2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ters bir hareket yapmışsın tutulmuş gibi sanki.

Günaydın doğum yapmış arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ve bugün yapacak olan arkadaşlar size de kolay doğum diliyorum

Ve sırasını bekleyen arkadaşlar lütfen bekleyin hele -Sunset- sen hiç acele etme daha gidecek çok yolun var

Biliyorum biliyorum sessizce izlemedeyim

Günaydın kızlar gece saat 1.30da suyum geldi sancım başladı direkt hastaneye geçtik kızımla kavustuk cok şükür
Oy nevoş MaşaAllah gelmiyor gelmiyor derken hızlı çıktın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Normal mi oldu?

Oy nevoş MaşaAllah gelmiyor gelmiyor derken hızlı çıktın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Normal mi oldu?
Suyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coook tam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi

Kaç kilo doğdu boyu falan nasıl maşallah valla Allah gönlüne göre vermis gerçekten

MaşaAllah ne güzel canım. Peki kakasını yapınca enfeksiyon riski filan oldu mu bebişte

Cok şükür sende iyisin anladığım kadarıyla
Bizi azkorkuttun ama gule gule büyüsün bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…