Allah yardımcın olsun canım benimm ağrı ile ilerler inş merak etme gönlünü ferah tut yüzdün yüzdün kuyruğuna girdin az kaldı dayanKızlar 9cmde takıldık bebeğim itmiyor kendini oda yoruldu sanırım son 1 saattir ıkınıyorum ve artık çok şiddetli olmasada sancıları hissetmeye başladım giderek artıyor. Dualarınıza talibim
ben de evdeyken karnım sürekli taş kesiliyor ama nst de hiç sancı çıkmıyorBende sürekli kasılıyorum benimde sancı çıkmadı. Rabbim yardımcın olsun Bi avazda sağlıkla doğur inşallah
yukarda da yazmışlar doğum anında girebilir benim de dr suyumu ptlattığında kafasını kanala oturtmuştu yanlış anlamadıysam yani eliyle bişey yaptı ama hatırlamıyorumBenim bebegim de henuz kanala girmemis. 38 haftalik olana kadar bekleriz girmezse sezaryen olur dedi. Kanala girmeden normal dogum olur mu ki?
canım sağlıkla kavuş yine de iyi haberini yaz müsait olabilirsenKızlar yarın ve sonraki günler ben hemen yazamam büyük ihtimalle kızlardan yarın sabah inşallah doğuma gireceğiz dualarınızı bekliyorum arada doğum yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum şimdilik hoççakalııın
Canım hayırlısıyla kucağına al inşallah. Tebrik ederim şimdidenKızlar yarın ve sonraki günler ben hemen yazamam büyük ihtimalle kızlardan yarın sabah inşallah doğuma gireceğiz dualarınızı bekliyorum arada doğum yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum şimdilik hoççakalııın
Amin inş hepimizin, aynen su geldikten sonra 24 saat bekleniyormuş, nişan geldikten sonra beklemekte sıkıntı yok sanırım.Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin kuzucuk, nişan geldikten sonra epey bekleyen olabiliyormuş, sancısı hemen gelen de olabiliyormuş
Bugün topic çok heyecanlı, herkes için güzel olsun, iyi haberler alalım hep.
Evet eve geldim, burada açılmayı hastanede bekletmiyorlar, bi arkadaş 37. Haftada 3 cm açılma ile gitti, geri gönderdiler sonra da 40 a kadar gelmedi bebiş. Allahtan benm en fazla pazartesiye kadarCok heyecanli bu isler. Burdan hissettimInsallah saglikla kolaylikla gelsin. Evde bekleyeceksin o zaman. Guncel tut bizi de
Valla olabilir, normalde uzun zamandır hep eşim süpürüyor, onu da çok beğenmiyorum süpürmesini ama hiç yoktan iyidir diyordum dedim ben bi güzel ayrıntılı süpüreyim doğumdan önce, herhalde eğil kalk derken etki ettiSana da dogum oncesi enerjisi gelmis galiba. Butun dogum hikayeleri evi dip kose sildim diye basliyor
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş, müsait bir zamanda nasıl olduğunu da anlat beklerizKızlar ben doğum yaptımSizlerde inş sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz bebeğim de bende iyiyiz şuan çok şükür
Oy hadi bakalım son düzlük, naz yapma da gel artık bebiş annen yolunu gözlüyor. Rabbim yardımcın olsun. Burada topikçe duadayızKızlar 9cmde takıldık bebeğim itmiyor kendini oda yoruldu sanırım son 1 saattir ıkınıyorum ve artık çok şiddetli olmasada sancıları hissetmeye başladım giderek artıyor. Dualarınıza talibim
Rabbim kolay geçitlerden geçirsinKızlar 9cmde takıldık bebeğim itmiyor kendini oda yoruldu sanırım son 1 saattir ıkınıyorum ve artık çok şiddetli olmasada sancıları hissetmeye başladım giderek artıyor. Dualarınıza talibim
Sağlıkla gelsin inş bebişler, Allah yardımcınız olsunKızlar yarın ve sonraki günler ben hemen yazamam büyük ihtimalle kızlardan yarın sabah inşallah doğuma gireceğiz dualarınızı bekliyorum arada doğum yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum şimdilik hoççakalııın
Çok geçmiş olsun, benim de geceki açılma muayenesi de canımı çok yaktı hala da acıyor yaniKontrol oldum kızlar tekrar. Doktor suyun var ama yeterli değil dedi, artık bir an önce doğması gerekiyor dedi, rahim ağzını uyardı, döndürdüm mü ne öyle bi şey dedi ama böyle bir acı yokdoğumda bile bağırmayan ben onu yaparken bastım çığlığı, ilkinde de bu şekilde başlamıştı doğumum.
Sabah akşam yürüyüş, çömelme hareketleri yap dedi, sıkı takip edilecek perşembe tekrar kontrole çağırdı, bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi.
