2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Maşallah sağlıkla analı babalı büyüsün.

Çok sağolun kızlar alıntı yapamadım 3500 doğdu kızım süt savaşı başladı
Canım gözün aydın ne güzel doğum gerçekleşti valla burda dk dk yazdın . Allah analı babalı büyütsün
T tulperde canını sıkma doktoruna güven zaten 40 haftadan gün aldın senin zamanın çoktan geldi hiç bir tehliken yok bence ben öyle hissediyorum. Az kaldı sağ salim kavuşacaksınız . Bir isim bulmayı unutma

Kızlar miniğim kucağımda çok şükür. Baştan çok güzeldi ama son 2 saatte çok zorlandım çünkü kızım itmedi kendini. Kucağıma alınca hepsi bitti gitti elhamdülillah. H
Gözün aydın canım çok şükür aldın kucağına, Allah sağlık versin, bol bol sütünüz olsun

İsim olayını tamamen bıraktık doğunca yüzüne bakıp tipine göre karar vericez. berkecanlara mı benziyo haydarlara mı ona göre ayarlicaz bi şey

Ya varya herkes pitir pitir doguruyo biz ay sonu olanlar napcaz bakalim. bisi sorcaz herkes meme/kaka derdinde cevap verenimiz de olmaz:) Gider Subat Annelerini darlariz artik:)
Yok öyle canım hiçbir yere gidemezsiniz doğurup geliriz biz doğururken bile yazabiliyoruz malum

Annem dolaba börek koymuştu. Sabah kahvaltıda onları yedim.
Öğlen de poğaça yapmış onu yedim. Taş gibi oturdu hamur işi.
Hala bir şey yemedim yiyesim de yok bunlar sindirilmeden.
Su çok içemiyorum en fazla 1 buçuk litre zorluyorum . O da etkili.

Benim de yüzümde var tüylenme ama ilkinde de olmuştu sonra zamanla geçmişti diye hatırlıyorum inşallah yine geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…