İlk doğumum benimde böyleydi su patladıktan sonrada azcık dişimi sıktım kısa sürdü ha gayret canım Allah bir avazda kurtarcak sonra o cennet kokusu kollarında inşallah…
İnşaAllah canım dualarınıza talibim kızım evde babasıyla ayrılırken ağladı içim çok buruk. Sabah karşı yatışım yapıldı ki akşama taburcu olabileyim diye. Şimdi akşama evimde kızlarımla olma hayalini kuruyorum
Ay hayır sen bakma kolay doğum yok sadece zor ve daha zor olanlar var nihayetinde hepsi bitiyor ve kucağına aldığında geçiyor. Bence tereddütü olan hiç denemesin direk sezeryanla yapsın nolacak.
Arkadaslar uzun suredir yazamiyorum (daha sabah yazmisimdir) Gozum duzeldi simdi de kulagim tikandi Su google'a sorduguma pisman oluyorum sabah aklim cikti beyin damarim mi tikandi, retinam mi yirtildi diye.. Bu tansiyon oynamalari heralde bizi boyle serseme ceviriyo. Azizinsan
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. Bizi de dualarinda unutmamissin Allah razi sutun bol olsun bacim
Herkese çok teşekkürler kızlar sizleri de göreceğiz 10 güne patır kütür gelirsiniz. Ama ben hamileliğin kıymetini bilin diyemicem gerçekten zordu bence şu an çok daha güzel her şey
Herkese günaydın doğum yapmış arkadaşlar sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olur inşallah doğuma gircek olan arkadaşlara rabbim kolaylıklar nasip etsin bir avazda kurtulun inşallah
Aman aman böyle güzel geçsin,bence sancısız doğum yaparsın inşallah benim arkadaşım 3 çocugunuda sıfır sancıyla dogurdu epiduralsiz belki sende öyle rahat doğum yaparsın
Aman aman böyle güzel geçsin,bence sancısız doğum yaparsın inşallah benim arkadaşım 3 çocugunuda sıfır sancıyla dogurdu epiduralsiz belki sende öyle rahat doğum yaparsın
ya nevoş bak gördün mü kızın kendi belirlemiş oldu doğduğu günü maşallah allah analı babalı büyütsün gözün aydın bom sütlerin olsun. geriden geliyorum yazdıysan kusura bakma
kaç kilo doğdu? spinal mi oldu?
Maşallah bebeklerini kucaklarına alanlara Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
Doğum yapanlara kolaylık versin.
10 ocak sezeryan günümdü ama muayenede kasılma çıktı. Rahim toplanıyormuş.. nst de çıkmadı. 3,4 güne almamız gerekebilir dedi. Rahim içi toplanma ilki sezeryan olanlarda riskliymiş. Rahim yırtılabilir muayenede çıkarsa beklemeyiz . Ben de beklemek istiyordum.. yat dinlen bol su iç dedi. Ben en azından ocak ilk haftayı tamamlasın istiyorum.. ama dr toplanma dediği durumu her akşam fazlasıyla yaşıyorum .inşallah durur az daha ,sağlıkla inşallah . Magnezyumu 2 içicem.
Erkek refakatçi oluyor mu ? Özel hastanede
Baktım da o amniyon kesesinin patlatılmasana. Doğum hızlı bir şekilde gerçekleşsin diye yapılıyormuş. O basınçla bebek hızlı bir şekilde çıkıyormuş. Bebek de yerleşmiş kolayca doğurursun inşallah
İnşaAllah canım dualarınıza talibim kızım evde babasıyla ayrılırken ağladı içim çok buruk. Sabah karşı yatışım yapıldı ki akşama taburcu olabileyim diye. Şimdi akşama evimde kızlarımla olma hayalini kuruyorum
canım akşama taburcu mu olacaksın gece kalınmıyor mu dün Azizinsan
da gece hastanede kalmamış ne güzel darısı başımıza
bir de suni sancı düşük doz mı acaba bana takıldığı an yalvarmaya başladım ama açılmam çok hızlıydı
ay doğuruyosun bize de yazıyorsun helal sana ben kıvranmaktan doktora ebeye yalvarmaktan
Ttulperde
cim kontrol kaçta?
açıklık baktır ya bugün biraz atraksiyon olsun işte buralarda
bu arada benim de kontrol öğleden sonra şu ishali sorucam doktora belki de amip fln bişey kaptım gerekirse covid testi de yaptırıcam
son 1 hafta stresten öksürükten ya da ishalden uyuyamıyorum ya gece 3 saat anca uyuyorumdur o da yarım yamalak
Kızlar doğumdan sonra kullanmak İÇİN aldığınız veya tavsiye edeceğiniz korse var mı ? İlk çocuğumda takmadım göbeğim aşırı sarktı bu hamileligimdede aşırı büyüyünce karnım alt göbekteki sarkma belli olmaya başladı. Ve doğumdan sonra acil korse takmazsam sanmıyorum ki toparlansın ? Sizlerin aldıgı yada alacağı tavsiye edeceği bir korse çeşidi var mı aceba
Merhaba ben toparlayıcı aldım çok sıkmayan kilot tarzı ne kadar kullanırım bilmiyorum doğuma yakın owli almayı düşünüyorum. Büyük veya küçük gelirse değiştirmek için