2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Beb
Amin insallah❤benim ilk gebelikti eyer 28. haftada yaptirmadiysaniz doğumdan sonra ilk 48 yada 72 saat içinde bebeğin kan gururbuyla sizin kan grubunuz zıtsa özel hastanede doğum yaptıysanız size kan uyuşmazlığı ignesi yapacaklarını soluyolar tabi ek ücret ödüyorsunuz özel hastanede. Devlette direk yapiyolar mi bilmiyorum bence önlem amaçlı yapılmalı. Hamileyken yapmadıysanız doğumdan sonra yaptırabilirsiniz içinize sinmiyorsa eğer. Benim doktorumda ilk gebelikte önemli deil demişti ama ben kendim yaptırmak istemiştim hamileyken yaptırdığım iğneyi devlet hastanesinde bedava yaptırmıştım hatta.

Gerçekten telefona bakmak çok zor artık ya ben çok özledim açıp bişeyler okumayııı. Ne tesadüf biz de gece 1’den sabah 7’ye kadar hiiiç uyuyamıyoruz hatta geçen saat 7 olunca pili biten bebek gibi ses çıkarıp küt diye gözünü kapattı çok komikti resmen gündüzü sevmiyor akşama kadar da uyandıramıyroum, karnımda nasılsa şimdi de aynısı
Mama olayına gelince benimli 2240 doğdu, şişi inince 2 kiloya düştü 1.haftası bitince. Devletteki doktorlar kesinlikle sadece anne sütü dediler ben kendim mamaya kaydım, ama o da aşırı gaz yaptı ve çocuk kilo alamadı huzursuzluk ve kalori yaktı hep. Ben de anne sütüne döndüm 3 haftada 1 kilo aldık. Ama hala gece sağamazsam veya emzirmekle doyuramayınca 1 kaçamak yapıyorum mamayla belki günde 1 mama verebilirsin ama 1 haftada zaten kilo veriyorlar, önemli olan sonraki haftalar, mama benimkine pek iyi gelmedi sindirimde daha da zorlanıyor ve en iyi bilinen ve sindirilen hipp combiotic kullanmama rağmen. Bu arada bize doktorlar 30 cc dediler hem anne sütünde hem de mama verirsem. Şimdi çocuk doktoruna takibe başladık 2 haftadır 45 cc vermemi söyledi. Belki de kilosu artınca 60 cc diyecekler

Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah.
MaşaAllah ne güzel olmuş 7cmde epidural yapılıyor mu? ben 4cm diye biliyordum. Birde ıkınmak zor oldu mu epidural ile?

Gözün aydın canım bende epidural istiyorum da, en erken 4 cm açıklıktan sonra yapıyorlar. Doğum esnasında hala epiduralin etkisi var mıydı nasıl ıkındın, ebeler mi yönlendirdi?

En erken 4cmde yapiliyor. Beni doktorum uzun sure kontrol etmedi, bence epidural takmamak icin yapti bunu. Ama 7de ben istedim cunku cok yorulmustum. Epiduralle biraz dinlendim, dogumda ikinmaya guc topladim.
Ben sancilari hissetmedigim icin ebelere soyledim, onlar soylediler itmem ve durmam gereken zamanlari. Zor olmadi.
Ama bacaklarimi hissediyordum, dedigim gibi yuruyerek gectim dogumhanede.

Gozunuz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi

Gozunuzaydin.Saglikla büyütün bebeginizi inşallah Darısı başımıza .

Hayırlı olsun, güzel mutlu günler inş. Bizim kızımız da Defne olacak inş Eva Defne

Allah razı olsun, valla maşallah aynı gün gelmişsiniz. Bundan sonra huzurlu mutlu sağlıklı büyür inş bebiş

Hep hayalim ilk ikisi kız, üçüncüsü erkek olsundu ama sıra bozuldu artık yapmam 3.yü kazara falan olmadığı sürece
Ben hani korkuyordum sezeryan istiyordum ya hep. Ameliyata alindim neyse epidural tutmuyor vs genel icin yatirirlarken tam aklimdan geçen suydu
Ohhh sezeryani garantiledim ya 3. Den korkmadan yaparim ameliyattan odaya alinirken narkozdan cikilir ya hani bana sezeryani kim dediii bidaha cocuk tobeeeee die bagriodum ama simdi dusununce bence sezeryaninda guzel yanlari dolu dolu 10 kere daha dogum yaparim yaaa cok guzel duygular yaaa tabi nobet usulu calismasaydi bu bebe iyiydi ama yapcak bisi yok 5 te uyur

Dontsay selam gecmiş olsun..şekerin hep böyle yüksekmiydi..ne zmndan beri boyle yüksek seyretti..düzelmesine cok sevindim
Şekerim normalde hep iyiydi, fakat Eylül ayından sonra yavaş yavaş bozulmaya başladı. Şimdilerde ise tam insülin başlanacağı zaman şekerim düzene girdi şaşırtıcı bir şekilde

Hayırlı olsun, güzel mutlu günler inş. Biziallah razi m kızımız da Defne olacak inş Eva Defne

valla maşallah aynı gün gelmişsiniz. Bundan sonra huzurlu mutlu sağlıklı büyür inş bebiş
Amin insallah sağlıkla gelsin bebis

Kızlar doğumdan sonra kullanmak İÇİN aldığınız veya tavsiye edeceğiniz korse var mı ? İlk çocuğumda takmadım göbeğim aşırı sarktı bu hamileligimdede aşırı büyüyünce karnım alt göbekteki sarkma belli olmaya başladı. Ve doğumdan sonra acil korse takmazsam sanmıyorum ki toparlansın ? Sizlerin aldıgı yada alacağı tavsiye edeceği bir korse çeşidi var mı aceba

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini

Arkadaslar uzun suredir yazamiyorum (daha sabah yazmisimdir) Gozum duzeldi simdi de kulagim tikandi Su google'a sorduguma pisman oluyorum sabah aklim cikti beyin damarim mi tikandi, retinam mi yirtildi diye.. Bu tansiyon oynamalari heralde bizi boyle serseme ceviriyo.
Azizinsan gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. Bizi de dualarinda unutmamissin Allah razi sutun bol olsun bacim

@

Kızlar bu saat oldu ağrılardan doğru düzgün uyuyamadım. Zaten belimde kasıklarımda sabahtan beri ağrıyordu. Şimdi de bacağımın üst kısmına müthiş bir ağrı saplandı. Çok zor yürüyorum. Daha önce hiç böyle bir ağrı olmamıştı. Doğumun başlayacağını mı gösteriyor acaba tırsmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…