Kızlar kontrolden çıktım bebeğin hiç suyu kalmamış
5te tekrar gel dedi doktor tekrar bakacak suyuna
Yine göremezse perşembe yatış yaparız dedi çok üzgünüm
2-3 cm açıklık varmış
Allah Allah daha kac gun gecmis ki. Sen hemen havuc suyuna basla tekrar, o zaman da hemen toparlamisin insallah her sey guzel olacak kalbini ferah tut. Doktordan sonra bize de yaz
Biraz ilginç geldi bana bu durum, doktorlar bir daha baksın bakalım, onlar daha iyi bilir tabiki, ama madem hiç su kalmadı neden perşembeye kadar bekletiyor, enfeksiyon riski yok mu, şu kalmadığı için, hep öyle diyorlar ya.
2-3 cm açıklık varmış
2-3 cm açıklık varmış
Canım suyu nasıl kalmamış ki senin suyun mu sızmışta bitmiş acaba? Üzülme canım bebeğine etkilenmesin zaten tehlikeli bir durum olsaydı hemen alalım derlerdi neden beklesin perşembeyi. Allah yardımcın olsun dua edicem senin için
Canım suyu nasıl kalmamış ki senin suyun mu sızmışta bitmiş acaba? Üzülme canım bebeğine etkilenmesin zaten tehlikeli bir durum olsaydı hemen alalım derlerdi neden beklesin perşembeyi. Allah yardımcın olsun dua edicem senin için
Birazcık umut olduysam ne mutlu bana aslında canım tatlıdır acı eşiğimin düşük olduğunu düşünürdüm hep ama bu doğum bambaşka bişey oldu. İlk doğumum çok acılıydı büyük travma olmuştu benim için bütün gece uyuyamadım yine aynı şeyleri yaşarsam diye amaRabbim yardım ediyor elhamdülillah. Dilerim hepinize böylesi nasib olsun. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah
Ya valla tamam kotu dusunmeyeyim ama yeniyilda fln gelmesin diye birazcik telaslandiriyolar mi acaba ya doktorlara saygim sonsuz ama artik paranoyak olduk her seyden supheleniyoruz..
Ya valla tamam kotu dusunmeyeyim ama yeniyilda fln gelmesin diye birazcik telaslandiriyolar mi acaba ya doktorlara saygim sonsuz ama artik paranoyak olduk her seyden supheleniyoruz..