Dur aklima karpuz kabugu kacirmaBen de doktora söyledim de yaşım geçecek sezaryen olursa1 yıl beklemek yeterli dedi.
Amin insallah❤benim ilk gebelikti eyer 28. haftada yaptirmadiysaniz doğumdan sonra ilk 48 yada 72 saat içinde bebeğin kan gururbuyla sizin kan grubunuz zıtsa özel hastanede doğum yaptıysanız size kan uyuşmazlığı ignesi yapacaklarını soluyolar tabi ek ücret ödüyorsunuz özel hastanede. Devlette direk yapiyolar mi bilmiyorum bence önlem amaçlı yapılmalı. Hamileyken yapmadıysanız doğumdan sonra yaptırabilirsiniz içinize sinmiyorsa eğer. Benim doktorumda ilk gebelikte önemli deil demişti ama ben kendim yaptırmak istemiştim hamileyken yaptırdığım iğneyi devlet hastanesinde bedava yaptırmıştım hatta.Adıyla yaşasın minik kuzuinşallah ikinizde toparlanırsınız biran önce
Kan uyuşmazlığı ile ilgili aklıma takılan birşey var benim ilk gebeligim diye kan uyuşmazlığı ignesinin vurulmasına gerek yok demişti doktorum vurulmadim o yüzden. Sizin ilk gebelik mi daha önce düşük falan var mıydı ?
Hep hayalim ilk ikisi kız, üçüncüsü erkek olsundu ama sıra bozuldu artık yapmam 3.yü kazara falan olmadığı süreceDur aklima karpuz kabugu kacirma9 ay gebelik 1.5 ay logusalik desek bebek 2 aylikken gebe kalinabilir gibi iste
Gerçekten telefona bakmak çok zor artık ya ben çok özledim açıp bişeyler okumayııı. Ne tesadüf biz de gece 1’den sabah 7’ye kadar hiiiç uyuyamıyoruzKizceler selamlar. Eskisi kadar cok takip edemiyorum. Doğurup edemeyene icimden alla alaaaa insan bakamaz mi teline yahu derdim ama bakamiyormus megernormal dogum yapacaklar insallah gönlünüze gore olur simdi ki aklim olsa burda sezeryan sezeryann diye aglanmazdim gercekten de her dogum kendine ozel gercekten iki seklide bence zor ama kavusulan bebek mucize oglum 4 yasinda annem hep derdi bi dogsun bak oglan sana kocaman gelecek die ayyy derdim hayatta gelmez baksana minicik elleri ayaklari geliyormuş meger bi ona bi ona bakiyorum oglum bildiginiz delikanli
Neyse cok uzattim gene cenem dustu gece 11 ile sabah 5 arasi biz nobetciyiz doğduğumuz dan beri karnımdayken de boyleydi hep gece hareket ederdigunduz oglum gece kizim derken ne zaman nerde nasil bayilicam acaba diye dusunuyorum ama allah veriyor sabrini gucunu
Bu arada ilk kontrolumuze gittik doktor kilo alimi istedigimiz gibi degil mama destekle dedi ama bana cok sacma geldi 3470 gr dogmus 3280 ( ki bunu not almamislar afaki hesapliyor sinir oldum doktora ) ile taburcu olmus suan 3300 gr evet belki cok almamis ama kuvezde belki daha cok vermistir kilo bilemiyorum. Sutumde geldi hamdolsun gayet guzel cikiyor sagimlarimda da illlaaa mama vermek bana sacma geldi iste direniyorum herseye ama hafta ici bir cocuk doktoruna daha goturecegim ondan sinra karar verecegim mama isine suan max 60 cc mama veriyorum 1 defa gerisi hep anne sutu beslemiyor mu anlamadim
T tulperde dogur artikbenden önceydin bide ayip oldu
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah.
MaşaAllah ne güzel olmuş 7cmde epidural yapılıyor mu? ben 4cm diye biliyordum. Birde ıkınmak zor oldu mu epidural ile?
Gözün aydın canımbende epidural istiyorum da, en erken 4 cm açıklıktan sonra yapıyorlar. Doğum esnasında hala epiduralin etkisi var mıydı nasıl ıkındın, ebeler mi yönlendirdi?
