Kızlar bu saat oldu ağrılardan doğru düzgün uyuyamadım. Zaten belimde kasıklarımda sabahtan beri ağrıyordu. Şimdi de bacağımın üst kısmına müthiş bir ağrı saplandı. Çok zor yürüyorum. Daha önce hiç böyle bir ağrı olmamıştı. Doğumun başlayacağını mı gösteriyor acaba tırsmaya başladım
Günaydın doğum yapmış arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ve bugün yapacak olan arkadaşlar size de kolay doğum diliyorum
Ve sırasını bekleyen arkadaşlar lütfen bekleyin hele -Sunset-
sen hiç acele etme daha gidecek çok yolun var
Günaydın doğum yapmış arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ve bugün yapacak olan arkadaşlar size de kolay doğum diliyorum
Ve sırasını bekleyen arkadaşlar lütfen bekleyin hele -Sunset-
sen hiç acele etme daha gidecek çok yolun var
Suyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coook tam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi ❤
Suyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coook tam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi ❤