2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar nefes darligi epeydir vardi bende ama bugun cok feci ya.. olctm nabzim 85 civari normalde tabi 70 maks olurdu benm hamilelikte ok artti ama hissiyat sanki daha da yuksek gibi arada daha da artiyo tasikardi gibi mi desem
Ay korkuyorm gun yaklastikca keske her gun kontrolumuz olsa daha persembe benim kontrolm
Sabahtan beri yazamadm Nevossss gozun aydin A Afra00 supersin umarm sancilarin oldugu kdr kolay tek ikinmayla dogmustur
T tulperde insallah gonlundeki gibi dogurursn ama uzulme ztn 39+0i bitirdn artik vakti gelmisti

Ya varya herkes pitir pitir doguruyo biz ay sonu olanlar napcaz bakalim. bisi sorcaz herkes meme/kaka derdinde cevap verenimiz de olmaz:) Gider Subat Annelerini darlariz artik:)
Bizde şimdiden nasıl doguracagim korkusu sarınca sizi darliyoruz su an bu işler böyle valla ben beklerim kendi adıma şubat annelerine

Kızlar merhaba 9 Kasım da hsg çekildim normal sonuclar klomen kullandım adetim 2 gün gecikti dün test yaptım akşam negatif çıktı hafif mide bulantısı var ve arada bi kasığıma batmalar oluyo adet olacakmışım gibi ama leke falanda yok kanda belli olur mu sizce son adet tarihim 29 Kasım adetlerim düzenli olur genelde 28 yada 27 günde olurum idrarda test negatif olup kanda pozitif görenler var mı acaba bilgilendirir misiniz beni teşekkür ederim ❤

Canım ben transfer olduktan sonra 9 ve 12. Gunlerde evdeki testte negatıfı gordum ama kanda cıktı betahcg. Insallah nasibinde vardır saglıklı evlat

Sabah çok ağır yedim. Ne bağırsaklarımı ne de idrarımı tam anlamıyla boşaltamıyorum. Karnım taş gibi. Bir de üstüne kasılmam oldukça çok kötü canım yanıyor .
Akşam yemeği yemedim karnımdaki basınç gitsin diye gitmiyor 3 gün yemesem yine gitmeyecek gibi

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Bulantı için çok erken ama gebeliğin ilk belirtileri adetle çook benziyor bende öyle olmuştu hatta adet olucam diye bekledim.
Yalnız erken döllenmeydi benim büyük ihtimalle adetten 4 gün önce idrar testi çift çizgi çıkmıştı tabi herkeste aynı olucak diye bir şey yok.
Bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırsanız daha sağlıklı olur inanın beklenti içinde olunca da adet çook etkileniyor.
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah

Kızlar dün geceden beri kalçamın ağrısından ölcem ya Yürüyemiyorum resmen. Üstüne de yatamıyorum. Ne oldu birden bire böyle anlamadım Biraz yürüyüş yapayım belki geçer dedim daha beter oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Kızlar kontrolden çıktım bebeğin hiç suyu kalmamış
5te tekrar gel dedi doktor tekrar bakacak suyuna
Yine göremezse perşembe yatış yaparız dedi çok üzgünüm
2-3 cm açıklık varmış
Neden perşembeye kadar bekletiyorlar anlamadım ya.. Bu ne rahatlık doktorlarda… Hemen alsınlar doğuma işte neden bebeği susuz bekletecek.. Benim iki sene önce 30 haftalık bebeğim susuz kaldı kaybettim.. Asla bekleme lütfen..

İnşallah kuzum ya ❤Aynen adetle o kadar benzer ki kuzu ya insanin kafası karışıyor bide ben hsg ye girdim o etkiler mi geciktirir mi acaba bi bilgin var mı

Kalça değil de kuyruk sokumu ağrısı zaman zaman yürütmedi beni. Dinlenmekten başka çaresi yok. Geçsin diye yürüdükçe daha da şiddetleniyordu ağrısı.

Soğuk sıcak uygulaması yapmıştım . Sıcak iyi gelmez diyorlar ama arkasından soğuk uygulamıştım ödem olmasın diye.

Yürümek bana da iyi gelmedi Sıcak su torbası koyup bir denesem mi acaba

Ay Allah korusun.. başınız sağ olsun çok üzüldüm
Doktor tekrar kontrol etti, ceplerden birinde su var idare eder dedi, perşembe tekrar bakacak.

Bende çatı ağrısından yürüyemiyorum biyere tutunmadan yürüyemiyorum vajenin tam üstünde bi ağırlık var aşağıya çekiyor bazen dayanamayacak duruma geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…