Tahliller bir hafta önce yapıldı, anestezi kontrolü yapılmadı spinal oldmBu arada planlı sezeryan olan arkadaşlar ,kan tahlili ve anestezi kontrolünü ne zaman yaptirdiniz acaba ? Benim yarın kontrol ,cuma da doğum var yarın mi yapariz acep bilemedim
Benim bugün planlandı canım anestezi ve kan tahlili bugün yapıldı oyüzden ama perşembede olsa bugün yapılacaktıBu arada planlı sezeryan olan arkadaşlar ,kan tahlili ve anestezi kontrolünü ne zaman yaptirdiniz acaba ? Benim yarın kontrol ,cuma da doğum var yarın mi yapariz acep bilemedim
Gözün aydınMerhaba arkadaşlar bugün sabah sekiz gibi planlı sezeryanim gerçekleşti. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu. Birinci doğumumda boş yere stres yaptığımın farkina vardım. Normal veya sezeryan olması hiç önemli değil önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması. Çekilen acının her zerresi evladiniza olan sevginizi arttıracak. Tadını cikara çıkara yaşayın tüm duygularınızı. Darısı bekleyenlere insallah
Meraba hanımlar 38+1 deyim bugün kızımda böbrek genişlemesi vardı tek taraflı geçen haftaya göre doktor daha fazla artış gördü. Perinatologta randevum vardı adam böbreği sıkıntı yapmadı ama suyu azalmış buldu çarşambaya sezeryan günü verdibenim canım sıkıldı açıkcası ilk doğumum zaten doktorum sezeryan yanlısı beklemek vakit kaybı olur dediler doğum haftası zaten.
Bebişte hiç kanala girmemiş kordonda ayağında normalde olsa sonradan sezeryana alınırdın dediler
Bebek için sormuşsun canm ben de gebelikle ilgili zannedip bende de var demiştim.Kızlar bugün haftalık kontrolü vardı tsh yüksek çıkmış, bende gebelikte hep ilaç almıştm. Cumaya bidaha kan istedi geçmezse tedaviye başlanıyormuş sizde oldu mu bu çok üzüldüm
Canım benik ilişkiye girmek ve erkekteki sperm de doğumu başlatan hormonlari aktive ediyormuş bir doktordan dinlemiştim bunu istersen bunu da dikkate alın bir de acı biber de doğum sürecini hizlandiriyormusBenim kızımda doğduğu gün alınan topuk kanında yüksek çıkmıştı tsh, doktor normal doğum sırasında kullanılan batikondan kaynaklı yenidoğanda olabiliyor dedi, haftada bir kan verdik 3 haftalıkken falan normale döndü, üzülme seninki de ondan kaynaklıdır bence değilse bile ilaçla tedavisi var.
Başka bir doktordan da mutlaka görüş al doktorlar çok aceleceli hemen sezeryanla alıp işi bitirmek istiyor içinde ukte kalmasınMeraba hanımlar 38+1 deyim bugün kızımda böbrek genişlemesi vardı tek taraflı geçen haftaya göre doktor daha fazla artış gördü. Perinatologta randevum vardı adam böbreği sıkıntı yapmadı ama suyu azalmış buldu çarşambaya sezeryan günü verdibenim canım sıkıldı açıkcası ilk doğumum zaten doktorum sezeryan yanlısı beklemek vakit kaybı olur dediler doğum haftası zaten.
Bebişte hiç kanala girmemiş kordonda ayağında normalde olsa sonradan sezeryana alınırdın dediler
İçine sinmiyorsa başka dr görsün ama çokta üzülme sezeryanla 3 doğum gene oluyor. Doktorda riske atmak istemezMeraba hanımlar 38+1 deyim bugün kızımda böbrek genişlemesi vardı tek taraflı geçen haftaya göre doktor daha fazla artış gördü. Perinatologta randevum vardı adam böbreği sıkıntı yapmadı ama suyu azalmış buldu çarşambaya sezeryan günü verdibenim canım sıkıldı açıkcası ilk doğumum zaten doktorum sezeryan yanlısı beklemek vakit kaybı olur dediler doğum haftası zaten.
