2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Oyyy güzel haberler maşallah

Kızlar güle güle büyütün gözünüz aydın R ROSEE34
Irmakkk

Bugün birazdan 2 saat kadar yürüyüş yapacağım
Sonra halim kalırsa evi temizleyeceğim
Hala gücüm kalırsa activating labor yapıp
Sabaha karşı da doğurmayı planlıyorum inşallah

Sen bugun doğurursun bu kadar şeyi yaparsan dikkat et çok enerji harcama sonra lazım olacak uykusuz geceler gündüzler

Merhaba kizlar ben de kontrolden geldim. Bebeğimin kilosu boyu suyu vb. İyiymiş ama ccookk aşağıda duruyormuş. Zaten 28. Haftadan beri Dr çok asgida deyip duruyordu. Bol bol dinlen dedi. 38+0 da sezeryan yapmayı isterim ama beklemeyecek gibi seninki dedi. Dua edin inşallah 38 i bekler yavrum

Doğuranların bol bol sütü olsun kızlar gözünüz aydın Benim de bugün doktor kontrolüm var. Doktor galiba sezaryen diyecek. Kızlar diyelim ki doktor sezaryen dedi ama sezaryen tarihi öncesi sancılandım açılmam oldu vs. Şartlar uygunsa normal de yapabilirim herhalde değil mi
Sıcak su torbası çok fazla gelebilir. Suyunu kaynar yapma.
Ben jellerden birini dondurup birini ısıtmıştım. 5 dk sıcak 5 dk soğuk şeklinde uyguladım .
Sabaha karşı ağrıdan ölüyordum artık. Magnezyum içtim. Ağrı geçti şimdi. Galiba magnezyum eksikliğinden oldu. Bugün doktora da soracağım. Normalde 1 tane içiyordum 2 tane içince fayda etti belki de

canım neden sezeryan diyecekki? sancın açılman varsa mutlaka denemelisin belki açılman çok hızlı ve kolay ilerleyecek bunu yaşamadan bilemezsin
elbette bebeğin için senin için en iyisi en hayırlısı ne ise o olsun

Son kontrolde çatın çok dar senin işin çok zor demişti Bugün tekrar bir bakacak ama sezaryen der diye düşünüyorum. Ben de o noktada illa normal deneyeceğim demeli miyim bu şekilde bebeği de kendimi de riske mi atarım kafam karışık açıkçası

Benim göbüşüm tüylendi başından beri o da geçer dimi
Bende tüylenme değil ben çıkıyor kızım da da aynısı oldu bazıları geçti bazıları kaldı bunda da ben çıkıyor inah gecer
Kızlar sabah tam 6 da doğurdum ilk doğum olmasına rağmen kendi sancımla hızlı ilerledi. Allah yardım etti. Devamlı emmek istiyor ayrıntıları sonra yazarım. Desteğiniz için teşekkürler
Ayy canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün nasılsınız ikimizde iyisinizdir umarim

Yani böyle bir durum varsa riske atmamak gerek.Ha eskiden nasıl doğum yapıyorlarmış bilmiyorum ama anne bebek ölümlerinin sebebi de o zamanlar açıklanamiyormuş Allah korusun kimseye vermesin böyle bir şey

Çatıyı anlıyorlar mı ya. Dıştaki kemikleri mi değerlendirebiliyorlar acaba.

Benimki de Doğum başlamadan anlaşılmaz dedi.
Ben sadece muayene edebiliyor muyuz. Beni uğraştırıp işimi engelliyor Musun ona bakıyorum dedi.

belki bebeğin çok büyük değilse denenebilir ama iri bebekse elbette doktoru dinlemelisin
Kızlar nişanım geldi
As bayrakları as as as
kız nasıllll bildiğin kahverengi mukus mu?
e sancın var mı? inşallah kendiliğinden sancın başlar

Ay benimkinin de yüzü gözükmüyordu nerdeyse en son kontrol de doktor rahim ağzına yakın dedi sadece benimki de mi öyle acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…