2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah yardımcın olsun .

Allahım yardımcın olsun kolay gecıtlerden gecesın. Saglıkla gelsın yavrucak bol süt olsun

Bu bebişin keyfi yerinde bence çıkmak istemiyor Hadi sağlıkla al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

Kızıma güzel görüneyim dedim ama kızım beni takmıyor hanfendinin keyfi yerinde yüzünü de kapatmış göstermem diyor cadı

Bana ASM ebe haftada 200 gram almalu dedi ve üzeri en az 200 gram mis bizimde bu hafta tartilacak bende sanki almamış gibi geliyor
Evet haftada o civarlarda alması gerekiyormuş benimde 1 hafta dolacak bugün, 50 gr almış kayıp olmamış ama az buldu. Şimdi saatte 1 emzirmeye devam edeceğim. Senin bebeğin 200 gr aldıysa iyi

Evet haftada o civarlarda alması gerekiyormuş benimde 1 hafta dolacak bugün, 50 gr almış kayıp olmamış ama az buldu. Şimdi saatte 1 emzirmeye devam edeceğim. Senin bebeğin 200 gr aldıysa iyi
Benim kızımda doğum sonrasi 300 gram kaybetti benim sürüm gelemdi o yüzden biraz fazla gitti ama cuma günü kontrol var o zaman tartılacak ins 200 grm almıştır sağlıklı olsunlar da

Çocuk doktoruna gittik 50 gr almış. Sonra aile hekimine hemşireye gittik o da kilo kaybı olmamış ama az almış dedi saatte 1 emzir dedi. Ona canım sıkıldı biraz, sağol
Canım hiç canını sıkma bizim doktorumuz ilk 15 gün tartmıyor, kilo kaybı oluyor diye annelerin canı sıkılıyor, emzirmeye bırakıp mamaya geçiyorlar dedi, bebeklerde ilk hafta %7-10 arası kilo kaybı çok normalmiş, 15. Günden sonra bakıcaz kilolara dedi, seninki bide almış yani bence sevin

Teşekkürler canım

Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…