Selaam kızlar kendıme gelmem 6günü buldu sezeryanlı olarak bebeğimle ben bırbırımıze alışmaya calısıyoruz sabahlar olmasınlı gecelere hazırlanın ve bolca uyuyun
çünkü gerçekten uyuyamıyorum açmı kaldı demekten bugun gaz ılacı nıurseve basladık gazlı bebek sütüm gelmeye basladı şükür 4.gun tekrar sıcak su görünce masajla kendıne geldi sağ göğsümün ucu yok onu meme ucu almıstım onunla emzırıyorum sımdılık Allah yardımcınız olsun valla yarın doktor kontrolümüz var inşallah olumsuz bısey solemez doktor dokunsalar ağlıyorum hamıleliğimde neysem lohusaykende öyleyim ben aılemın annemin evıne geldım doğum ıcın iyiki gelmişim ilk cocugum oldugundan tecrubesizdim ki halada öyleyım sezeryan agrım falan hıc bıseyım kalmadı sadece bel ağrısı var oda cocugu emzirirken fazlasıyla oluyor dahada derece aldım sizde alın çünkü isilik cıktı sıcaktan suratımda artk en azından oda derecesini biliyoruz şükür lohusa lekesıde olabılır bu cıkanlar hiç bilmiyorum sürekli emmek isteyen bir bebeyle başbaşayım arada girip yazdıklarınızı okuyorum artk sizde doğurunda bebelerden bahsedelım