Benim gecesiyle belime ağrı girdi . Şimdi hiç bir şey yok bu yalancı sancı olabilir mi? Nasıl oluyor sancılar. Bide ödem olan varmı aranızda benim elim ayağım şişiyor sabahları
Benim gecesiyle belime ağrı girdi . Şimdi hiç bir şey yok bu yalancı sancı olabilir mi? Nasıl oluyor sancılar. Bide ödem olan varmı aranızda benim elim ayağım şişiyor sabahları
Üstelik bebeğim kakasını yapmış olabilir, sezaryenle alın madem dedim, o kadar bekledin diyor normal olacak diyor Allah korusun ya kakasını yapmışsa çok tedirginim nasıl beklicem yarına kadar. Bi yandan da tehlikeli bi şey olsa doktor göndermezdi diyorum.
Üstelik bebeğim kakasını yapmış olabilir, sezaryenle alın madem dedim, o kadar bekledin diyor normal olacak diyor Allah korusun ya kakasını yapmışsa çok tedirginim nasıl beklicem yarına kadar. Bi yandan da tehlikeli bi şey olsa doktor göndermezdi diyorum.
Ya herkeste bir belirti var bende tık yok benim kızım çok nazlı çıktı doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum Rabbim evlatlarınızla güzel günler görmenizi nasip etsin sağlıkla sıhatle.
Doğum yapacak olanlarıda bir avazda kurtarsın inşallah
Merhaba kızlar benim baya zorlu geçtiği için fazla aktif olamıyorum. Dün ilk defa dişarı çıktım 2 saatligine ve sonuç hüsran sag karın kısmında şiddetli agrıyla kala kaldım sanırım çocuk o tarafa zorluyor zaten karnımı gören 5iz doguruyorum sanıyor o derece oldum. Sağ taraftaki agrıda geceden beri geçmiyor daha zamanımız var dursun diyorum ama durmayacak gibi. Sizde durumlar nasıl
Günaydın herkese, bugün doğumu olacak arkadaşlar Allah hayırlısı ile çok hızlı ilerleyen, sağlıklı bir doğum nasip etsin, dualarım sizlerle
Benim de annem yanıma geldi, eşim de izne ayrılıyor , artık kızım gelebilir, bugün itibari ile action başlasin dedim, şu YouTube videosundaki hareketleri yapıyorum(ama epey zormuş, kolay görünüyordu). Birazdan da evi dip bucak temizliğe girisecegiz, adaçayı içeyim diyorum, bir de göğüsleri uyarmak iyi geliyormuş sanırım. Artık hayırlısı olsun bakalım