2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hahahha benim de ilk doğumum 13:30da oldu, öğlen yemeği gelmedi, akşama kadar aç tuttular beni, akşam da hasta yemeği geldi gıcık oldum. Dedim doktoruma benlik bişi yoksa dışarıdan yemek söylüyorum :) o da dedi yok senin işin bitti :) dürüm söylediydik, odada onlarca insan vardı, dürüm partisi yaptıydık resmen :)

Arkadaşlar süt sağma makinesi alınmalı mı? Almamız gerekiyorsa tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır? Manuel mi elektrikli mi hiç bilmiyorum
Çok kişisel bunun cevabı bence. Ben arkadaşımdan ödünç almıştım, ilk 2 ay çok kullanmıştım. Hm mastit olmamak için hem de meme çok şiş olunca bebek güzel alamıyor ağzına, düzgün tutamıyor. Yakın zamanda kuzenim doğurdu o hiç kullanmamış, 3 aylık oldu neredeyse bebek aktif emziriyor. Ben yine beni ilk aylar idare edecek bir makine edindim.

Canım çok geçmiş olsun. Benim bebek de 3 haftadır sarılık oldu, çok da iyi besleniyor ve iyi kilo almasına rağmen. Acaba rh ile ilgili olabilir mi ben pozitifim, bebek negatif babasından almış. Anne sütü sarılığı diye duydum sanırım 1-2 gün emzirmemem sadece mama vermem lazımmış :/ ama mamayı sindiremiyor benim çocuk

Bnm odamda 4 kişilik odaydi... Vala teklif ettim hepsine ama hepsi haklarina riayet ediyorlar

Atesiniz cikmadan doktorunuza soyleyin isterseniz. Daha önce yaşadim, herseyi deneyeyim derken daha beter oldu. Belki ilac verir hemen duzelir. Cok gecmis olsun

3500 kilo 56 cm doğdu.kilosu ultrason ölçümüyle uyumlu biraz uzun doğdu.
Minicik suratı var
Babasıyla arasında 7 farkı bulamadım. Babaya benzer yapmışım , bana benzemiyor.

İlklerinn kaderi babaya benzemek, çoğu kişide bu şekilde aman huyu sana benzer
Bakalım ikinciler nasıl gerçi benim kizçe de babasına benziyor gibi tombalak yanaklı ama belli de olmaz cuma görecez gari
Bu arada maşallah sülün gibi uzun doğmuş uşak

Ben şu an 2. Yi düşünmüyorum . İyileşince unutursam belki

Hem karnımda yara var hem emerken belim kopuyor. Hastane yatağı rahat değil yatağımı özledim Eve geçsem hemen başka bir şey istemiyorum. Bugün çıkacağız sanırım .

İlkinde beni de hastahane yatağı mahvetmisti yan koltukta uyumuştum bir tek bana has durum zannediyordum

Annemoni gözûnüz aydîn canîm
Tam dogururken insan ban yermi ya
Sanada cok gecmis olsun
Bian önce iyilesirsin ins
Gerci annen bi yandan k.valide bi yandan bi elini sicak sudan soguk suya sokmazlar senin

Heee dusunmuyorsun
Buyuyunce unutursun
Öyle oluyo

Biz bu tezide çürütürüz benim kızım aynı ben herşeyiyle aynı ben babasına asla benzemiyor babasının umudu ikinci de oğlum belki bana benzer diyor sonra senin genler çok baskın çıktı buda sana benzeyecek kesin diyor

Evinde rahat edersin dayan az kalmış 2 gece kalmış oldun değil mi ?

Sizin iyiymiş bizim içi ben dışı baba kızınca filan anası kılıklı diyor kızımdan umutluyum umut fakirin ekmeği

Amniyon sıvımda partiküller gördü doktor, bebek kakasını yapmış olabilir ya da verniks olabilir dedi. Nst, doppler ve hareketleri iyi olunca yarına kadar bekleyelim dedi. Alttan uyardı yine 2 cm açıklık varmış. Yarına kadar kendiliğinden gelmezse sabah yatışımı yapacak suni sancıyla denicez.

Hayırlısı neyse o olsun canım sen elinden geleni yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…