2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok sağol canım. Çatlak olmadi ama bir an bu kalıcak mı diye dusunmedim değilim. Bir de tüylenme olmuş karnimda inşallah dokulecekler diye umuyorum
Pofff ins dokulurler benjmde sonradan olustu ilk bas hic bisey yoktu
1.5 senede vucudum anca toparliyir benim zaten

Senin annen bi yandan k. Validen bi yandan
Sunlari bikac aylik odunc versen ya

Esimle oturup yeni dogan videolari izledik biraz
Sanki ilk cocuk
Benim biraz bunlari izlemem lazim
Ayyy ne guzel agliyor
Evde boyle bisi mi olcak simdi diyor
Dogsunda aglarkende diyebilecek mi bakalim ayni seyleri
Benim de instagramda sürekli karşıma şu show your baby as a newborn vs. now çıkıyo

Bende de o iğrenç kahverengi izden oluştu yukarıya kadar.

Benim artık göbek değilim yok.
Ne bir çıkıntı ne bir oyuk. Doğurunca yerine gelecek mi çok komik duruyor

Al mide fesatı geçirmen garanti ne istesen yaparlar, istemesen de canını istettirip yaparlar
Ya seninkiler cok iyi be
Temizlik yapan biri olsa o da yeter bana
Off hersey cok zor geliyor artik
Hele covid belasindan sonra kendime gelemedim
Hersey cok zorlasti
Yarin arkadasimla
Bulusacagim haffalar sonra ilk defa yalniz disari cikacagim ödüm kopuyor
Acaba bu yetimi kaybettim mi diye alt trafi 15 dk yurururum
Ins sorun olmaz
Bende de o iğrenç kahverengi izden oluştu yukarıya kadar.

Benim artık göbek değilim yok.
Ne bir çıkıntı ne bir oyuk. Doğurunca yerine gelecek mi çok komik duruyor
Gelir gelir
Az zaman lazim bize iste
Etrafimizda abuk sabuk konusan insanlar olmazsa lohusaligi cok daha kolay atlatırız ins

Gecti gecti sagol benimki fiziksel bi tkanma degildi tansyondandi muhtemelen, tikanikli hissiydi sanirim. Sana da gecmis olsun. Aynen bitir antibiyotigi tekrarlamasin

3.600 gram 51 cm doğdu kızımız sutumde geldi çok şükür memede uyuyor kızım onu zorla uyandirmakla geçiyor günümüz akşam olmuş anlamadım bile

Ohh cok sukur. ya Nevos sanki daha mi hayilrisi mi oldu boyle? bebisinden de ayrilmadin sukur.

Gozunuz aydin tekrar canim:)

Kızlar miniğim kucağımda çok şükür. Baştan çok güzeldi ama son 2 saatte çok zorlandım çünkü kızım itmedi kendini. Kucağıma alınca hepsi bitti gitti elhamdülillah. H

Ohh op annesi onu. Hadi gozunuz aydin, Allah Anali babali buyutsun.

Bekleriz efendim
Not: Şubat annesi
Bunu beklemiyorum :)) Cok mersi, biz Kasimdan beri doguruyoruz. Subata da tasariz kesin:) Zamani gelince saglikla baslasin sizinkiler de insallah
Yok öyle canım hiçbir yere gidemezsiniz doğurup geliriz biz doğururken bile yazabiliyoruz malum
Dogru ya:))

Esimle oturup yeni dogan videolari izledik biraz
Sanki ilk cocuk
Benim biraz bunlari izlemem lazim
Ayyy ne guzel agliyor
Evde boyle bisi mi olcak simdi diyor
Dogsunda aglarkende diyebilecek mi bakalim ayni seyleri

Bisi diim mi hic ikinci cocuk gibi gelmiyo bize de oyle heycanliyiz ki. Demek ki farketmiyomus. Hatta daha bilincli neyle karsilasacagimizi asagi yukari tahmin ettigimiz icin daha cok tadini cikaracakmisiz gibi geliyor. Insallah saglikli olsunlar da. Ilk gozagrim kiscemin yeri bambaska o ayri tabi:)

Kızlar merhaba ,doğum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenlere de rabbim kolay doğum nasıp etsin,insalaah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp evimize getiririz bebeklerimizi, doğum yapanlari okuyunca hemen gözüm doluyor ,nasıl bişey annelik benimde bugün kontrolüm vardı , 37. Hafta bitti şükür ,bebek 3100 Gr ve 50 cm olmuş. Nst normal ama rahim ağzı kisalmaya baslamis belki erken gelir dedi doktor ,kafası doğum kanalında ve çok ciddi bası yapıyor. Normalde 10 ocağa sezeryan için gün almıştık ,bakalım ne zaman gelecek,biz plan yapıyoruz ama gerçekten bebekler kendi istedikleri zaman geliyorlar

Temizlik olduğu kadar yapıyorum. Derine inmiyorum. Yaza doğru bebiş emeklemeye başlayınca yapılır.

Annemlere şimdiden temizlik yüklemek istemiyorum. Yemek yapıp getiriyor arada. Arada gidip yiyorum İyi oluyor. Canım yemek yapmak istemiyor.

Lohusalıkta konuşan olmaz herhalde ya kim konuşuyor genelde ben pek akrabalarla görüşmüyorum.

Kızlar suyum geldi yatışım yapıldı şimdi. 2 cm açılmam var şu an sancım yok. Dualarınızı esirgemeyin. Sabaha kadar doğum olmaz sanırım, ilk bebiş benim? Korkuyorum
Ha ha bu gece kim doguruyor demeye gelmistim
Cok kolay bi kavusma olsun ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…