2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ben normal bekliyorum yoksa isterdim benimde istediğim tarih olsun 22.01.22 bide 02.02.22 ama beyfendenin keyfi ne zaman gelirse artık

Kızlar benim karnım birkaç gündür çok sert artık hep top gibi. Benim oğlan devamlı tekmeliyor. Öyle bir geriyor ki karnımı yarıp çıkacak sanki Baya da acıtıyor. Bunlar kasılma mı oluyor

Benimki çok hareketsiz 2-3 haftadır.
30-35 hafta arası sınırsız hareketi vardı. Şimdi yok.
Sabah hıçkırdı çok. Yemek yediğimde biraz kımıldadı o kadar.
Bir de nasıl bir çocuk yemeğin kokusunu mu alıyor. Daha lokmayı ağzıma atmadan azıcık kımıldıyor. Yemekten sonra devam ediyor. Bir sonraki öğüne kadar hareket yok

Kızlar benim karnım birkaç gündür çok sert artık hep top gibi. Benim oğlan devamlı tekmeliyor. Öyle bir geriyor ki karnımı yarıp çıkacak sanki Baya da acıtıyor. Bunlar kasılma mı oluyor
bende de bu aralar sıklaştı. özellikle bu akşam 7-8 defayı buldu. basketbol topu oluyor mübarek. ve baskı vardı karnımdan bi anlık nefes kesilir gibi bi histi. kasılma bence.

Eki Görüntüle 2976335
Kızlar ya çok tedirginim az önce lavaboya gittiğimde gördüm doktora şimdi yazdım da takip et sancın olursa gel dedi. Ama kafam allak bullak oldu su mu sizce?
Geçen gün bana da aynısı oldu. Su değildi. Doktorun dediği gibi sancı var mı onu takip et. Bir de su gelmeye devam ediyor mu o da önemli. Akıntı da olabilir çünkü. Turnusollu pedler var aslında. Eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum. Satılıyorsa eşin alabilir. O pedi iç çamaşırına koyuyorsun. Gelen sıvı pedte mora dönüyorsa o su gelmesiymiş. Mor değilse normal akıntıymış.

süper bişeymiş valla, yarın nöbetçi eczane arayıp ilk iş alıcam. sağol paylaştığın için:)

bir de vajinama doğru bi idrar tutamama durumu gibi bir his bir baskı var kızlar ya.. ama anormal bi akıntı yok. bu gece neden coştun annem

benimki de yemek yemeyi çok seviyor damak tadına düşkün olucak herhalde bizimkiler

Bende henüz tık yok ama bu akşamdan beri bir ağrım var sancı mı bilmiyorum acaba yediklerim mi yaptı kafam karışık dün kontrolüm vardı herşey yolunda erken gelmez dedi ama bilmiyorum
Bende de tık yok arada ağrı olması normalmiş, sağ kasığımda hafif bir ağrı olmuştu dün sordum doktora olabilir bunlar dedi. 8 ocağa kadar vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…