2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bebegim de henuz kanala girmemis. 38 haftalik olana kadar bekleriz girmezse sezaryen olur dedi. Kanala girmeden normal dogum olur mu ki?
Kanala girmeden doğum olmaz ama şimdilik şartlar iyi durumda vajinanın yumuşaması da doğum öncesi hazırlık olduğunu soyledi bundan sonra her an olabilir kendime hedef koydum 11 ocağa kadar zaman verdim 40+1 oluyor bebeğim o zamana kadar kendisi gelmek isterse normal yoksa o gün sezeryana gün alicam hayırlısı artık

Benim bebegim de henuz kanala girmemis. 38 haftalik olana kadar bekleriz girmezse sezaryen olur dedi. Kanala girmeden normal dogum olur mu ki?
Olabilir benim ilk doğumunda 40 haftada kanalda değildi sunni sancı ile başlattılar doğumu 4 cm açıklık olduğunda girdi kanala ve 2 saat içinde de doğdu

Oyle mi, demekki sonradan da girebiliyor. Biraz daha icim rahatladi. Teşekkür ederim
Yani çok sasirticiydi bence benim durumum çünkü 33 34 den itibaren günde 3 saat yürüyüş yapardım vaktimi pilates topunun üzerinde gecirirdim bana rahim ağzında yumuşama var demişlerdi sadece o sabah sunni sancıyı takmadan önce ama doktor risk alıyorum eğer kanala girmezse istediğin kadar acilma sancin olsun sezeryana almak zorundayım demişti Allaha şükür oldu acilmam ama erken bence şu an kanala girmesi hatta imkansız

Normalde ilk gebeliklerde 34-38 arasi girmesi gerekirmis. 38den sonra bakarız, hala girmediyse riske atmam, sezaryene gun veririm dedi benim doktorum. Squat falan yap dedi. Elimden geleni yapacagim, artik bakalim hayırlısı

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızlarını, hayırlı doğumlar canım

Normalde ilk gebeliklerde 34-38 arasi girmesi gerekirmis. 38den sonra bakarız, hala girmediyse riske atmam, sezaryene gun veririm dedi benim doktorum. Squat falan yap dedi. Elimden geleni yapacagim, artik bakalim hayırlısı
Benimde ilk gebelik cuma günü kontrolüm var sorarım bende kanala girmiş mi diye merak ettim.. çatı kontrolü de yapar büyük ihtimalle

38 haftadan sonra kanala girmez mi?
Ben de onu merak ediyordum, normalde ilk gebeliklerde cok büyük cogunlugu en gec 38 haftalikken girermis. Girmiyorsa bunun sebebi bebek kafasiyla pelvis kemiği çapının uyumsuzlugu olabilirmiş. Ama P Poouh un ilk bebegi 40.haftada girmis. Bakalim ne olacak, hayırlısı

Bana dediklerine göre catım çok musaitmis normal doğuma geçen ebenin biri açıklık muayenesi yaptı oda ayni şeyi dedi bi yerde de çatı genişliği doğum başlamadan bilinmez falan diyorlar galiba herkes kafayı göre bisey diyor her doğumda kendine göre farklı olduğu için bu kadar farklı oluyor siz elinizden geleni yapın da girmezse kanala yine sezeryan olur tamamen son anda belli oluyor zaten gerçekten her doğum kendine özel

Kızlar selam doğum yapanları kucaklıyorum Rabbim kolaylıklar versin sağlık sıhhat versin inşallah benim de pazartesi günü kontrolüm vardı ultrason sonrası nst de düzenli sancılarım çıktı Doktor doğumhanede kontrolümün sağlanmasını istedi devamlı nst ye bağlandım düzenli sancılarım devam ediyordu fakat bebek çok hareketsiz olduğundan hastaneden ayrılmama izin vermediler iki 3 saat sonrasında tekrar gel kontrol edelim dediler ve tekrar gittiğimde yine sancılarım düzenli bir şekilde vardı yine bebek çok oynamıyordu iki tane serum verdiler biraz hareket edince yapacak bir şey yok dediler şu an açılmamda olmadığı için mecburen gönderdiler şaun evdeyim ve dünden eser yok sancım yok bebek hareket ediyor strese mi girdim acaba o yüzden mi sancım çıktı bilmiyorum ama pazar günü tekrar doğumhanedeye kontrole çağırdılar benim için de bol dua edin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…