2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bide yorgunluktan mı artık bağışıklık mı düştü bilmiyorum 2 gündür grip oldum. Üşüme geliyor arada titriyorum, baş ağrısı, göz yanması vs.. hasta olmak zor oldu umarım artmaz

Gündüzden beri regl sancılarım var, açık pembe lekelenmelerim falan ama onun dışında kasılırken hala gram ağrım yok gece de başlamaz artık hiç umudum yok.
Ya aslında belli olmaz ben ikinci doğumum da ağrıları doğuma yakın hissetmiştim. Ben hissedene kadar 6-7cm olmuştuİlk doğum gibi düşünme belki şuan açılman ilerlemiştir

Ya aslında belli olmaz ben ikinci doğumum da ağrıları doğuma yakın hissetmiştim. Ben hissedene kadar 6-7cm olmuştuİlk doğum gibi düşünme belki şuan açılman ilerlemiştir
Açılma daha fazlaysa aslında suni sancıyla çabucak oluyormuş
İnşallah sabaha kadar biraz daha açılırsa kolay olur diye düşünüyorum
Bi de 2.doğumun avantajını da görürüm inşallah

Açılma daha fazlaysa aslında suni sancıyla çabucak oluyormuş
İnşallah sabaha kadar biraz daha açılırsa kolay olur diye düşünüyorum
Bi de 2.doğumun avantajını da görürüm inşallah
Allahın izniyle kesin avantajını göreceksin. İlk doğum da hastaneyi yıkmıştım ikinci de 3 saat içinde açılma doğum oldu hiç endişelenme harika bir doğum olacak

Yuruken acıma batma gibi olan şey nedir bu 2. Hamilelikte vajinama dogru olan bu batma 2 gündür daha da arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…