2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bugun kontrole gittim kilosu 3800 olmus ilk dogumum sezeryanda olmak istemiyorum acikcasi 38+5 teyim boyle kilo alirsa ben normal dogum yapabilirmiyim ne sancim var ne bisey karnimda durdukca kilo almaya devam edicek cunku
Benim de 36da 3500 dü. Haftasına göre çok önde gidiyor kilosu. Doktor bana 4 kg i geçerse normal doğum önermiyorum dedi. Zor oluyormuş

Güya bende videoyu yapacaktım kendisi geldi bir anda Annemle aynı sitede olmamıza rağmen ilk geceden beri benimle kalmasını istedim. Elim ayağım oldu sadece kızımla ilgileniyorum. Sağolsun kv de gelip gidiyor bazen , annem yanımda olduğu için içi rahat. Senin annen ne kadar süre kalıcak

Dün akşam gülerek okuduğum bu mesajı yarın sezaryena alcakları için çantaya ne sıkıştırsam diye düşünüyorum şimdi bende son zamanlar çok iştahlı yım

O yuzden bir an once dogurmamiz lazim ama nasil
ay cok tatlisiniz ya:) Zamanlarini bekliyo tombalaklar sismeye devam. Hayirlisi olsun napalim normal olmazsa da saglikla gelsinler de. Ben de bekliyorum kuzu gibi bakalim ne zaman ve nasil tesrif edecekler kendileri. Saka maka son haftalar..

O yuzden bir an once dogurmamiz lazim ama nasil
Aman canım hayırlısını dilemek lazım. Kilosu önde diye gelişimi de önde olmuyor. Karnımızda gelişimini tamamlasın da varsın normal doğum olmasın ne yapalım. Ülkenin yarısından çoğu sezaryenle doğuruyor. İkisinin de artı eksi yönleri var. Allahım en güzelini nasip etsin

Benim de 36da 3500 dü. Haftasına göre çok önde gidiyor kilosu. Doktor bana 4 kg i geçerse normal doğum önermiyorum dedi. Zor oluyormuş
Masallah ya cok guzel
Bana 2900 dedi birde 2 hafta onde gidiyor dedi
Neresi önde anlamadım
Digerleri tosundu
Bu minnak olacak heralde

Annem 1 ay kadar kalırım diyor ama belki kalmayabilir de babam biraz mızmız biri, şimdiden bile yemek, içmek, çamaşır konusunda ne yapacağım gibi lafları hafiften ediyor.Baska şehirde olunca biraz zor tabi. İlk günler yanımda olsun da sonrasında bakarız başımızın çaresine inşallah.
Bu arada bugün combo yaptım resmen adaçayı içtim, tüm gün annemle temizlik yaptık ama ne temizlik, kendimi parçaladım resmen. Sonrasında hareketleri yaptım ve ev içi merdivenleri sürekli in çık egzersizleri yaptım. Hurma yedim, şekerim olduğu için abartmadan tabi. E artık ne yapayım , ev temiz, ben hazır, herkes hazır nazır sağlıkla gel kızım

Benim durumum hic ic acici degil kizlar ya
Ayga kalkip dolandigimda kisa bir sure sonra
Karnimda cok siddetli bir aci oluyor
Bicakla iceride sol tarafı kesiyorlar sanki
Yatip dinlenince geciyor
Kalkinca yine ayni
İsim gücüm var dolu bi dunya
Yapamıyorum acaib stres oldum

Çok önde olması da iyi değil ki canım. İdeal aralıkta seninki.
3500 olsun kafi
Azıcık ele gelsin
Alışkın degilim minnak bebege
Sizde kafanıza cok takmayın
Hersey olacağına varıyor
Belki ultrason yanlış ölçüm bile yapıyor olabilir

3500 olsun kafi
Azıcık ele gelsin
Alışkın degilim minnak bebege
Sizde kafanıza cok takmayın
Hersey olacağına varıyor
Belki ultrason yanlış ölçüm bile yapıyor olabilir
Son haftalarda ortalama haftalık 250 gr artış oluyormuş yine ele gelir bebiş
Başlarda taktım kafama normal doğuma kendimi çok şartlandırmışım. Ama şu an hiçbir önemi yok. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen öyle bacımsu
Sağlıkla gelsinler ins
Akışına bırakmak lazım
Dogum aninda hastaneye gittigimiz bi arkadasa
Dr 10 dk kadar dogar dedi kapida bize
Dogum olmak üzereyken yetiştik
Bi turku bebek cikmayinca
3 normal dogumun ardından sezeryana alındı
Meger bebek kordonu dolaya dolaya incek mesafe bırakmamış
Cok sukur saglikla bi oglusu oldu
Oyle guzelki
Sezeryanin s si bile yoktu
Hersey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…