Ha ha ha dogur kiz
Bende canlı yayin yapicam
Gerci ben dogurana kadar bütün dogummhevesimiz kacar
Doguran
Dogurana
Sancin oldukca bizede dua et emi
Sağlıcakla kavusun
Hayirla sağlıkla çok kolay bir doğumun olsun insllah cnm
Bol bol inşirah oku rabbim kolay geçitten geçirsin
Dualarinda bizleri ve anne olmak isteyenleri unutma cnm
Ha ha ha dogur kiz
Bende canlı yayin yapicam
Gerci ben dogurana kadar bütün dogummhevesimiz kacar
Doguran
Dogurana
Sancin oldukca bizede dua et emi
Sağlıcakla kavusun
Hayirla sağlıkla çok kolay bir doğumun olsun insllah cnm
Bol bol inşirah oku rabbim kolay geçitten geçirsin
Dualarinda bizleri ve anne olmak isteyenleri unutma cnm
Suyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coook tam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi ❤
Suyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coook tam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi ❤
Ah nevoş sende gittin he allem ettin kallem ettin gününü doldurdun çok şükür sağlıkla gelmiş yavruş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ah nevoş sende gittin he allem ettin kallem ettin gününü doldurdun çok şükür sağlıkla gelmiş yavruş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
İlk doğumum benimde böyleydi su patladıktan sonrada azcık dişimi sıktım kısa sürdü ha gayret canım Allah bir avazda kurtarcak sonra o cennet kokusu kollarında inşallah…