2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de kocama çok sinir olmaya başladım her hareketi batıyor. Sanki tek başıma yapmışım gibi hissediyorum çocuğu. Geçiçi mi bu durum acaba yaa Hormonlardan mı böyle oluyor
Dogumun yaklastiginin belirtisi:)) Ben ilkinde suyum gelmeden 1 saat once kocama senden bosanmaya karar verdim diye msj atmistim:)))

Benimde 9:30 kontrol 6'dan beri ayaktayım kahvaltı yaptım. saçımı başımı yaptım makyaj yaptım derdim neyse artık can sıkıntısı galiba şimdi de oturmuş randevu saatimi bekliyorum zaman gecmiyo

Yaa hadi bakalım inş öyledir. Benim de az kaldı boşanma muhabbeti yapmama

Aman sen yine de yapma hos bisi diil tabi:)) Annem vardi da yanimda o idare etti ortami Allahtan:) Seninle gunumuz ayni, sorun yoksa siramizi bekleyelim. Ben de patlamak uzereyim karnim, agrilarim, gece cisleri vs ama gununden once gelmesini de istemiyorum.

Bende bende kendiminkini boğmak istiyorum hala uyuyo 12de kontrol var kalkayim bir yardım edeyim yok
Benimde 9:30 kontrol 6'dan beri ayaktayım kahvaltı yaptım. saçımı başımı yaptım makyaj yaptım derdim neyse artık can sıkıntısı galiba şimdi de oturmuş randevu saatimi bekliyorum zaman gecmiyo
Benimde kontrol bugün oo ne güzel saç makyaj kızım zorla kaldirdi sabahın 8 inde beni hala koltukta uyuyorum kalkıp kahwalti hazirlayamadim bile kızım acıktım dedi gözüm öyle açıldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…