2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
T tulperde altın altın dedi geçen yılbaşında doğurur kesin

Canim ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl kullandın
Bana dediler kullanmak için çok karnının şişmesini bekleme birden şişiyor çatlarsın vs. 22-24. Haftalarda başladım sanırım. Benim karnım geç çıktı bir de. Sende durumuna göre bakarsın. Sürüyorsun hemen emiyor zaten kıyafete bulaşmıyor. Göbeğine, kalçalara çatlayabilecek yerlere sürüyorsun. Ben akşamları sürdüm ilk zamanlar, son zamanlarda da sabah akşam sürüyorum. Doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre

Sürekli kasılıyorum da nstde hiç sancı çıkmadı bugün.
Benim ilk dogumumda sabah nst yapildi, hic sanci yoktu. Sonra dr gunun doluyor, su gun yatisini yaparim, konusuruz falan dedi. Ama ben o gun doguracagini hissediyirdum. Icimde degisik bir duygu vardi. O gunun son hamile gunum oldugu farkinda gezdim tum gun. Gece 11 gibi suyum geldi. Yani nstde sanci olmamasi sizi cok etkilemesin. Ayrica dogum yaklasinca bebegin suyunun azalmasi beklenen zaten. Size ekstra bir azliktan bahsedilmis, benim 1 numarada 32. haftadan itibaren hep suyu az denilmisti. Suyu yapan, miktarini belirleyen bebek diye biliyorum, onun metabolizmasi. Bence sizin minik cikisa hazirlaniyor :)
Neredesiniz? Ben kanadadayim. 20de ultrason yapildi daha da yok
Hanımlar merhaba cilt kuruluğu ve çatlaklar olusmasin diye hangi kremleri kullanabilirim? Sizler ne kullandınız tüylenme yapmicak
Ben hindistancevizi yagi kullanmayi seviyorum.
Ingilteredeki arkadasima ebe dogum zamani yaklasimca bebegin hateketleri yavaslar, oradan anlayabilirsin demis.

ay kendi canım yanmış gibi hissettim ya geçmiş olsun inşallah yarın sancın başlar perşembeye gerek kalmaz
Bende gelemiyorum sıkıntıya öğlen taktım akşam çıkardım. Çok takamicam gibi umarım kalmaz bu göbek çok saçma

korse mi kemer mi?

peki ben sürekli yarın doğurcam diye hissediyorum desem ama bebeğimin hareketleri azaldı aetık çoğunlukla uyuyor nst de kalp atışları iyi ama

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sen nasılsın covid ne alemde bebeğin seninle mi ayrı mı kendine çok iyi bak bu dönem
Kızlar uyanın ben burda doğuruyom hala uyuyorsunuz ama trübinler boş kaldı
Canım gözün aydın seninde Allah analı babalı büyütsün neler olmuş bütün gün topikte
Sahi doğurmayan kaç kişi kaldık
Ben ben ben bugün nst ye gittim hiç tık yok ordan taa Eminönü ne gittik gezdik kızımla
Ay yok kızlar ocak diye altın diye tutturmuyorum artık
Bir an evvel kendi sancılarımla gelsin inşallah, doktor yine uyarıcam dedi perşembe günü o acıyı çekemem tekrar
Canım neler olmuş bütün gün sağlıkla kucağına al senin zamanın dolmuş artk bebiste gelmeye hazırlanıyor bence ocağı beklemeyecek sağlıkla gelsin inşallah

Korse , kemeri bilmiyorum nedir.
Bele sariyolar kalinca bisi. ben de internetten siparis ettim haftaya gelecek. beli agriyanlar fln takarya onlardan. korseden daha rahat olur en azindan delilik geldigi an firlatir atarim diye dusunerek aldim
sole bisi.

Cok sağolasın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Nasil kullandınız hangi marka ve tüylenme yapıyor mu

Ya varya herkes pitir pitir doguruyo biz ay sonu olanlar napcaz bakalim. bisi sorcaz herkes meme/kaka derdinde cevap verenimiz de olmaz:) Gider Subat Annelerini darlariz artik:)
Valla ya doğuranları görünce canım çekiyor neyse bakarsın bizler de araya kaynak yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…