Lierac kullandım, karnım da hala çatlak yokHanımlar merhaba cilt kuruluğu ve çatlaklar olusmasin diye hangi kremleri kullanabilirim? Sizler ne kullandınız tüylenme yapmicak
T tulperde altın altın dedi geçen yılbaşında doğurur kesinNe heyecan varmıs bugun burda ya….Kucagına almıs arkadaslar gozunuz aydın dogurma yolunda olan arkadaslarıda bir nefeste kurtarsın ınsallah bütün anılarım canlandı okudukca cok heyecanlı… @wonderprm Allah kolaylık versin @Afra00 ne yaptın acaba ınsallah kucagındadır bebegın…@tülperde Allahım hayırlısıyla sonunu nasip etsın mutlulukla
Canim ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl kullandınLierac kullandım, karnım da hala çatlak yok
Ben tecrübeli değilim amaTecrübeli anneler karında ki kahverengi göbek çizgisi ne zaman geçiyor bilgisi olan var mı? Bende hala duruyor
Ay yok kızlar ocak diye altın diye tutturmuyorum artık
Korse , kemeri bilmiyorum nedir.korse mi kemer mi?
Bana dediler kullanmak için çok karnının şişmesini bekleme birden şişiyor çatlarsın vs. 22-24. Haftalarda başladım sanırım. Benim karnım geç çıktı bir de. Sende durumuna göre bakarsın. Sürüyorsun hemen emiyor zaten kıyafete bulaşmıyor. Göbeğine, kalçalara çatlayabilecek yerlere sürüyorsun. Ben akşamları sürdüm ilk zamanlar, son zamanlarda da sabah akşam sürüyorum. Doğumdan sonra da devam edeceğim bir süreCanim ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl kullandın
Benim ilk dogumumda sabah nst yapildi, hic sanci yoktu. Sonra dr gunun doluyor, su gun yatisini yaparim, konusuruz falan dedi. Ama ben o gun doguracagini hissediyirdum. Icimde degisik bir duygu vardi. O gunun son hamile gunum oldugu farkinda gezdim tum gun. Gece 11 gibi suyum geldi. Yani nstde sanci olmamasi sizi cok etkilemesin. Ayrica dogum yaklasinca bebegin suyunun azalmasi beklenen zaten. Size ekstra bir azliktan bahsedilmis, benim 1 numarada 32. haftadan itibaren hep suyu az denilmisti. Suyu yapan, miktarini belirleyen bebek diye biliyorum, onun metabolizmasi. Bence sizin minik cikisa hazirlaniyor :)Sürekli kasılıyorum da nstde hiç sancı çıkmadı bugün.
Neredesiniz? Ben kanadadayim. 20de ultrason yapildi daha da yokŞöyle rahatlamaya çalış burda en son 36 .haftada hastanede ultrason yapıyorlar sonra doğuma kadar kimse ultrason yapıp bakmıyor suyuna başka birseyine ...cogundada sorun çıkmıyor ...yani haberimiz yok .ve benim bildiğim su herzaman kendini yeniliyor ..yani sızıntı olmadıysa yanlış görmüş olma olasılığı var ama yinede hızlandırmak ta fayda var herşeyi .
Ben hindistancevizi yagi kullanmayi seviyorum.Hanımlar merhaba cilt kuruluğu ve çatlaklar olusmasin diye hangi kremleri kullanabilirim? Sizler ne kullandınız tüylenme yapmicak
Ingilteredeki arkadasima ebe dogum zamani yaklasimca bebegin hateketleri yavaslar, oradan anlayabilirsin demis.Arkadaslar sizin de bebeginizin hareketlerinde azalma, daha az oynama var mi? Daha yumuşak hareketler kipırdanmalar oluyor bende..gün icinde 10 dan fazla oynuyor tabi..o yuzden doktora yazmiyorum ama 2 gündür yavaşladi benm ne dersiniz
Bende lierac kullandım , Bebek yağıyla da destekledim karın bölgemde çatlak yok bacaklarima sürmemiştim ben çatladı bacağım o yüzden çatlama olasılığı olan heryere sürmelisinCanim ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl kullandın
Bilgili olman yeterliBen tecrübeli değilim amaduyduğum kadarıyla 6 aya kadar duruyormuş
ayKontrol oldum kızlar tekrar. Doktor suyun var ama yeterli değil dedi, artık bir an önce doğması gerekiyor dedi, rahim ağzını uyardı, döndürdüm mü ne öyle bi şey dedi ama böyle bir acı yokdoğumda bile bağırmayan ben onu yaparken bastım çığlığı, ilkinde de bu şekilde başlamıştı doğumum.
Sabah akşam yürüyüş, çömelme hareketleri yap dedi, sıkı takip edilecek perşembe tekrar kontrole çağırdı, bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi.
