2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet haftada o civarlarda alması gerekiyormuş benimde 1 hafta dolacak bugün, 50 gr almış kayıp olmamış ama az buldu. Şimdi saatte 1 emzirmeye devam edeceğim. Senin bebeğin 200 gr aldıysa iyi

Yani kilo almış olması önemli en azından kayıp yok o açıdan bak :) bir de bu rakamlar bebekten bebeğe değişir takılma hiç

İşin şakası tabi o :) benim de karnım çok gergin ve sert. Günümüz aynı ama benim bebiş kilolu biraz gününde gelirse minik bir toraman doğururum herhalde

Artık geçmiyor günler gerçekten nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum +10 kilo olmuşum kendi kendime nazar ettim almıyorum diye şimdi yürüyemez oldum
+15 kg aldım ben. Yürürken dizlerim bükülüyor bazen taşıyamıyorum kendimi. Yatakta dönmek çok zor. Yere oturduğumda birinin kaldırması gerekiyor

Artık geçmiyor günler gerçekten nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum +10 kilo olmuşum kendi kendime nazar ettim almıyorum diye şimdi yürüyemez oldum
Sen yine iyisin +10 kiloyla ben kilomu soylemiyim en iyisi. Emzirirken uykusuzluk ve koşturmacadan veririz kiloları merak etme. ben de sabırsızlanıyorum artık sağlıkla doğsa diyorum kucağıma alip eve getirdigimi hayal ediyorum hep beni en çok zorlayan geceleri kalcalarimdaki ağrı ile defalarca uyanmam sabaha kadar dönüp duruyorum. Az kaldı inşallah sglikla gelsinler

42. Haftadan sonra miadi aşmış olarak niteleniyor neden seni bu kadar paniklettiler anlamıyorum bebeğinin zamana ihtiyacı var belki de inatla gelmiyorsa ve sağlıklida kendini rahatlat ona inan iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…