2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal doğum yapan hanımlar doğumda nefes teknikler kullandınız mı? Öyleyse daha önce izlediğiniz videoların linklerini atabilir misiniz?
sancı esnasında derin nefes alıp küçük nefesler üflemeler şeklinde nefes veriliyor diye biliyorum
Ya nasi dayaniosunuz uykuya gecen gece cocuk dusuodu elimden icim gecmis
benim gündüz bile içim geçti dün
sütüm turuncu kolostrum yoğun kıvamlı olduğu için kanallarda tıkanıklık yaptı

Silikon pompalardan varsa elinizde şu yöntemi deneyebilirsiniz

Meme uçlarında yara, kabuklaşma varmı, birde meme ucu deri aralarında süt kuruluğu gibi minik sarı şeyler varmı, sıcak duş altında (buharlı) zeytin yağıyla meme uçlarına masaj yap, deliklerde dediğim sarı kalıntı varsa onları ben nazikçe kürdan la almıştım. İnşallah açılır hemen, kremler de çok tıkıyo eğer yara flan yoksa kullanma derim

Soğuk bir havluyu göğsüne bastırıp masaj yapmayı bir denesen. İşe yaradığını söylemişlerdi.

Normal doğum yapan hanımlar doğumda nefes teknikler kullandınız mı? Öyleyse daha önce izlediğiniz videoların linklerini atabilir misiniz?
Sanci geldiginde derin nefes almak gercekten rahatlatiyor acilma basladiginda sanciyla...

Sıcak su sakın yapma.. Aynısı geçen sene görümcemin başına geldi.. Ilık soğuğa yakın suyla kompleks yap.. Islak bezleri göğsünün sert olan yerlerine koy.. Aynı zamanda da sağma makinesiyle göğüslerini sağ… Eğer kanallar tıkandıysa bebek bu süreçte beslenememiş olabilir.. Sağıp sağıp biberonla yedir bebeği.. Göğüsler yumuşamana kadar devam et.. DüZelir korkma..

Benım ılk dogumdan sonra oldu neler cektım, Allah yardımcın olsun canım sıcak Havlu yapacaksın mecburen bı de sagmaya emzirmeye devam benım de cıkmıyor dı dr dedı kı sagmazsan operasyonla bosaltacaz onu duyunca saatlerce odada sagmaya calıstım. Insallah uzun surmez canım yaa

Canım soğuk lahana yaprağı öneriyor herkes. Nasıl yapılıyor bilmiyorum sanırım önce haşlayıp yumuşatıyorlar sonra soğutup memelere sarıyorsun. Bi bak istersen internetten tam bilmiyorum ben de.

çok sağol canım ben de birşey çıkmayacağını biliyorum ama stres oluyorum haliyle inşallah düzenimiz oturur
Canım gündüz okudum yazmayı unuttum, gebeliğin son zamanlarında antibiyotik kullandın mı? O da testislerde şişme yapabiliyormuş bebekte ama geçiyomuş sonra
Ayrıca işitme testi neden bu kadar erken yapıldı, benim ilkinde 10 ya da 15 günlükken yapılmıştı diye hatırlıyorum.

Kızlar artık 39+5 oldum hiçbir doğum belirtisi yok yarın yine kontrole gideceğim ama stres olup duruyorum doğumu düşünürsem korkularım başlıyo ilk gebelik sürekli kendimi kurup duruyorum suyummu gelcek, nişanmı gelecek acaba nasıl başlar, birde bebeğin boynuna bir tur kordon dolandığını bilince acaba ya hareketlerini farketmezsem falan filan

İrmik diye diye dogurdum resmen beee suan varya hiç bir tatliyi kacirmiyorum resmen. Ay bu arada komik bisi anlaticam gulun az
Ayin 20 sinde gunduz suyum siziyor vs demistim size ya hani neyse ben o gun aksam uzeri saat 4 te oglen yemegimi yemistim ( ki cok az atistirma seklindeydi zaten kalbim agzimda panikle canim bisi istemiyordu) neyse gece beni yatirdilar anam ne yemek ne su olecem acliktan neyse sonra su icebilcrme karar verdiler sonda taktilar dogumhanede sanci odasindan sabah 5 te nornal servise aldilar ohhh dedim simdi kahvalti gelir anam geldi bana 1 yumurta 4 zeytin neyse yedim ama yok gozum donuyor acim o gecede butun kiyafetlerim cantam vs hepsini esime teslim edip beni ameliyat onlukleri ile tutuyorlardi tabi sabah 5 te de sevise alininca esim evde oglumun yaninda gelemedi hemen kaldim o kilikla sabah 11 e kadar esim geldi kiyafet vs getirdi dedim bana dondur pijamadir verme bana yemek ver neyse aldi geldi yedim yok anam doymuyorum bildigiin fil var karnimda en son dedim olmicak boyle git bana oturakli bi yemek soyle neyse aldi geldi ekmek arasi kofte nasi yedim anlatamam yedim ama kiziyor hemsireler sekerin var napiosun die neyse sonra doguma karar verdiler saat 2 civariydi dediler tokmusun saniyorlar ki hastane yemegi yedim dedim boyle boyle doktorun gozu acildi koftemiii die neyse aksam 6 ya kadar bekleme karari aldilar ciktim dogumdan allahimmmm acccimmmm kroniklesmis artik aksam yemegini kacirmisim tabi dediler corba icebilir ok esim aldi geldi yok olmuyor ekmek banacam hunharca yicem hem agridan olucem hem gozum yemekte sonra bebegi aldilar kuveze benim sinirler hepten gittimi sabah oldu kahvalti geldi ne goreyim hosaf 3 te biskuvi dedim baslarim boyle ise gelsin o yemek gitsin o yemek resmen 3 gun kendimi doyuramadim yeminle

Normal canım bu stresin, benim ikinci olduğu halde diken üstündeyim, gece sürekli uyanıp hareket takip ediyorum, suyu nişanı çok düşünme gelirse muhakkak fark edersin ikisini de.

Ye canım hakkındır o kadar sabretmişsin

A anemoniasp canım bebeğin kaç kilo doğdu, ultrasonla uyumlu mu? Sen de en çok bunu merak ediyordun

3500 kilo 56 cm doğdu.kilosu ultrason ölçümüyle uyumlu biraz uzun doğdu.
Minicik suratı var
Babasıyla arasında 7 farkı bulamadım. Babaya benzer yapmışım , bana benzemiyor.

Bir sayfada okumuştum. Belki işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…