2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Senin doktorun daha geçen hafta yatışını yapalım demiyor muydu ? Niye şimdi erteliyor ki? Kaka olayı da riskli aslında. Ama belli ki durumunu çok riskli görmemiş yoksa niye eve göndersin. Sen moralini yüksek tut canım. Bebeğin durumu iyi olmasa gönderemezdi.

Iyi sabirlisin gercekten insallah bukdr sabra guzel bi normal dogumun olur. 1 gum daha sabret hareketlerini kontrol et yarin suni sanci alcaksn ztn. Kakasini yaptigina yuksek ihtimal verse bekletmezdi bence

Iyi sabirlisin gercekten insallah bukdr sabra guzel bi normal dogumun olur. 1 gum daha sabret hareketlerini kontrol et yarin suni sanci alcaksn ztn. Kakasini yaptigina yuksek ihtimal verse bekletmezdi bence
Ben de internetten bakındım biraz böyle partikül görünen 50 gebede incelenmiş, sadece 3 tanesi kakalı çıkmış genel olarak tehlikeli bir durum olarak görülmemiş. ama o da risk tabi, hareket kontrol ediyorum en ufak bir şeyde ara dedi zaten. Doktorum da aslında benim için en iyisini düşünüyor eminim. Suni verirsem seni zorlar dedi alttan uyardı yarına kadar beklemeyi uygun gördü, hareketleri de iyi maşallah kıpır kıpır.

Spor yap bol bol hazır ağrı varken başlar inşallah doğum

Alttan zorlamak nasıl oluyor Ben istemiyorum öyle bir şey ya çok tedirgin oluyorum İnşallah bir avazda kurtulursun bugün canım ya.
İnşallah gerek kalmaz senin canım, doğumu başlatmak için yaptığı bi şey doğumdan beter rahim ağzını açıyor mu döndürüyor muymuş neymiş, ordan doğum hormonu salgılanıyormuş o işlemi yapınca. Tam bilmiyorum ben de, ilkinde de böyle başlamıştı doğumum.. offf anne olmak çok zor kızlar, biz kadınların çektiği, bu adamlar da doğurabilse keşke.

Ya herkeste bir belirti var bende tık yok benim kızım çok nazlı çıktı doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de normal olcak olsa daha gelecegi yoktu kesin. 38+6yim bgn yine nstye girdm tek sanci cikmadi. Hic bi belirtm yok yarin sezeryan olmasam bgn ise giderdm :)

Internette bile kotu bisey yazmiosa bisey yoktur ozaman:)
Bu sabah benimki de uyandigimda 30 40 dk cok az hareket etti dun ve bgn genel olarak daha az hareketli gibi nstye biraz stresli gttm ama iyiydi her seyi ztn snr hareketi de biraz daha artti ama su son donemler gercekten stresliyms. Gorumcem korona oldu esimin ananesi de hastanede oldugu icin kayinvalidem de yine gelemicek tabi ki.., benm tum ailem insallah gelicek esim bi tek babasi o da gec gelebilcekmis once ananesyle ilgilencek fln biraz garip kaldi esim uzuldu. Neticede ilk cocuk ailesini yaninda istedi hakli olarak. Ben de doktora soylesek cumaya fln mi ertelesek nasilsa duruyo oyle belki ozaman annen de gelebilir dedm de esim istemedi kesinlikle. Bana kalsa ben gecen hafta bile aldirirdm stres yapiorm dedi. Onlar da bizden beter

Amin cnm inşallah Ocak başı olanlar patır patır doğuruyor biz ortalar onların muhabbetleri ne geç kalacağız :))
Canım kaka olsaydı kesin doktor bekletmeden alırdı bnce inşallah uyarı işe yarar ve suniye gerek kalmadan doğum başlar dualarım snnle bugünde inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı
Bugün de ben doğuruyorum inşallah.. muayenede suyum geldi 5cm açıklık varmış yatışım yapılıyor
Ooo maşallah cnm bir avazda kurtulursun inşallah

Aynen canım hiç ertelemeyin bence de.

Benim de normal olcak olsa daha gelecegi yoktu kesin. 38+6yim bgn yine nstye girdm tek sanci cikmadi. Hic bi belirtm yok yarin sezeryan olmasam bgn ise giderdm :)
Benim nst de sancı çıkıyo ama evde hiç belirti yok 39um bende cuma tekrar kontrol var bakalım hayırlısı

Canim allah korusunda hakkaten neden doktor bekletiyor anlamadim su asama da evet doktora guvenmek en mantiklisi ama sorsaydin keske ya kakaysa ne olacak die

Bi bakayim bi atraksiyon varmi dedim bayaca ki isi doguruyor
Allah kolay dogumlar nasib etsin kizlar. Saglikla alin kucaginiza 5 dk lik sanci ile insallah.
T tulperde alttan uyardiysa dogum baslar o gece benide mahvettiler alttan kanama vs oldu ve bir kac saat icinde nst de 100 120 lere varan sanci baslamisti. Perinatolog kilolu olcmeseydi normale hazirliyorlardi. Ama kilo olunca sezeryana donuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…