2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bugun kontrole gittim kilosu 3800 olmus ilk dogumum sezeryanda olmak istemiyorum acikcasi 38+5 teyim boyle kilo alirsa ben normal dogum yapabilirmiyim ne sancim var ne bisey karnimda durdukca kilo almaya devam edicek cunku

Kizlar selam. Bizde cok sukur cocuk doktorunu buldum gittik herseyi rutin gelisimi guzel biraz sarilik atlatmis ama gecmis goruldu hamdolsun kilo alimi guzel hatta fazla bile aliyor olmasi gerekenden dedi. Mamayi konustuk bi anda cat die kestiirtemem Suan 24 saatte 3 max 4 kere 90 cc ver gerisi hep anne sutu ve her istediginde emzirme seklinde yapalim c.tesi de kontrol edelim kilo takibini dedi. Gogsumden cikan cc leri sordu sagimda humana still tee onerdi daha artmasini saglayalim dedi mamayi kademeli birakicaz cunku dedi. Mama destekcisi bir doktor olmadigina cok sevindim ben biraz yoruldum disari cikinca geldimki eve 2 80 kendimi zor yatağa attim nasil bir agridir arkadas ameliyattan yeni ciktim sanki ama dinlenince gecti cok sukur.
Haydi kizlar tamamlayalim su dogumlari bi avazda ins. topige girerken kim dogurdu acaba die düşünmekte guzel he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…