Gozunuz aydın sağlıkla büyütün bebeğiniziKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
Gozunuzaydin.Saglikla büyütün bebeginizi inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
Hayırlı olsun, güzel mutlu günler inş. Bizim kızımız da Defne olacak inş Eva DefneCanlarım uzun bi süredir yazamadım tebrik eden yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun tek tek cevap yazamadığım için toplu yazayım dedim hastanede 2 gün kaldım karaciger enzimlerim 600 lere cikinca doktor seni taburcu edemem dedi +1 gun daha kaldim hastanede 3 gun sonra dahiliyeciye randevum var bu ddegerlerin bisekilde dusmesi lazim yoksa karaciere safra kesesine yada baska organlara zarar verebiliyor o yuzden suan icin ilac kullaniyorum henüz doktorla birebir görüşemedim karın ultrasonu yapıp ilaç yazıp eve gönderdi işte dediğim gibi 3 gün sonra kontrolüm var dualarinizi esirgemeyin insallah bebiste iyi Allaha sukur gecen cuma cocuk doktoruna goturduk hafif sarilik var dedi topuktan kan aliyolar eyer kan degeri 17 ustu olursa ısık tedavisi uyguluyolar cok sukur bizim bebisin 12.5 cikti doktor bol bol emzir gecer dedi bu arada bebisle aramizda kan uyusmazligi cikti 28. Hafta igne yaptirmistim bide dogunca kan gruplarimiz zıt oldugu icin hastanedede yapildi igne. Kan uysumazligi olanlar goz ardi etmeyin sakın belkide ben 28. Haftada yaptirdigim icin bebekteki sarilik hafif derecede oldu kan uyusmazligi olan gebeliklerde sarilik olma riski daha fazlaymis burda benim gibi karaciger enzimleri yuksek olan bi kac arkadas daha vardi doktorunuz iyisin desede mutlaka saglik ocaginda testleri tekrarlattirin ben surekli tekrarlatttigim icin gebelik zehirlenmesine gitmeden onlem aldi doktor ve bebegi aldi iyikide almis iyikide tekrar baktirmisim degerlerime son zamanlarda tansiyonum da yukseliyordu ishalim ve bulantim vardi megerse gebelik zehirlenmesine dogru gidiormusum.bugün doğumun yapalı 9 gün oldu tek tek mesajlarınızı okudum şimdi cok sagolun Allah razı olsun hepinizden bebek iyi çok şükür ilk dogumum olduğu için emzirme sıkıntısı yaşadım göğüslerim falan baya sertleşiyordu ilk günler tek kurtarıcım göğüs pompası oldu pompayla bosaltinca göğüslerim rahatliyordu sonra ben yavaş yavaş emzirmeye başladıkça iyice alıştık bende bebekte emzirmeye.hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun insallah kızımızın adını melis defne koyduk teyzeleriçok güzel bi duygu kucağından indirmek istemiyor insan resmen aşık oluyor insan evladına. Darısı sizlere olsun insallah cooook öpüyorum hepinizi❤❤
Allah razı olsun, valla maşallah aynı gün gelmişsiniz. Bundan sonra huzurlu mutlu sağlıklı büyür inş bebişKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
Ben hani korkuyordum sezeryan istiyordum ya hep. Ameliyata alindim neyse epidural tutmuyor vs genel icin yatirirlarken tam aklimdan geçen suyduHep hayalim ilk ikisi kız, üçüncüsü erkek olsundu ama sıra bozuldu artık yapmam 3.yü kazara falan olmadığı sürece
Şekerim normalde hep iyiydi, fakat Eylül ayından sonra yavaş yavaş bozulmaya başladı. Şimdilerde ise tam insülin başlanacağı zaman şekerim düzene girdi şaşırtıcı bir şekildeDontsay selam gecmiş olsun..şekerin hep böyle yüksekmiydi..ne zmndan beri boyle yüksek seyretti..düzelmesine cok sevindim
Amin insallah sağlıkla gelsin bebisHayırlı olsun, güzel mutlu günler inş. Biziallah razi m kızımız da Defne olacak inş Eva Defne
valla maşallah aynı gün gelmişsiniz. Bundan sonra huzurlu mutlu sağlıklı büyür inş bebiş
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
Ayy çok heyecanlıKızlar yatışım yapıldı dualarınızı esirgemeyin
Biz bu hayatı izlemeye gelmişizHerkes hareketlenmeye başladı topikte bizim gibi 40 geçecekler de olacak belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?