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar bugün sabah sekiz gibi planlı sezeryanim gerçekleşti. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu. Birinci doğumumda boş yere stres yaptığımın farkina vardım. Normal veya sezeryan olması hiç önemli değil önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması. Çekilen acının her zerresi evladiniza olan sevginizi arttıracak. Tadını cikara çıkara yaşayın tüm duygularınızı. Darısı bekleyenlere insallah
Benim doktorum da bebek 38e kadar kanala girmezse sezaryen karari aliriz demisti. Belki de kordondan oturu zaten kanala girmeyecekti. İcini ferah tut sen ve bebis icin sağlıklısı hayırlısı neyse o olsunMeraba hanımlar 38+1 deyim bugün kızımda böbrek genişlemesi vardı tek taraflı geçen haftaya göre doktor daha fazla artış gördü. Perinatologta randevum vardı adam böbreği sıkıntı yapmadı ama suyu azalmış buldu çarşambaya sezeryan günü verdibenim canım sıkıldı açıkcası ilk doğumum zaten doktorum sezeryan yanlısı beklemek vakit kaybı olur dediler doğum haftası zaten.
Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebeginiBen önce doğururum heralde biz sezeryanda kesin karar kıldık 11 de alıcak doktor2 tur kordon dolanınca suniyle açılsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir diyince eşimde bende sabahtan akşama 2 acıyıda yaşamayalım dedik doktorda normal istiyorum diye fikrini açık söylememiş biz böyle düşündük deyince mantıklı buldu
Benimde 3750 normal 4000 sezeryan demişlerdi şimdi 4500 normal 4800 sezeryan covid testi yok daha içinde neyseki sigorta yaptırdım diye şükrediyorum
Aynen canım ultrasonda gördü 1 tam tur dolanmıştı bugün baktığında 2.ci tam turda dolanmış suni taksa açılma olsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir dedi bende oyüzden sezeryan istedimSağlıkla kucağına alırsın insallah bebeginiKordon dolanmasini ultrasonda mi gordu doktor?
Yaa bence de haklısın, sonucta boynunda kordonla normal dogmasi belki de risk olusturacakti. İnsallah kolaylıkla ve sağlıkla dogsun bebisAynen canım ultrasonda gördü 1 tam tur dolanmıştı bugün baktığında 2.ci tam turda dolanmış suni taksa açılma olsa bile kordon aşağı inmesine izin vermeyebilir dedi bende oyüzden sezeryan istedim
silikon değil canımSilikon pompalardan varsa elinizde şu yöntemi deneyebilirsiniz
Do you get blocked ducts often? Watch this video on how to unclog blocked ducts using this easy and effective method! All you need is some epsom salt,... | By Haakaa Singapore | Facebook
Do you get blocked ducts often? Watch this video on how to unclog blocked ducts using this easy and effective method! All you need is some epsom salt,...fb.watch
öyle uçlarda beyazlık yokMeme uçlarında yara, kabuklaşma varmı, birde meme ucu deri aralarında süt kuruluğu gibi minik sarı şeyler varmı, sıcak duş altında (buharlı) zeytin yağıyla meme uçlarına masaj yap, deliklerde dediğim sarı kalıntı varsa onları ben nazikçe kürdan la almıştım. İnşallah açılır hemen, kremler de çok tıkıyo eğer yara flan yoksa kullanma derim
Soğuk bir havluyu göğsüne bastırıp masaj yapmayı bir denesen. İşe yaradığını söylemişlerdi.
evet az yutkunuyorSıcak su sakın yapma.. Aynısı geçen sene görümcemin başına geldi.. Ilık soğuğa yakın suyla kompleks yap.. Islak bezleri göğsünün sert olan yerlerine koy.. Aynı zamanda da sağma makinesiyle göğüslerini sağ… Eğer kanallar tıkandıysa bebek bu süreçte beslenememiş olabilir.. Sağıp sağıp biberonla yedir bebeği.. Göğüsler yumuşamana kadar devam et.. DüZelir korkma..