Activating labor yapıcam birazdan
Bende gelemiyorum sıkıntıya öğlen taktım akşam çıkardım. Çok takamicam gibi umarım kalmaz bu göbek çok saçma
korse mi kemer mi?
peki ben sürekli yarın doğurcam diye hissediyorum desemBenim ilk dogumumda sabah nst yapildi, hic sanci yoktu. Sonra dr gunun doluyor, su gun yatisini yaparim, konusuruz falan dedi. Ama ben o gun doguracagini hissediyirdum. Icimde degisik bir duygu vardi. O gunun son hamile gunum oldugu farkinda gezdim tum gun. Gece 11 gibi suyum geldi. Yani nstde sanci olmamasi sizi cok etkilemesin. Ayrica dogum yaklasinca bebegin suyunun azalmasi beklenen zaten. Size ekstra bir azliktan bahsedilmis, benim 1 numarada 32. haftadan itibaren hep suyu az denilmisti. Suyu yapan, miktarini belirleyen bebek diye biliyorum, onun metabolizmasi. Bence sizin minik cikisa hazirlaniyor :)
Neredesiniz? Ben kanadadayim. 20de ultrason yapildi daha da yok
Ben hindistancevizi yagi kullanmayi seviyorum.
Ingilteredeki arkadasima ebe dogum zamani yaklasimca bebegin hateketleri yavaslar, oradan anlayabilirsin demis.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sen nasılsın covid ne alemde bebeğin seninle mi ayrı mı kendine çok iyi bak bu dönemSuyum sancim geldi birde kakasını yapmış benim zilli kızım kabahatli coooktam gününü doldurupta geldi zorunlu sezeryan oldum canım ama hep diyodum burada da sancım suyum gelsin oyle gireyim doguma diyordum Allah kalbime göre verdi ❤
Canım gözün aydın seninde Allah analı babalı büyütsün neler olmuş bütün gün topikteKızlar uyanın ben burda doğuruyom hala uyuyorsunuz ama trübinler boş kaldı
Ben ben benSahi doğurmayan kaç kişi kaldık
Canım neler olmuş bütün gün sağlıkla kucağına al senin zamanın dolmuş artk bebiste gelmeye hazırlanıyor bence ocağı beklemeyecek sağlıkla gelsin inşallahAy yok kızlar ocak diye altın diye tutturmuyorum artık
Bir an evvel kendi sancılarımla gelsin inşallah, doktor yine uyarıcam dedi perşembe günü o acıyı çekemem tekrar
benim de az ve aheste.Arkadaslar sizin de bebeginizin hareketlerinde azalma, daha az oynama var mi? Daha yumuşak hareketler kipırdanmalar oluyor bende..gün icinde 10 dan fazla oynuyor tabi..o yuzden doktora yazmiyorum ama 2 gündür yavaşladi benm ne dersiniz
Bele sariyolar kalinca bisi. ben de internetten siparis ettim haftaya gelecek. beli agriyanlar fln takarya onlardan. korseden daha rahat olur en azindan delilik geldigi an firlatir atarim diye dusunerek aldimKorse , kemeri bilmiyorum nedir.
Bana dediler kullanmak için çok karnının şişmesini bekleme birden şişiyor çatlarsın vs. 22-24. Haftalarda başladım sanırım. Benim karnım geç çıktı bir de. Sende durumuna göre bakarsın. Sürüyorsun hemen emiyor zaten kıyafete bulaşmıyor. Göbeğine, kalçalara çatlayabilecek yerlere sürüyorsun. Ben akşamları sürdüm ilk zamanlar, son zamanlarda da sabah akşam sürüyorum. Doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre
Nasil kullandınız hangi marka ve tüylenme yapıyor muBenim ilk dogumumda sabah nst yapildi, hic sanci yoktu. Sonra dr gunun doluyor, su gun yatisini yaparim, konusuruz falan dedi. Ama ben o gun doguracagini hissediyirdum. Icimde degisik bir duygu vardi. O gunun son hamile gunum oldugu farkinda gezdim tum gun. Gece 11 gibi suyum geldi. Yani nstde sanci olmamasi sizi cok etkilemesin. Ayrica dogum yaklasinca bebegin suyunun azalmasi beklenen zaten. Size ekstra bir azliktan bahsedilmis, benim 1 numarada 32. haftadan itibaren hep suyu az denilmisti. Suyu yapan, miktarini belirleyen bebek diye biliyorum, onun metabolizmasi. Bence sizin minik cikisa hazirlaniyor :)
Neredesiniz? Ben kanadadayim. 20de ultrason yapildi daha da yok
Ben hindistancevizi yagi kullanmayi seviyorum.
Ingilteredeki arkadasima ebe dogum zamani yaklasimca bebegin hateketleri yavaslar, oradan anlayabilirsin demis.
İnşallah canım bakarsın yarın gelirAy yok kızlar ocak diye altın diye tutturmuyorum artık
Bir an evvel kendi sancılarımla gelsin inşallah, doktor yine uyarıcam dedi perşembe günü o acıyı çekemem tekrar
Valla ya doğuranları görünce canım çekiyorYa varya herkes pitir pitir doguruyo biz ay sonu olanlar napcaz bakalim. bisi sorcaz herkes meme/kaka derdinde cevap verenimiz de olmaz:) Gider Subat Annelerini darlariz artik:)
Bebek yağı nasıl kullanılırBende lierac kullandım , Bebek yağıyla da destekledim karın bölgemde çatlak yok bacaklarima sürmemiştim ben çatladı bacağım o yüzden çatlama olasılığı olan heryere sürmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?