İrmik diye diye dogurdum resmen beee
suan varya hiç bir tatliyi kacirmiyorum resmen. Ay bu arada komik bisi anlaticam gulun az
Ayin 20 sinde gunduz suyum siziyor vs demistim size ya hani neyse ben o gun aksam uzeri saat 4 te oglen yemegimi yemistim ( ki cok az atistirma seklindeydi zaten kalbim agzimda panikle canim bisi istemiyordu) neyse gece beni yatirdilar anam ne yemek ne su
olecem acliktan neyse sonra su icebilcrme karar verdiler sonda taktilar dogumhanede sanci odasindan sabah 5 te nornal servise aldilar ohhh dedim simdi kahvalti gelir anam geldi bana 1 yumurta 4 zeytin
neyse yedim ama yok gozum donuyor acim o gecede butun kiyafetlerim cantam vs hepsini esime teslim edip beni ameliyat onlukleri ile tutuyorlardi tabi sabah 5 te de sevise alininca esim evde oglumun yaninda gelemedi hemen kaldim o kilikla sabah 11 e kadar esim geldi kiyafet vs getirdi dedim bana dondur pijamadir verme bana yemek ver
neyse aldi geldi yedim yok anam doymuyorum bildigiin fil var karnimda en son dedim olmicak boyle git bana oturakli bi yemek soyle neyse aldi geldi ekmek arasi kofte nasi yedim anlatamam yedim ama kiziyor hemsireler sekerin var napiosun die
neyse sonra doguma karar verdiler saat 2 civariydi dediler tokmusun saniyorlar ki hastane yemegi yedim
dedim boyle boyle doktorun gozu acildi koftemiii die
neyse aksam 6 ya kadar bekleme karari aldilar ciktim dogumdan allahimmmm acccimmmm kroniklesmis artik aksam yemegini kacirmisim tabi dediler corba icebilir ok esim aldi geldi yok olmuyor ekmek banacam hunharca yicem hem agridan olucem hem gozum yemekte
sonra bebegi aldilar kuveze benim sinirler hepten gittimi sabah oldu kahvalti geldi ne goreyim hosaf 3 te biskuvi dedim baslarim boyle ise
gelsin o yemek gitsin o yemek
resmen 3 gun kendimi doyuramadim yeminle