kızım hasta onunla uğraşmaktan sadece gece sapabiliyorum çok zormuş ilk doğumda böyle olmamıştıBenım ılk dogumdan sonra oldu neler cektım, Allah yardımcın olsun canım sıcak Havlu yapacaksın mecburen bı de sagmaya emzirmeye devam benım de cıkmıyor dı dr dedı kı sagmazsan operasyonla bosaltacaz onu duyunca saatlerce odada sagmaya calıstım. Insallah uzun surmez canım yaa
yaaaa augmentin kullanıyordum ilk kez duydum çarşamba doktora soracağımCanım gündüz okudum yazmayı unuttum, gebeliğin son zamanlarında antibiyotik kullandın mı? O da testislerde şişme yapabiliyormuş bebekte ama geçiyomuş sonra
Ayrıca işitme testi neden bu kadar erken yapıldı, benim ilkinde 10 ya da 15 günlükken yapılmıştı diye hatırlıyorum.
lesitin aklımda canım
evet canım Rh uyuşmazlığım varCanım çok geçmiş olsun. Benim bebek de 3 haftadır sarılık oldu, çok da iyi besleniyor ve iyi kilo almasına rağmen. Acaba rh ile ilgili olabilir mi ben pozitifim, bebek negatif babasından almış. Anne sütü sarılığı diye duydum sanırım 1-2 gün emzirmemem sadece mama vermem lazımmış :/ ama mamayı sindiremiyor benim çocuk
kızlar hepinizin tavsiyelerini deneyeceğimAtesiniz cikmadan doktorunuza soyleyin isterseniz. Daha önce yaşadim, herseyi deneyeyim derken daha beter oldu. Belki ilac verir hemen duzelir. Cok gecmis olsun
Canım bizde atlattık, kakasını yaptıkça geçecek, önem olan beslenmesi, saatte bir emzirdim ben, 4-5 günde açılmaya başladı rengi, bol bol yemek ye vakit buldukça uyu dinlen, kakalı bezler çoğaldığında sarılık azalacakKızlar çocuk doktoruna kontrole gittik. Benim kız da 2 gündür sarılık var bugün kan verdik yükselirse gözlem altında olması gerekirmiş. 2 saat arayla emziriyorum, doktorda böyle devam et dedi. Annem de muz da ye sarılık için dedi. Sizin öneriniz var mı?
Amniyon sıvımda partiküller gördü doktor, bebek kakasını yapmış olabilir ya da verniks olabilir dedi. Nst, doppler ve hareketleri iyi olunca yarına kadar bekleyelim dedi. Alttan uyardı yine 2 cm açıklık varmış. Yarına kadar kendiliğinden gelmezse sabah yatışımı yapacak suni sancıyla denicez.
Canim sana da simdiden kolay saglikli dogumlar. insallah kolayca kavusursunuz. Maasallah 5 cm aciklik agrisiz ya da az agrili olmus o zaman darisi basimiza. Guzel haberlerini bekliyoruzBugün de ben doğuruyorum inşallah.. muayenede suyum geldi 5cm açıklık varmış yatışım yapılıyor
Merhaba arkadaşlar bugün sabah sekiz gibi planlı sezeryanim gerçekleşti. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu. Birinci doğumumda boş yere stres yaptığımın farkina vardım. Normal veya sezeryan olması hiç önemli değil önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması. Çekilen acının her zerresi evladiniza olan sevginizi arttıracak. Tadını cikara çıkara yaşayın tüm duygularınızı. Darısı bekleyenlere insallah
Bizimde sarılığımız var. İdrarda önemli sanırımCanım bizde atlattık, kakasını yaptıkça geçecek, önem olan beslenmesi, saatte bir emzirdim ben, 4-5 günde açılmaya başladı rengi, bol bol yemek ye vakit buldukça uyu dinlen, kakalı bezler çoğaldığında sarılık azalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?