2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada planlı sezeryan olan arkadaşlar ,kan tahlili ve anestezi kontrolünü ne zaman yaptirdiniz acaba ? Benim yarın kontrol ,cuma da doğum var yarın mi yapariz acep bilemedim
Benim bugün planlandı canım anestezi ve kan tahlili bugün yapıldı oyüzden ama perşembede olsa bugün yapılacaktı

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Meraba hanımlar 38+1 deyim bugün kızımda böbrek genişlemesi vardı tek taraflı geçen haftaya göre doktor daha fazla artış gördü. Perinatologta randevum vardı adam böbreği sıkıntı yapmadı ama suyu azalmış buldu çarşambaya sezeryan günü verdi benim canım sıkıldı açıkcası ilk doğumum zaten doktorum sezeryan yanlısı beklemek vakit kaybı olur dediler doğum haftası zaten.
Bebişte hiç kanala girmemiş kordonda ayağında normalde olsa sonradan sezeryana alınırdın dediler

Geçmiş olsun suyu az ise riske atmak istememiştir.Haftasi da gayet iyi çok şükür ,sıkma canını can sağlığı olsun .

Canım benik ilişkiye girmek ve erkekteki sperm de doğumu başlatan hormonlari aktive ediyormuş bir doktordan dinlemiştim bunu istersen bunu da dikkate alın bir de acı biber de doğum sürecini hizlandiriyormus

Başka bir doktordan da mutlaka görüş al doktorlar çok aceleceli hemen sezeryanla alıp işi bitirmek istiyor içinde ukte kalmasın

İçine sinmiyorsa başka dr görsün ama çokta üzülme sezeryanla 3 doğum gene oluyor. Doktorda riske atmak istemez

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
Benim doktorum da bebek 38e kadar kanala girmezse sezaryen karari aliriz demisti. Belki de kordondan oturu zaten kanala girmeyecekti. İcini ferah tut sen ve bebis icin sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun

Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebegini Kordon dolanmasini ultrasonda mi gordu doktor?

Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebegini Kordon dolanmasini ultrasonda mi gordu doktor?
Aynen canım ultrasonda gördü 1 tam tur dolanmıştı bugün baktığında 2.ci tam turda dolanmış suni taksa açılma olsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir dedi bende oyüzden sezeryan istedim

Aynen canım ultrasonda gördü 1 tam tur dolanmıştı bugün baktığında 2.ci tam turda dolanmış suni taksa açılma olsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir dedi bende oyüzden sezeryan istedim
Yaa bence de haklısın, sonucta boynunda kordonla normal dogmasi belki de risk olusturacakti. İnsallah kolaylıkla ve sağlıkla dogsun bebis

Kızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?

silikon değil canım
öyle uçlarda beyazlık yok
Soğuk bir havluyu göğsüne bastırıp masaj yapmayı bir denesen. İşe yaradığını söylemişlerdi.

evet az yutkunuyor
kızım hasta onunla uğraşmaktan sadece gece sapabiliyorum çok zormuş ilk doğumda böyle olmamıştı
yaaaa augmentin kullanıyordum ilk kez duydum çarşamba doktora soracağım
lesitin aklımda canım
evet canım Rh uyuşmazlığım var
Atesiniz cikmadan doktorunuza soyleyin isterseniz. Daha önce yaşadim, herseyi deneyeyim derken daha beter oldu. Belki ilac verir hemen duzelir. Cok gecmis olsun
kızlar hepinizin tavsiyelerini deneyeceğim
normalde süt akar ya memeler patlayacak ama akmıyor dün o kadar sağdım ki ama boşalmıyor malesef sıcak su tuttum daha da şişti belki sürekli emziriyorum

Canım bizde atlattık, kakasını yaptıkça geçecek, önem olan beslenmesi, saatte bir emzirdim ben, 4-5 günde açılmaya başladı rengi, bol bol yemek ye vakit buldukça uyu dinlen, kakalı bezler çoğaldığında sarılık azalacak

Hadi Allah kolaylik versin insallah saglikla kavusun. Allah korusun kaka olayinda annede ates yukselmesi gibi bir belirti oluyor diye kalmis aklimda. Sende cok sukur oyle bir durum yok anladigim kadariyla. Merak etme bir risk gorse doktor seni o hastanenin kapisiandan cikarmazdi. Gunun de geldi tam artik kendi basladi baslamadi kismina takilma cnm nasil hayirlisiysa oyle gelsin. Gidis yolu muhim degil onemli olan netice:)
Bugün de ben doğuruyorum inşallah.. muayenede suyum geldi 5cm açıklık varmış yatışım yapılıyor
Canim sana da simdiden kolay saglikli dogumlar. insallah kolayca kavusursunuz. Maasallah 5 cm aciklik agrisiz ya da az agrili olmus o zaman darisi basimiza. Guzel haberlerini bekliyoruz

Allah anali babali buyutsun:) Gozunuz aydin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…