Kizceler selamlar. Eskisi kadar cok takip edemiyorum. Doğurup edemeyene icimden alla alaaaa insan bakamaz mi teline yahu derdim ama bakamiyormus meger
normal dogum yapacaklar insallah gönlünüze gore olur simdi ki aklim olsa burda sezeryan sezeryann diye aglanmazdim gercekten de
her dogum kendine ozel gercekten iki seklide bence zor ama kavusulan bebek mucize
oglum 4 yasinda annem hep derdi bi dogsun bak oglan sana kocaman gelecek die ayyy derdim hayatta gelmez baksana minicik elleri ayaklari
geliyormuş meger
bi ona bi ona bakiyorum oglum bildiginiz delikanli
Neyse cok uzattim gene cenem dustu gece 11 ile sabah 5 arasi biz nobetciyiz doğduğumuz dan beri karnımdayken de boyleydi hep gece hareket ederdi
gunduz oglum gece kizim derken ne zaman nerde nasil bayilicam acaba diye dusunuyorum ama allah veriyor sabrini gucunu
Bu arada ilk kontrolumuze gittik doktor kilo alimi istedigimiz gibi degil mama destekle dedi ama bana cok sacma geldi 3470 gr dogmus 3280 ( ki bunu not almamislar afaki hesapliyor sinir oldum doktora ) ile taburcu olmus suan 3300 gr evet belki cok almamis ama kuvezde belki daha cok vermistir kilo bilemiyorum. Sutumde geldi hamdolsun gayet guzel cikiyor sagimlarimda da illlaaa mama vermek bana sacma geldi iste direniyorum herseye ama hafta ici bir cocuk doktoruna daha goturecegim ondan sinra karar verecegim mama isine suan max 60 cc mama veriyorum 1 defa gerisi hep anne sutu beslemiyor mu anlamadim
T
tulperde
dogur artik
benden önceydin bide ayip oldu