Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek bakamıyorum, 5 cm açıklıkla gittim sabah 8 de, öğlen 13.30 da doğdu kızım çok şükür. 6 da eve geldik. Normal doğum oldu. Tüm topice sancı anında dua ettim. Allah hepinize kolay doğum nasip etsin. Soracağınız bir şey olursa gördükçe yanıtlarım.
ya ne güzel maşallah belki de doğurdun canım devlet mi özel mi?
ya nevoş bak gördün mü kızın kendi belirlemiş oldu doğduğu günü maşallah allah analı babalı büyütsün gözün aydın bom sütlerin olsun. geriden geliyorum yazdıysan kusura bakma
kaç kilo doğdu? spinal mi oldu?
Baktım da o amniyon kesesinin patlatılmasana. Doğum hızlı bir şekilde gerçekleşsin diye yapılıyormuş. O basınçla bebek hızlı bir şekilde çıkıyormuş. Bebek de yerleşmiş kolayca doğurursun inşallah
canım akşama taburcu mu olacaksın gece kalınmıyor mu dün @Azizinsan da gece hastanede kalmamış ne güzel darısı başımıza
bir de suni sancı düşük doz mı acaba bana takıldığı an yalvarmaya başladım ama açılmam çok hızlıydı
ay doğuruyosun bize de yazıyorsun helal sana ben kıvranmaktan doktora ebeye yalvarmaktan
Düşük doz başladı 10dkda bir artırdılar cihaz 72 gösteriyor sancılar 90 100 arası hep. Suyumu açtılar az önce kızlar birazdan başlarım ağrı hissetmeye dualarınızı esirgemeyin. Hepinize dua ediyorum
Düşük doz başladı 10dkda bir artırdılar cihaz 72 gösteriyor sancılar 90 100 arası hep. Suyumu açtılar az önce kızlar birazdan başlarım ağrı hissetmeye dualarınızı esirgemeyin. Hepinize dua ediyorum
Günaydın herkese. Doguranlara ayrı günaydın Gözünüz aydın sağ salim miss kokulu bebeleri aldınız elinize Doğuma gidenlere de Allah kolaylık versin . Bir avazda kurtarsın . Darısı başımıza
Dogurmayip ay sonuna kadar burdan izlemeye gelenlere de Günaydın benim gibi
Ttulperde
cim kontrol kaçta?
açıklık baktır ya bugün biraz atraksiyon olsun işte buralarda
bu arada benim de kontrol öğleden sonra şu ishali sorucam doktora belki de amip fln bişey kaptım gerekirse covid testi de yaptırıcam
son 1 hafta stresten öksürükten ya da ishalden uyuyamıyorum ya gece 3 saat anca uyuyorumdur o da yarım yamalak
Benim de öğleden sonra canım bakar inşallah çok baskı var altta çünkü
Sabah pcr testi verdim aman hiç korkulacak gibi değilmiş beynim falan delinmedi yani