2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar suyum geldi yatışım yapıldı şimdi. 2 cm açılmam var şu an sancım yok. Dualarınızı esirgemeyin. Sabaha kadar doğum olmaz sanırım, ilk bebiş benim? Korkuyorum
Oyyy Allah kurtarsın canım, hadi su gibi kucağına alırsın inşallah en heyecanlı zaman başlamış

Kızlar suyum geldi yatışım yapıldı şimdi. 2 cm açılmam var şu an sancım yok. Dualarınızı esirgemeyin. Sabaha kadar doğum olmaz sanırım, ilk bebiş benim? Korkuyorum
Yaa maşallah bir avazda doğurursun inşallah uyuyamayanlar kulübü seni doğurana kadar bekleriz sıkıntı yok doğuran doğurana topici tutana aşk olsun bebeler Yeniyıla birlikte girmek istiyorsa demekki

Aa ne guzel surpriz oldu Daha gündüz konusuyorduk, kontrole gitmekten falan bahsediyordun. Kolaylıkla gelsin bebis, bir avazda doğurursun insallah

Çok şükür , çok sevindim gün boyu naklen yayın sonrası doğurdun sonunda harikasın idolümsün artık
Sonu çok sancılıydı kız benimki gibi başlasın ama öyle bitmesin inşaAllah üzerimde iki ebeyle bir doğurdum. Beni kaldırdılar şöyle bir odaya baktım heryer dağılmış kan damlamış filan o kadar çok pozisyonda ıkındım ki anlatamam odanın her köşesinde izimiz vardı kızımda ebelerin üzerine işemiş bir güzel e hakettiniz annesinin intikamını aldı kızım diyorum

Açılmam 4-5 cm olmuş sancım arada vuruyor dayanılmayacak gibi değil şu an. Epiduralsiz İnşallah böyle açılmaya devam eder.
MaşaAllah sana sancı vurdukça çömel çok faydası oluyor. Plates topu varsa sancıları onunla karşıla çok rahatlatıyor. Rabbim bir avazda kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…