2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar uyanın ben burda doğuruyom hala uyuyorsunuz ama trübinler boş kaldı
Ha ha ha dogur kiz
Bende canlı yayin yapicam
Gerci ben dogurana kadar bütün dogummhevesimiz kacar
Doguran
Dogurana
Sancin oldukca bizede dua et emi
Sağlıcakla kavusun

Hayirla sağlıkla çok kolay bir doğumun olsun insllah cnm
Bol bol inşirah oku rabbim kolay geçitten geçirsin
Dualarinda bizleri ve anne olmak isteyenleri unutma cnm

Günaydın kızlar gece saat 1.30da suyum geldi sancım başladı direkt hastaneye geçtik kızımla kavustuk cok şükür
Maşallah çok şükür, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin bir şey soracağım pozitifken bebekten ayrı mı duruluyor

Kızlar yatışım yapıldı dualarınızı esirgemeyin
Hadi hayırlı haberler inş
Hala etki etmedi mi sancılar

Sağlıkla hayirla güzel günlerde büyüsün güzel kızın

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah çok sevindim canım

Gözünaydin canım Sağlıkla büyüt bebeğini

Günaydın kızlar su süper gelsenize şuan 100lere vuruyor sancılar ama ben hala hissetmiyorum suyumu patlatınca anam ağlıcak orası başka

Amazon kadını be mübarek kolay doğum dilerim

Günaydın kızlar gece saat 1.30da suyum geldi sancım başladı direkt hastaneye geçtik kızımla kavustuk cok şükür

Ah nevoş sende gittin he allem ettin kallem ettin gününü doldurdun çok şükür sağlıkla gelmiş yavruş gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah çok şükür, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin bir şey soracağım pozitifken bebekten ayrı mı duruluyor

Hadi hayırlı haberler inş

Hala etki etmedi mi sancılar
Herkes şaşkın sadece kasılma hissediyorum 0 acı tabi şimdilik henüz suyumu patlatmadılar. Ebe kaç cm oldu söylemiyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bir avazda inşallah Sancıyı hissetmiyor oluşun bence süper ötesi bişey sorun yoksa maşallah canım
Ebede öyle söyledi son ana enerjin daha çok olur şimdiden yıpranmaman çok güzel diye
Teşekkür ederim Kız MaşaAllah diyin bikaç saate sesim çıkmazsa bilinki artık hissediyorumdur sancıları.
Kolay doğumlar diliyorum ..Sağlıkla gelsin bebiş
Teşekkürler

Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı uzun ömürler versin

Herkes şaşkın sadece kasılma hissediyorum 0 acı tabi şimdilik henüz suyumu patlatmadılar. Ebe kaç cm oldu söylemiyor
İlk doğumum benimde böyleydi su patladıktan sonrada azcık dişimi sıktım kısa sürdü ha gayret canım Allah bir avazda kurtarcak sonra o cennet kokusu kollarında inşallah…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…