2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kanama veya su gelirse beni ara demişti doktor. Hastaneye gitmek gerekiyor mu kanamada ?
Dün gece hastanedeydm, doktor da kanaman çok olursa gel dedi. Ben çoktan kastınız ne dedim, adetinden daha fazla olursa dedi. Bir de açılmaya bakarken baya zorladı, biraz kanaman olacaktır dedi.

Dün gece hastanedeydm, doktor da kanaman çok olursa gel dedi. Ben çoktan kastınız ne dedim, adetinden daha fazla olursa dedi. Bir de açılmaya bakarken baya zorladı, biraz kanaman olacaktır dedi.

Tamam o zaman doktorun haberi varsa panik yapılacak bir şey yok.

Kızlar sabah tam 6 da doğurdum ilk doğum olmasına rağmen kendi sancımla hızlı ilerledi. Allah yardım etti. Devamlı emmek istiyor ayrıntıları sonra yazarım. Desteğiniz için teşekkürler

Ay çok güzel ilk Doğum olmasına rağmen 4-5 saatte kucağına almışsın.
Allah analı babalı büyütsün

Kızlar sabah tam 6 da doğurdum ilk doğum olmasına rağmen kendi sancımla hızlı ilerledi. Allah yardım etti. Devamlı emmek istiyor ayrıntıları sonra yazarım. Desteğiniz için teşekkürler
Hay maşallah allah analı babalı büyütsün

canım o parça prça kanama açılmaya işaret çok iyi gidiyorsun bence sancıların hafif hafif de olsa açılıyorsun boşver akşama doğar
ya nasıl hızlı olmuş çoook sevindim gözün aydın

Ay çok güzel ilk Doğum olmasına rağmen 4-5 saatte kucağına almışsın.
Allah analı babalı büyütsün
anemonia ilk doğumlar da gayet hızlı olabiliyor korkma benim de çok hızlı olmuştu darısı yine başımıza

Cümleten günaydın geçmişi okumadım inşallah bir şey kaçırmadım naparsiniz ne edersiniz doğum yapan oldu mu dün gece T tulperde sende durumlar ne bebeğim
R ROSEE34 doğum yaptı canım gece Irmakkk sancıları var ama sıklaşmasını bekliyo anladığım kadarıyla
Biz doğurup gidince de böyle rapor isteriz kalanlardan
Benim su bi tane cepte idare edecek kadar varmış yarın tekrar bakacak doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…