2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende çatı ağrısından yürüyemiyorum biyere tutunmadan yürüyemiyorum vajenin tam üstünde bi ağırlık var aşağıya çekiyor bazen dayanamayacak duruma geliyorum
Ben de tutunamadan yürüyemiyorum Doğuma da sezaryen olursa 1 hafta var daha. 1 hafta bu ağrıyla işim zor valla

Benim. Bugün deli gibi belim ağrıyor kalçaya doğru

Ben de tutunamadan yürüyemiyorum Doğuma da sezaryen olursa 1 hafta var daha. 1 hafta bu ağrıyla işim zor valla
Ben devlete gidiyorum aynı doktora asla randevu bulamıyorum bulsan en erken 15 gün sonraya mecbur o gün acillere bakan hangi doktorsa ona muayene oluyorum sezaryen istedim yapamam dedi risk yok normal görünüyor dedi bu ağrıyla ne yapacam bilmiyorum vallahi yürümek ayağa kalkmak işkence oldu

Selaam kızlar kendıme gelmem 6günü buldu sezeryanlı olarak bebeğimle ben bırbırımıze alışmaya calısıyoruz sabahlar olmasınlı gecelere hazırlanın ve bolca uyuyun çünkü gerçekten uyuyamıyorum açmı kaldı demekten bugun gaz ılacı nıurseve basladık gazlı bebek sütüm gelmeye basladı şükür 4.gun tekrar sıcak su görünce masajla kendıne geldi sağ göğsümün ucu yok onu meme ucu almıstım onunla emzırıyorum sımdılık Allah yardımcınız olsun valla yarın doktor kontrolümüz var inşallah olumsuz bısey solemez doktor dokunsalar ağlıyorum hamıleliğimde neysem lohusaykende öyleyim ben aılemın annemin evıne geldım doğum ıcın iyiki gelmişim ilk cocugum oldugundan tecrubesizdim ki halada öyleyım sezeryan agrım falan hıc bıseyım kalmadı sadece bel ağrısı var oda cocugu emzirirken fazlasıyla oluyor dahada derece aldım sizde alın çünkü isilik cıktı sıcaktan suratımda artk en azından oda derecesini biliyoruz şükür lohusa lekesıde olabılır bu cıkanlar hiç bilmiyorum sürekli emmek isteyen bir bebeyle başbaşayım arada girip yazdıklarınızı okuyorum artk sizde doğurunda bebelerden bahsedelım

Ya varya herkes pitir pitir doguruyo biz ay sonu olanlar napcaz bakalim. bisi sorcaz herkes meme/kaka derdinde cevap verenimiz de olmaz:) Gider Subat Annelerini darlariz artik:)
bence sizler de yılbaşından sonra başlarsınız doğumlara benden önce mesela
bu arada kulağındaki tıkanıklık nasıl oldu? benim orta kulak enf olmuş antibiyotik kullanıyorum 2 günde geçti ama antibiyotik bitene kadar kullanılacak
canım senin zaten kasılmaların çıkıyordu nst de acaba kasılmaların mı arttı ?

Kaç kilo doğdu boyu falan nasıl maşallah valla Allah gönlüne göre vermis gerçekten
3.600 gram 51 cm doğdu kızımız sutumde geldi çok şükür memede uyuyor kızım onu zorla uyandirmakla geçiyor günümüz akşam olmuş anlamadım bile

Göbeğinide düşürdük bugun şükür artk darısı sıze ortalama 5 6 gunde düşüyormuş zaten hıc busey sürmedik doktorda onermedı zaten kendi kurucak dedı kendı sütümden damlattım sadece düştü sıra banyoda göbek baği var dıye yaptırmadım artk hastane dönüşü sıcak duş masajı hakeder ınsallah

Spinal oldum canım 3.600 gr dogdu suan yanımda ben covidi falan unuttum resmen kizimi görür görmez bir kere bile oksurmedim Allahim yardımcı oluyor... maske ile bol bol emzir dedi doktorum

Sabah aç karnına 2 kuru kayısı üstün su iç bağırsakların çalışsın. Armut da wcye çıkartır. Bol su içiyor musun? Benimde artık yemekten sonra karnım çok şişmeye başladı, üstüne de kız gerdiriyor karnımı, mideye baskı oluyor kusasım geliyor. Doğurayım artık midemden çok çektim

peki ben sürekli yarın doğurcam diye hissediyorum desem ama bebeğimin hareketleri azaldı aetık çoğunlukla uyuyor nst de kalp atışları iyi ama
Hislerine güven :)
Yazmıştım, arkadaşıma ebesi doğum yaklaşımca hareketleri yavaşlar demiş.

Benim. Bugün deli gibi belim ağrıyor kalçaya doğru
Ben onu 10 gündür çekiyorum malesef. Kalçamdan sağ bacağa doğru inen bir ağrı. Topallıyorum ve hiçbi şey işe yaramıyor doktor da olabilir normal hatta bazı hamilelerde doğumdan 1 ay sonra geçtiği bile oluyo dedi çok korkuyorum insallah o kadar sürmez

siyatik siniriyle alakalı olabilir mi acaba

Kızlar miniğim kucağımda çok şükür. Baştan çok güzeldi ama son 2 saatte çok zorlandım çünkü kızım itmedi kendini. Kucağıma alınca hepsi bitti gitti elhamdülillah. H
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…