2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydın kızlar... Ya aranızda dogum yapacagı ıcın uzulen bır ben mıyımcok huzunluyum son zamanlarım oldugu ıcın. Dr dun pazartesı alalım seni ıstersen dedı 38. Haftam tam hayır dedim zaten kilosu da 37 de 2800 cıktı, 36. Haftada da aynı kılodaydı yıne ele gelen cocuk doguramayacam anlasılan
Hareketleri vıdeoya cekmeye basladım son hamılelıgım 40 yaş hediyem unuttuğum ozledııgım hisleri yasatttı bana bedenimden ayrılacak olması beni enteresan sekılde uzuyor bu da bir cesıt depresyon mu acaba

Oyy kiyamam benim de son demlerimde geliyor ikinci kuzum. Son gebeligim vs diye ben de birazcik huzunlenir gibi oluyorum ama sonra sukur ve zayiflayip giyemedigim elbiselere girip fink atma fikriyle duzeliyorum. Bi de dogru duzgun hamile fotom yok b tanecik olsaydi diyorum ama hic de ugrasmam oyle seylerle. Lohusalikta fonlu bi foto cektiririm belki

Günaydın ben de aynı hissediyorum benim ilk hamileliğim ama içimde büyümesi kıpır kıpır hareketi çok güzel bir his bitmesin istiyorum bazen

Bi de bu moddan cikmanin en pratik yolu kendine sexy bisiler almak bence AZ once kendime bir body suit aldim mesela. Belki de farkinda olmadan ben de senin gibi hissedip o moddan uzaklqsmak istedim. Sadece ana degil kadiniz fikri iyi geliyor. Yoksa annelik hisleri cok bastirirsa dedigin gibi depresyona kadar gider Allah muhafaza. Sonucta insan hayati bi surec. Bundan sonra yeni bir donem basliyor ve asla eskisinden kotu degil. Hatta daha eglenceli

Aynısını bende yaşadım hamilelik çok özel Bi durum, Allah hayırlısıyla kucağına almayı Nasib etsin

Günaydın herkese doğum yapacak olanlar kolay gelsin Allah yardımcınız Olsun. Fraeya tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün Bol sütlü günlerin olsun. T tulperde bu gün tam 40 haftasını tamamlamış uygulama otamatik değiştirmiş olabilir mi hamilelik günlüğünü. İnşallah hepsi iyi haberlerle gelip bize doğum hikayesini anlatirlar

Kontrolden çıktım ben de. Doktor suni denicez ama bebek inmeyebilir dedi, benim vajen yapımda bi gariplik varmış, doktor ilk doğumun normal olduğuna inanamıyor kendi yaptırdığı halde hiç doğum yapmış gibi değilsin diyor, kordon falan dolanmamış bi yerine bebek hala neden inmiyor bilinemiyor. Suyunda partikül görmese beklerdik diyor doktor. Suni başlanacak birazdan olmazsa sezaryene dönücez.
Dua edin kızlar lütfen boş yere çekmiyim o kadar sancıyı.

Canım insallah kolaylıkla doğurursun ve bebis sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…