2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah korumuş miniği bak kendi karar vermiş nasıl geleceğine.
Aynen dediğin gibi canım herşey olacağına varır. Akışına bırakınca insanda doğum korkusu stresi vs. de minimum oluyor öyle de bi avantajı var. En güzeli serin kanlı olmak

Açılma daha fazlaysa aslında suni sancıyla çabucak oluyormuş
İnşallah sabaha kadar biraz daha açılırsa kolay olur diye düşünüyorum
Bi de 2.doğumun avantajını da görürüm inşallah
Kız yarın doğuma mı giriyorsun Allah sağlıkla ve şıp diye doğurmayı nasip etsin canım Benimki de 4 şubatta olacak, geri sayım başladı…

Saat 4te kasık ağrısından uyandım doğum sancısı mı emin olamıyorum
Sadece kasıklarım ağrıyor, belimde bir şey yok, böyle de başlayabilir mi doğum
Sıklıgını takip et bakalım canım az kaldı sabaha. Ama ben dun dr gıttigimde boyle bır durum Yasarsan gel hemen dedı

Bugün de ben doğuruyorum inşallah.. muayenede suyum geldi 5cm açıklık varmış yatışım yapılıyor
Hadi inş bir avazda doğurun, Allah yardımcın olsun
Kızlar bende dualarınıza talibim yatış tahlillerini yaptırıyoruz yarın sabah 6da suni takılacak öğleden sonraya kadar açılma için bekleriz açılmazsa sezeryana alırız dedi
Hayırlı haberlerle dönün inş. Allah yardımcın olsun:)
Annemle son bi temizliğe girişelim dedik yarın her türlü gelecek bebek diye :)
Ben de temizlik yaptıktan sonra başlamıştı sancılar haberini bekliyoruz senin de
Benm yarin dogum ben bgn yaptirdm
Hayırlı güzel kavuşmalar diliyorumm
Kesinlikle! Gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin, analı babalı büyütsün inş

Benim bebis cok az hareket ediyo ve cok zayif hareketler. Insallah normaldir. Persembe kontrolum var.
Benim de son zamanlar da hep öyle oluyordu ama bekleyip bekleyip acile gitmeye karar verdiğimde düzeliyordu stressiz olmaya çalış elinden geldiğince bana benimki onunla bağlantılı gibi gelmişti

Kızlar bizim de bugün doğum sonrası ilk kontrolümüz vardı. Doktorun yanında çalışan kız yüzünden nasıl korktuk, gerçi onun isteyerek yaptığı bir şey değildi de neyse. Kilosu tartılacaktı, tartının olduğu kısım soğuk geldiği için muayene pdasına getirdi orda da yatağın üzerine koydu. Yumuşak zemin olduğu için yanlış çıktı. Doğum kilosu 3120 olan bebek 5. Gününde 2300 çıktı sonra doktor tabi olmaz öyle şey falan dedi de düzeldi 2835 gr şu an kızçem

Bir de kız bebek annelerine başıma gelen bir şeyden bahsedeyim size de olursa korkmayın. Ben hiç duymadığım için korktum da önce. İki gündür bebeğimin bezinde mukuslu akıntı olarak başlayan sonra kanlı mukusa dönen akıntılar buluyorum. Bu normalmiş, annenin vücudundaki hormonlar bebeği etkiliyormuş, kendiliğinden düzelen bir şeymiş

Benim de son zamanlar da hep öyle oluyordu ama bekleyip bekleyip acile gitmeye karar verdiğimde düzeliyordu stressiz olmaya çalış elinden geldiğince bana benimki onunla bağlantılı gibi gelmişti
Aslinda benim kiz bayadir boyle aheste. Son kontrlumdeyken de oyleydi sukur bir sorun yoktu da son haftalarda insan birazcik daha evhamli oluyo galiba:)

Ahh iyi bari. Ilk hamileligimde bir hemsire ablamiz da bizim aklimizi almisti bebekten kalp atisi alamiyorum diye.. doktor geldi sesi kisikmis aletin

Sabah 5 te kalktım zorum derdim neyse artık saçlarıma bakım yaptım o boşlukta,şimdi kahvaltı yapacam 9 da kontrolüm var .Ev halkı fosur fosur uyuyor şu an karışık duygular içindeyim yastıkla boğmakla boğmamak arasında gidip geliyorum bilhassa kocam olacak adamı nasıl horluyor

Ben de kocama çok sinir olmaya başladım her hareketi batıyor. Sanki tek başıma yapmışım gibi hissediyorum çocuğu. Geçiçi mi bu durum acaba yaa Hormonlardan mı böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…