2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar benimde 3 gündür soğuk alginligim var şimdi hırıltılı ve çok acılı öksürüğün var ...öksürük için ne tavsiye edersiniz ...hasta olunca kıymetini anladım sezeryanda olsa normal da.olsa dinç olmak gerekiyor beresi önemli değil

Mümkünse hissetmiyeyim bunları çok sık
Eki Görüntüle 2977680
bana verilen suni sancı daha da sıktı hepsi 100ü geçiyordu allah sana dayanma gücü versin
geçmiş olsun isterseniz bir test verin ben ne yaptıysam öksürüğü geçiremedim

Kız doğururken mesaj atıyo tarihe geçelim bunu maşallah darısı başımıza
Doğumdan canlı yayın yapıyorum size daha ne istiyonuz iki satır doğurdum deyip geçsem merak edecektiniz amme hizmeti ayağınıza geldi
Amin cümlenize böylesi nasib olsun inşaAllah
Maşallah doğurmadın mı daha
Az kaldı 0 acıyla bitircem inşaAllah

Yaa valla canlı doğum izliyor gibiyim naklen herşeyi o kadar net aktarıyorsun ki sanki ben doğuruyorum o kadar heyecanlı ilerliyor ama maalesef en heyecanlı yerinde ilk aglamada yayın kopacak buna üzüldüm şuan

İkinci miydi canım senin?
İlkinki de böyle miydi, farklı mıydı?

Yaa valla canlı doğum izliyor gibiyim naklen herşeyi o kadar net aktarıyorsun ki sanki ben doğuruyorum o kadar heyecanlı ilerliyor ama maalesef en heyecanlı yerinde ilk aglamada yayın kopacak buna üzüldüm şuan
Bende bu kadarını beklemiyordum inan gece uyuyamadım stresten nasıl olacak diye elhamdülillah çok güzel ilerliyor
İkinci miydi canım senin?
İlkinki de böyle miydi, farklı mıydı?
İkinci canım. İlkindede suni sancı takıldı çok yavaş ilerlemişti suyum patlatılınca sancıları net hissetmeye başlamıştım çok çok zordu

Az kaldı inşallah bir avazda doğurursun hayırlısıyla mis kokulu bebeğini alırsın kucağına maşallah sana tekrardan nazar değmesin böyle devam

Maasallah sana ohh Valla senin dogum bana cok iyi geldi hadi insallah hep boyle ilerlesin saglikla kavusun. Allahim bize de boyle dogum nasib etsin. Ele gune guldurmesin yarabbim kendimi hep agridan sacmalayip kufur fln ederken bulacakmisim.gibi gelio

Yok ya bir tanede normal doğurayım, maşallah canım güzel haberini de hemen ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…