2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla kızlar ne güzel normal doğuruyorsunuz sırayla bi bizim topikte gördüm bunu Keşke bende korkmasam da normal doğursam hoş ben diğerinden de korkuyorumya
Ben de komple korkuyorum. Bazen dört beş yaşlarına kadar kalsa içerde diyorum falan. saçmasapan düşünceler inşaallah biz de rahat bir doğum geçiririz ya

Ben de komple korkuyorum. Bazen dört beş yaşlarına kadar kalsa içerde diyorum falan. saçmasapan düşünceler inşaallah biz de rahat bir doğum geçiririz ya
Yok artık demek kolay taşıyorsun yoksa dogursamda kurtulsam kafasnda olurdun

Kızlar suyum geldi yatışım yapıldı şimdi. 2 cm açılmam var şu an sancım yok. Dualarınızı esirgemeyin. Sabaha kadar doğum olmaz sanırım, ilk bebiş benim? Korkuyorum
canım belki de doğurdun hadi bakalım
çok sevindiö senin adına
Irmakkk da doğurur bugün kim kaldı ocağın ilk haftası
başta pearl jam sonra T tulperde ve ben sonra A anemoniasp hatırlayamadığım var mı?

Kızlar miniğim kucağımda çok şükür. Baştan çok güzeldi ama son 2 saatte çok zorlandım çünkü kızım itmedi kendini. Kucağıma alınca hepsi bitti gitti elhamdülillah. H
Gözün aydın sağlıkla büyüt doğumun 6.5 yıl önceki kızımın doğumuna öyle benziyordu ki sen hiçbirşey hissetmiyorum yazdıkça direk kendim canlanmıştı gözümde ebeler banada tek tek gelip bakıyordu ama son 2-3 saatte mahvetmişti beni de tahmin ettim öyle olacağını ama yazamadım tabi sanaÖnemli olan sağlıkla kavuştunuz ya güle güle büyüt

Evet çok geniş zamana yayildiniz siz:) olsun sağlıkla kavuştu herkes,şuanda en heyecanlı pembe diziye taş çıkarırsınız heyecanla takipteyim, hepiniz sağlıkla kavuşun ❣

Kanama veya su gelirse beni ara demişti doktor. Hastaneye gitmek gerekiyor mu kanamada ?

Canım beklemesen mi acaba, hastaneye gitseydin keşke belki senin için daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…