Activating labor yapıcam birazdan
Benim ilk sezeryandi herkes korse giy dedi giymemle cikarmam bir oldu cok sikildim, saralim dediler onu da istemedim gobek kalmadi ama hemen de gecmedi. Ama bildigim bisi var su an o gobek cok cok normal rahim icerde kendini toparlayacak ki karnin insin, yani kendine birazcik zaman verKızlar hadi doğurunda bebeklerin sorunlarını konuşmaya başlayalımbirde tecrübesi olan var mı lohusa korseleri işe yarıyor mu kaç gün takmak lazım bu göbek için benim sanki içerde bi bebek kalmış gibi
Kızlar 9cmde takıldık bebeğim itmiyor kendini oda yoruldu sanırım son 1 saattir ıkınıyorum ve artık çok şiddetli olmasada sancıları hissetmeye başladım giderek artıyor. Dualarınıza talibim
Biraz korkuttu seni doktorun ama iste onlar da her ihtimali dusundugu icin heralde oyle davraniyor. Hadi insallah istedigin gibi kendi sancin gelsin de gidersin. Havuc suyuna basladin di mi?Kontrol oldum kızlar tekrar. Doktor suyun var ama yeterli değil dedi, artık bir an önce doğması gerekiyor dedi, rahim ağzını uyardı, döndürdüm mü ne öyle bi şey dedi ama böyle bir acı yokdoğumda bile bağırmayan ben onu yaparken bastım çığlığı, ilkinde de bu şekilde başlamıştı doğumum.
Sabah akşam yürüyüş, çömelme hareketleri yap dedi, sıkı takip edilecek perşembe tekrar kontrole çağırdı, bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi.
Activating labor yapıcam birazdan
Amin inş hepimizin, aynen su geldikten sonra 24 saat bekleniyormuş, nişan geldikten sonra beklemekte sıkıntı yok sanırım.
Evet eve geldim, burada açılmayı hastanede bekletmiyorlar, bi arkadaş 37. Haftada 3 cm açılma ile gitti, geri gönderdiler sonra da 40 a kadar gelmedi bebiş. Allahtan benm en fazla pazartesiye kadarGüncel yazarım inş zaten bu ara en çok burada takılıyorum
Valla olabilir, normalde uzun zamandır hep eşim süpürüyor, onu da çok beğenmiyorum süpürmesini ama hiç yoktan iyidir diyordum dedim ben bi güzel ayrıntılı süpüreyim doğumdan önce, herhalde eğil kalk derken etki etti
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş, müsait bir zamanda nasıl olduğunu da anlat bekleriz
Oy hadi bakalım son düzlük, naz yapma da gel artık bebiş annen yolunu gözlüyor. Rabbim yardımcın olsun. Burada topikçe duadayız
canım muhtemelen doğurmuşsundur nasılsınKızlar 9cmde takıldık bebeğim itmiyor kendini oda yoruldu sanırım son 1 saattir ıkınıyorum ve artık çok şiddetli olmasada sancıları hissetmeye başladım giderek artıyor. Dualarınıza talibim
Yaa geliyor bebişler çifte mutluluk, Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsinKızlar yarın ve sonraki günler ben hemen yazamam büyük ihtimalle kızlardan yarın sabah inşallah doğuma gireceğiz dualarınızı bekliyorum arada doğum yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum şimdilik hoççakalııın
Benim dogum olana kadar cizgi oldugunun farkinda degildim dogum olup da karnim kuculunce cizgi ortaya cikti sasirmistim ne kadar zamanda gecti hatirlamiyorum acikcasi ama cok kisa zamanda degildi. ama geciyor merak etme kalmaz, cilt kendini toparladikca o renk/doku farklari da duzeliyor.Tecrübeli anneler karında ki kahverengi göbek çizgisi ne zaman geçiyor bilgisi olan var mı? Bende hala duruyor
Bende gelemiyorum sıkıntıya öğlen taktım akşam çıkardım. Çok takamicam gibi umarım kalmaz bu göbek çok saçmaBenim ilk sezeryandi herkes korse giy dedi giymemle cikarmam bir oldu cok sikildim, saralim dediler onu da istemedim gobek kalmadi ama hemen de gecmedi. Ama bildigim bisi var su an o gobek cok cok normal rahim icerde kendini toparlayacak ki karnin insin, yani kendine birazcik zaman ver. simdi lohusa kemeri diye bisi aldim bakalim takabilecek miyim hstanede hemsirelere sorucam ama anladim kadariyla onlar dogumdan hemen sonra taktiriyolar cunku hastane listesine eklemisler bende ondan aldim yoksa almazdim sikintia hic gelmiyorm.
ha gayret canim simdi offline olmussun insallah kavusmussunuzdur cok guzel ilerledi sonu da guzel gelsin insallah.
Biraz korkuttu seni doktorun ama iste onlar da her ihtimali dusundugu icin heralde oyle davraniyor. Hadi insallah istedigin gibi kendi sancin gelsin de gidersin. Havuc suyuna basladin di mi?
Hadi bakalim saglikla ilerlesin senin de . Evet bu aralar ben de gozumu topicten alamiyorum sabaha karsi Afra`yi dogurturken uyuyakalmisim
Bende gelemiyorum sıkıntıya öğlen taktım akşam çıkardım. Çok takamicam gibi umarım kalmaz bu göbek çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?