2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu kadar bekledin inşallah bu gece kendi sancıların gelir Dualarım seninle yapmamıştır belki kakasını iyi düşünelim iyi olsun

Alttan zorladı baya, ağrılarım başladı gibi şu an inşallah yine fake değildir
Onca okuduğum şeyden sonra Ben doktorunun tuttuğu yöntemi beğendim herşeyin doğal akışında olmasını istiyor belli ki sende güven ona bebeği etkileyecek bir dışkı vs görseydi risk almazdı…Alttan muaynelerde bayağı etkili oluyor kızımdada öyle başlatmıştık ilerlemişti hayırlısıyla senınkıde ilerler….

Merhaba arkadaşlar bugün sabah sekiz gibi planlı sezeryanim gerçekleşti. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu. Birinci doğumumda boş yere stres yaptığımın farkina vardım. Normal veya sezeryan olması hiç önemli değil önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması. Çekilen acının her zerresi evladiniza olan sevginizi arttıracak. Tadını cikara çıkara yaşayın tüm duygularınızı. Darısı bekleyenlere insallah

Canım Allah yardımcın olsun seninde bakalım hanginiz önce doğuracak T tulperde
Ben önce doğururum heralde biz sezeryanda kesin karar kıldık 11 de alıcak doktor 2 tur kordon dolanınca suniyle açılsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir diyince eşimde bende sabahtan akşama 2 acıyıda yaşamayalım dedik doktorda normal istiyorum diye fikrini açık söylememiş biz böyle düşündük deyince mantıklı buldu
Benim hastanem 3500 olan sezeryani hunharca 4500 yapmış vicdansizlar
Benimde 3750 normal 4000 sezeryan demişlerdi şimdi 4500 normal 4800 sezeryan covid testi yok daha içinde neyseki sigorta yaptırdım diye şükrediyorum

Kızlar bugün haftalık kontrolü vardı tsh yüksek çıkmış, bende gebelikte hep ilaç almıştm. Cumaya bidaha kan istedi geçmezse tedaviye başlanıyormuş sizde oldu mu bu çok üzüldüm
Benim kızımda doğduğu gün alınan topuk kanında yüksek çıkmıştı tsh, doktor normal doğum sırasında kullanılan batikondan kaynaklı yenidoğanda olabiliyor dedi, haftada bir kan verdik 3 haftalıkken falan normale döndü, üzülme seninki de ondan kaynaklıdır bence değilse bile ilaçla tedavisi var.

Hayırlısı olsun canım evet muhtemelen sen benden önce doğurursun :)
Ben o saatlerde suniden kıvranıyor olabilirim

Allah'tan covid testi istemiyormuş hastanem ona sevindim. O teste girmeyi his sevmiyorum

Doktor ben kullandığım içinde olabiliyor dedi 15 güne geçmezse ttedavi veriyormuş inşallah geçer Bu arada hatırlayan varsa anne karnındayken ayrıntılı ultrasonda bağırsak parlaklığı var denildi bana kalbinde su var. Çok korkutup nıpt testi falan istenmişti ama yaptırmadım. Bugün tüm batın ultrasonda çekildi parlaklıkla ilgili bir aıkıntı yok denildi elhamdülillah. Bir ay ağlamıştım resmen. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Yaa çok heyecanlı, bu gece T tulperde den Bi atraksiyon gelmezse senin önce olur gibi,

Bu arada planlı sezeryan olan arkadaşlar ,kan tahlili ve anestezi kontrolünü ne zaman yaptirdiniz acaba ? Benim yarın kontrol ,cuma da doğum var yarın mi yapariz acep bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…