Valla benim beklenen 21 Ocak aslinda tam tarihim. Doktorla o tarihe kadar normal dogum olmazsa daha da beklemek istemiyorum seklinde konustuk. O da tamam ben o zaman tarih vereyim dedi o gunu yazmis. Icimden de sevinmedim degil kova burclariyla anlasamiyorum Annem kova da kovalar alinmasin:)) Bu arada o tarihte sen dogurabilirsin sana da munasip beklenen tarihine bakinca:)
Kızlar ya çok tedirginim az önce lavaboya gittiğimde gördüm doktora şimdi yazdım da takip et sancın olursa gel dedi. Ama kafam allak bullak oldu su mu sizce?
Kızlar benim karnım birkaç gündür çok sert artık hep top gibi. Benim oğlan devamlı tekmeliyor. Öyle bir geriyor ki karnımı yarıp çıkacak sanki Baya da acıtıyor. Bunlar kasılma mı oluyor
Eki Görüntüle 2976335
Kızlar ya çok tedirginim az önce lavaboya gittiğimde gördüm doktora şimdi yazdım da takip et sancın olursa gel dedi. Ama kafam allak bullak oldu su mu sizce?
benim bebiş bu akşam kıpır kıpır maşallah.. doğum günü videoları izledim heyecanlandın mı annem diyorum
bi hareket etti.. içimden bi baskı geldi sanki aniden, nefesim kesiliyomuş gibi oldu anlık sürdü
Benimki çok hareketsiz 2-3 haftadır.
30-35 hafta arası sınırsız hareketi vardı. Şimdi yok.
Sabah hıçkırdı çok. Yemek yediğimde biraz kımıldadı o kadar.
Bir de nasıl bir çocuk yemeğin kokusunu mu alıyor. Daha lokmayı ağzıma atmadan azıcık kımıldıyor. Yemekten sonra devam ediyor. Bir sonraki öğüne kadar hareket yok
Kızlar benim karnım birkaç gündür çok sert artık hep top gibi. Benim oğlan devamlı tekmeliyor. Öyle bir geriyor ki karnımı yarıp çıkacak sanki Baya da acıtıyor. Bunlar kasılma mı oluyor
bende de bu aralar sıklaştı. özellikle bu akşam 7-8 defayı buldu. basketbol topu oluyor mübarek. ve baskı vardı karnımdan bi anlık nefes kesilir gibi bi histi. kasılma bence.
Eki Görüntüle 2976335
Eki Görüntüle 2976335
Geçen gün bana da aynısı oldu. Su değildi. Doktorun dediği gibi sancı var mı onu takip et. Bir de su gelmeye devam ediyor mu o da önemli. Akıntı da olabilir çünkü. Turnusollu pedler var aslında. Eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum. Satılıyorsa eşin alabilir. O pedi iç çamaşırına koyuyorsun. Gelen sıvı pedte mora dönüyorsa o su gelmesiymiş. Mor değilse normal akıntıymış.
Geçen gün bana da aynısı oldu. Su değildi. Doktorun dediği gibi sancı var mı onu takip et. Bir de su gelmeye devam ediyor mu o da önemli. Akıntı da olabilir çünkü. Turnusollu pedler var aslında. Eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum. Satılıyorsa eşin alabilir. O pedi iç çamaşırına koyuyorsun. Gelen sıvı pedte mora dönüyorsa o su gelmesiymiş. Mor değilse normal akıntıymış.
Benimki çok hareketsiz 2-3 haftadır.
30-35 hafta arası sınırsız hareketi vardı. Şimdi yok.
Sabah hıçkırdı çok. Yemek yediğimde biraz kımıldadı o kadar.
Bir de nasıl bir çocuk yemeğin kokusunu mu alıyor. Daha lokmayı ağzıma atmadan azıcık kımıldıyor. Yemekten sonra devam ediyor. Bir sonraki öğüne kadar hareket yok
Bende henüz tık yok ama bu akşamdan beri bir ağrım var sancı mı bilmiyorum acaba yediklerim mi yaptı kafam karışık dün kontrolüm vardı herşey yolunda erken gelmez dedi ama bilmiyorum