haftaya kontrolum. Protein cikmssi ne demek oluyo acaba da doguma aliyolar

Analar, bacilar, normalde hic oyle bir sorunum olmamasina ragmen gebeliklerimde kabizlik (muhtemelen kan ilacindan) ve buna bagli istenmeyen bir takim kotu sonuclarim oluyor, detay vermeyeyim anlamissinizdir.. Dogumdan sonra her sey normale donmustu kizimda ama simdi yine ayni sorunu yasiyorum..Dogum sirasinda bu sorun yaratiyor mu, oncesinde bisi yapmak lazim mi tedavi icin bisi kullandiniz mi krem vs? Simdi bir de onun icin doktora gitmek istemiyorum tovbe yarabbim doktora gidip grlmekten biktim. Evde bisiler yapim hafifleteyim diyorum.

Hormonlardan bence kolay mi bi de kac ayin yuku ustumuzde..Ben de seri katil gibi geziyorum evin icinde. Kimse benle goz temasi kurmuyor.

Hormonlardan bence kolay mi bi de kac ayin yuku ustumuzde..Ben de seri katil gibi geziyorum evin icinde. Kimse benle goz temasi kurmuyor.

Bende sabah öyleydim oğlana kiZdim hatta vurdum bir de sonra ağlama krizine girdim hiç yapmayacagim şeyler hala aklıma geldikçe gözüm doluyor nasıl yaptım bunu diye of

Hayirlisi olsun cnm insallah saglikla kavusun. Benim de her gittigimde bakiyolar cikmadi ama bak senle ayni haftadayiz artik cikabiliyo demek ki. Benim de haftaya kontrolum. Protein cikmssi ne demek oluyo acaba da doguma aliyolar
Yüksek tansiyon belirtisi canım. İdrarda protein kaçağı anlamına geliyor. Oda allah korusun gebelik zehirlenmesine yol açıyor.

Ay inşallah
Allah hepimize kolaylık versin inşallah, sağlıkla alalım kucağımıza

Hanımlar öğleden sonra kasılmalarım cok sıklaştı sanki.. bu sabah kalktığımda kasılmıştı. Öğleden sonra akşam gibi 4-5 defa oldu. Acaba sizde de bu kadar sık mı oluyor benim haftamda? Nişan ya da su gelmesi falan söz konusu değil şu an.

İlkinde bende de olmuştu, doktor doğumda ben koydum yerine merak etme demişti dikişlerden sonra ona da el atmış
Yani doğumda bi sıkıntı yaratmadı bana krem falan da kullanmadım öncesinde.
Bunda çok şükür magnezyumdan mı artık neyse hiç kabızlık sorunu yaşamadım o yüzden olmadı.

Benim de bugün çoook fazla kasılmam var ama ağrım yok hiç.

:)) Iyi bari sagol rahatladim. Bana da el atarlar o zaman heyallaam neler neler oluyor. Sonrasinda geciyor zaten, kutu bitti tekrar da almadim o mel-un ilaci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…