2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Covidden sonra halsizligim cok kendime geleyim diye yazdi ama istahim
Daha cok acilir diye kullanmak istemedim
Nasil extra bi durum oluyo mu
Yok her zamanki gibi iştahım. Bide normal olarak bebek büyüdüğü için yeme ihtiyacı duyuyorsun omega3 den kaynaklandığını düşünmüyorum daha öncede ayniydim

Yarin 15.00de nasipse doguma giriyorum cwnim gecmis olsun sana da Allah acil şifa versin

Öksürük ara ara geliyor cok fazla sıcak basıyor terliyorum onun dışında burun tıkanıklığı geçti tat koku alamıyorum nefes darlığı suan için yok cok şükür
Nevossss nasılsın öksürüğün hafifledi mi? ağrın sızın var mı?

Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.

Ben sıramı bekliyom araya kaynak yapan sizlersiniz canım
Maşallah kızçene, benimki de gece azıyor demek öyle devam edecek napalım gündüzleri uyuruz artık zaten epeydir geceleri uyku yok..
Kilosu bana iyi geldi canım ya 10 gün içinde mi ne doğum kilosuna ulaşması yeterli diye biliyodum sanki olmazsa bi süre daha mama verirsin kilo alımına göre bırakırsın.

Kızlar iyi aksamlar.biz de bir haftalık oluyoruz yarin.bugun ikinci topuk kanı alındı.genel muayenesi yapıldı.hersey yolunda çok şükür. Hafif sariligi var ama kritik seviyede değil dedi doktor.bu arada kan vermeden de sariligi ölçülebiliyor haberiniz olsun.ates ölçme aleti gibi bir aletle.minnaklarin canı yanmasin

Maşallah canım bu ne hız eve bile gelmişsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 6 da nasıl eve geldiniz? yatırmadılar mı?
kaç kilo doğdu kesi ve dikiş oldu mu

Maşallah canım bu ne hız eve bile gelmişsiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
Evet canım çok şükür bu macera bitti
gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 6 da nasıl eve geldiniz? yatırmadılar mı?
kaç kilo doğdu kesi ve dikiş oldu mu
Allah razı olsun canım. Normal doğumda 6 saat sonra taburcu ediliyor genelde bir sorun çıkmadı bizde çıktık.
Biraz erken geldi diye 2800 doğdu, hayır dikişim de olmadı. İçerde bebek gelirken zedelediği yerler varmış onları dikmişler. Kesiğim olmadı

maşallah çok güzel bir doğum olmuş darısı bizlere kilosu da gayet iyi

Maşallah size hlşgelmiş bebiş, Rabbim sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah, hayırlı uğurlu olsun bebişin

Eyyy masaallahhh vala boyle gorunce sezeryan icin pisman oluyrm saglikla buyutun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…