2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
belki bebeğin çok büyük değilse denenebilir ama iri bebekse elbette doktoru dinlemelisin

kız nasıllll bildiğin kahverengi mukus mu?
e sancın var mı? inşallah kendiliğinden sancın başlar
Sabahtan beri pembe lekelenmelerim vardı, yürütüşten sonra eve geldim bi baktım nişan. Kahverengi değil de açık pembe, baya yoğun mukus. Nişanı görünce acaba mı demiyormuş insan akıntıdan çok net ayırt ediliyor.

Kızlar sabah tam 6 da doğurdum ilk doğum olmasına rağmen kendi sancımla hızlı ilerledi. Allah yardım etti. Devamlı emmek istiyor ayrıntıları sonra yazarım. Desteğiniz için teşekkürler
MaşAllahh sübhanAllah sağlıcakla büyüsün yavrunn
Böyle doğum hikayeleri okumak aşırı motive ediyor insanı Allah razı olsunn Darısı hepimize inşallah

pearl jam nerelerdesin şu an en büyük gebe sen varsın sırada kontrolün ne zaman?
Kontrolum bugundu.Benim doktorum gitmistiya .Diğer doktora gittim .Bebek bayağı inmiş aşağıya .Neden bekliyorsun hala dedi.4 mm incelme var 5 olunca suyun gelir .Doğum başlar ,bugün öğleden sonra alayım dedi.İstemedim annemler de yarın gelecek .Valla bir aksilik olmazsa bekleyeceğim

Parmaklarını sokuyor taa derinlere öyle anlıyor Berbat bir şey. Aslında çatı muayenesine falan gerek yok deniyor. Senin doktorun haklı. Doğum başlayınca anlaşılabilecek bir şey. Ama özel hastanelerde çatın dar, bebek iri derken insanın kafasına sezaryeni sokuyorlar. Neyse çok da direnmeyeceğim. Bebek sağlıklı olsun da normalmiş sezaryenmiş önemli değil.

Sen de yarın doğurursun bence bakarsın bir gün daha bekler yılbaşı bebesi olur

Benimki de özel, hatta sezaryen gün bile verdi iptal etmedi ne olur ne olmaz diye.

Yaptı parmakla muayene de öyle acımadı. Anlaşılmaz böyle dedi. Ama bariz bir şey varsa belki de anlıyorlardır

Benimki de özel, hatta sezaryen gün bile verdi iptal etmedi ne olur ne olmaz diye.

Yaptı parmakla muayene de öyle acımadı. Anlaşılmaz böyle dedi. Ama bariz bir şey varsa belki de anlıyorlardır
Ben kendimi çok kasıyorum belki ondan acıyor bilmiyorum. Doktoruna göre değişiyor sanırım bu durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…