2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya olabilir mi öyle bir şey
Vallahi aklim oyle seylere de ermez ama bir anda aklima geldi. Cuma kontrole gittiginde normalken su an bitmis demesi.. Ha bu durumda ben napardim doktor ne derse harfiyen onu. Kafamdaki bir suphe icin riske atmazdim tabi hicbir seyi.

Bana da gösterdi hatta ekrandan baya anlattı sadece kordon görüyorum dedi ben anlamıyorum tabi bakıyorum ama bilemedim. ne derse yaparım zaten riske atmam.
Bence doktoruna güven o da riske atmak istemiyordur illaki ne bebeği ne seni bakalım 5' te ne diyecek inşallah gönlüne göre olur herşey

Bana da gösterdi hatta ekrandan baya anlattı sadece kordon görüyorum dedi ben anlamıyorum tabi bakıyorum ama bilemedim. ne derse yaparım zaten riske atmam.
Canını sıkma canım, bebeğin için hangisi iyi olacaksa onu yaparsın. Hareketleri nasıl? Kuzenim normal doğum bekliyordu, suyu bittiği için acil sezeryana almışlardı. Seni niye bekletiyor perşembeye kadar onu anlamadım sadece. Azalmış dese neyse

Kızlar kontrolden çıktım bebeğin hiç suyu kalmamış
5te tekrar gel dedi doktor tekrar bakacak suyuna
Yine göremezse perşembe yatış yaparız dedi çok üzgünüm
2-3 cm açıklık varmış
Bana da cumadan bu yana suyu bitmis demesi ilginc geldi. Ama acil birsey olsa hemen alırdı bence, iki gun daha bekletmezdi diye düşünüyorum. Hem açılman da varmış, bakarsın kendiliginden baslar dogumun persembeye kadar. Allah büyük

Doktor bitmiş dedi hiç göremiyorum dedi hiç anlamadım ben de o zaman neden bekliyorum, bebeğin hareketlerinde bi azalma yok ama çok şükür.
Sen sakin kalmaya çalış canım, durum gerçekten çok endişe verici olsa riske atmaz hemen alırdı zaten. Olumlu düşünüp kendini de bebişi de sakinleştir. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Sık sık da bebişle konuş o da korkmasın. Dualarımız seninle.

Cuma gitmiştim iyiydi suyu hiç sızıntı da olmadı ben de anlamadım.

Öncelikle sakin kalmaya calis ,Bebek hareketlerini takip et ama anlamadığım suyu bitmiş ise sen bunu hissederdin illa ki o su sonuçta bir şekilde vücuttan çıkacak .Bir de suyu bitmiş ise hemen alması lazımdı bugün salı persembeye 2 gün var ama Doktoruna güvenmekten başka bir çare yok kötü niyetli olmayalım .Zaten haftani doldurmak üzeresin çok şükür . Açılman da var suni sancı ile inşallah kolayca doğar küçük bey.

Allah razı olsun kızlar alıntı yapamadım 7cm oldu sadece kasılmaları daha şiddetli hissediyorum ağrı hala yok elhamdülillah. Allahım tüm topiğe böylesi güzel doğum nasip eyle amin

Bence doktoruna güven o da riske atmak istemiyordur illaki ne bebeği ne seni bakalım 5' te ne diyecek inşallah gönlüne göre olur herşey
Sende su hareketleri yapıp temizlik yapıp durumu hizlandirsan mi acaba

Doktor bitmiş dedi hiç göremiyorum dedi hiç anlamadım ben de o zaman neden bekliyorum, bebeğin hareketlerinde bi azalma yok ama çok şükür.
Şöyle rahatlamaya çalış burda en son 36 .haftada hastanede ultrason yapıyorlar sonra doğuma kadar kimse ultrason yapıp bakmıyor suyuna başka birseyine ...cogundada sorun çıkmıyor ...yani haberimiz yok .ve benim bildiğim su herzaman kendini yeniliyor ..yani sızıntı olmadıysa yanlış görmüş olma olasılığı var ama yinede hızlandırmak ta fayda var herşeyi .

Benim bebegim de henuz kanala girmemis. 38 haftalik olana kadar bekleriz girmezse sezaryen olur dedi. Kanala girmeden normal dogum olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…