Evet haftada o civarlarda alması gerekiyormuş benimde 1 hafta dolacak bugün, 50 gr almış kayıp olmamış ama az buldu. Şimdi saatte 1 emzirmeye devam edeceğim. Senin bebeğin 200 gr aldıysa iyi
Aman sen yine de yapma hos bisi diil tabi:)) Annem vardi da yanimda o idare etti ortami Allahtan:) Seninle gunumuz ayni, sorun yoksa siramizi bekleyelim. Ben de patlamak uzereyim karnim, agrilarim, gece cisleri vs ama gununden once gelmesini de istemiyorum.
İşin şakası tabi o :) benim de karnım çok gergin ve sert. Günümüz aynı ama benim bebiş kilolu biraz gününde gelirse minik bir toraman doğururum herhalde
Sen yine iyisin +10 kiloyla ben kilomu soylemiyim en iyisi. Emzirirken uykusuzluk ve koşturmacadan veririz kiloları merak etme. ben de sabırsızlanıyorum artık sağlıkla doğsa diyorum kucağıma alip eve getirdigimi hayal ediyorum hep beni en çok zorlayan geceleri kalcalarimdaki ağrı ile defalarca uyanmam sabaha kadar dönüp duruyorum. Az kaldı inşallah sglikla gelsinler
Kontrolden çıktım ben de. Doktor suni denicez ama bebek inmeyebilir dedi, benim vajen yapımda bi gariplik varmış, doktor ilk doğumun normal olduğuna inanamıyor kendi yaptırdığı halde hiç doğum yapmış gibi değilsin diyor, kordon falan dolanmamış bi yerine bebek hala neden inmiyor bilinemiyor. Suyunda partikül görmese beklerdik diyor doktor. Suni başlanacak birazdan olmazsa sezaryene dönücez.
Dua edin kızlar lütfen boş yere çekmiyim o kadar sancıyı.
42. Haftadan sonra miadi aşmış olarak niteleniyor neden seni bu kadar paniklettiler anlamıyorum bebeğinin zamana ihtiyacı var belki de inatla gelmiyorsa ve sağlıklida kendini rahatlat ona inan iyi olacaksınız