2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah razı olsun kızlar alıntı yapamadım 7cm oldu sadece kasılmaları daha şiddetli hissediyorum ağrı hala yok elhamdülillah. Allahım tüm topiğe böylesi güzel doğum nasip eyle amin
Maşallah maşallah Hadi az kalmış, mis kokulunu bir an önce sağlıkla kucağına al inşallah

Allah razı olsun kızlar alıntı yapamadım 7cm oldu sadece kasılmaları daha şiddetli hissediyorum ağrı hala yok elhamdülillah. Allahım tüm topiğe böylesi güzel doğum nasip eyle amin
Kız sen dogurmadın mı hala
Bi ara bdv de dolaniyodun bide
Bu nasıl bir sancı cekmektir
Masallah masallah
Hafi az kalmış geldi gelecek bebik

Aha haha ha
Ben cok kinar doguruyodum ama
Bu sefer diyorum ki esime sende gireceksin
Ne çektiğimi goreceksin
Agzima geleni saymak istiyorum

Aha haha ha
Ben cok kinar doguruyodum ama
Bu sefer diyorum ki esime sende gireceksin
Ne çektiğimi goreceksin
Agzima geleni saymak istiyorum
Yaa benim gıkım çıkmamıştı
Hasta bakıcı ilk defa bu kadar sessiz sedasız sancı çeken doğuran gördüm demişti

Valla ben de etrafımdakileri azarlamaktan korkuyorum

Ayy maşallah yaa.Nazar değmesin .Böyle devam etsin .Sağlıkla kucağına al bebeğini

MaşAllahh sübhanAllah
Benim gibi ilk doğumu olanlara motivasyon oldunuz vallahii
Darısı hepimizin başına

Selam kızlar, burada sabahın altısı, gece üçte suyum geldi diye uyandım ama adet gibi kanlıydı bir karış kadar ıslandı üstüm, tabi korktum hemen hastaneye gittik. Ama nişanmış turnusolla baktılar suyum değilmiş. Zaten sonrası bildiğiniz mukuslu salgıydı. 2 cm açılma var kafası da kanala girmiş. Sancılarını kontrol et 5 dkda bire düşerse ya da suyun gelirse yine gel dedi. Pazartesi doğumun planlandığından bahsettim bekleyebilir o vakte kadar dedi bakalım göreceğiz

Bu arada ben sancı hissediyorum ama nst de 30 40 civarı çıktı. Acı eşiğim baya düşük galiba. Ondan A Afra00 maşallah sana valla şu an bile yakınıyorum sancım var diye A Afra00 hayırlı güzel kavışmalar diliyorum size. Biz burada nöbete devam

Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin kuzucuk, nişan geldikten sonra epey bekleyen olabiliyormuş, sancısı hemen gelen de olabiliyormuş
Bugün topic çok heyecanlı, herkes için güzel olsun, iyi haberler alalım hep.

Cok heyecanli bu isler. Burdan hissettim Insallah saglikla kolaylikla gelsin. Evde bekleyeceksin o zaman. Guncel tut bizi de

Kızlar kontrolden çıktım bebeğin hiç suyu kalmamış
5te tekrar gel dedi doktor tekrar bakacak suyuna
Yine göremezse perşembe yatış yaparız dedi çok üzgünüm
2-3 cm açıklık varmış
Kuzum vaktin geldi
Dogur artık sende
Niye üzülüyorsun
Onemli olan sağlıcakla gelmesi
Vaktine takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…